Reactie van de bedrijfseigenaar
Beste Johan,
Dank je voor je bestelling en het plaatsen van je beoordeling.
Het spijt ons op deze manier te vernemen dat je niet tevreden bent over de ontvangen producten. Als betrouwbaar bedrijf doen we al het mogelijke om een zo correct mogelijke service te bieden. Bij vragen of opmerkingen betreffende je bestelling kan je ons altijd per mail bereiken.
Een aantal verpakkingen van de huidige voorraad EffiBlue beschikt over een houdbaarheidsdatum van 06/2026. We volgen dit nauw op bij verzending en zorgen er voor dat de verzonden producten geschikt zijn voor gebruik. Gezien je bestelling 05/2026 geplaatst werd is het ontvangen EffiBlue product nog geschikt voor gebruik, ook nog een tijdje na de vermelde houdbaarheidsdatum.
Omwille van de feestdag van maandag 25 mei en een uitzonderlijk hoog volume te verwerken zendingen bij onze transporteur werd de levering kort vertraagd. Volgens de tracking werd je pakket ook gecontroleerd op mogelijke beschadigingen en werd er een wijziging in de leveringsinstructies doorgegeven, wat de uiteindelijke levering ook beïnvloed.
Hopend je hiermee gepast te hebben geïnformeerd, danken we je voor voor je begrip.
Met vriendelijke groeten,
Het MisterOil team