Eenvoudig te bestellen, snelle levering
Normaal bestel ik hier zonder problemen. Daags na de bestelling krijg ik bevestiging van DPD dat ze het pakje ontvangen hebben. Het duurde twee weken eer dat dit in het afhaalpunt arriveerde…
Beste Danny, Dank je voor je bestelling en je feedback. Het spijt ons via je beoordeling te vernemen dat je pakket nog niet geleverd werd. We trachten steeds de meest correcte service te bieden en krijgen graag de kans een oplossing te bieden alvorens een negatieve beoordeling te ontvangen. Je kan ons hiervoor altijd contacteren per mail. Bij het nakijken van de tracking zien we dat je pakket ondertussen in de gekozen parcel shop geleverd werd, klaar voor ophalen. Hopend je hiermee gepast te hebben geïnformeerd, danken we je voor je begrip. Met vriendelijke groeten, Het MisterOil team
Oorspronkelijke recensie
10 dagen na bestelling nog steeds niets ontvangen!!! Geen tracking info.
Zo een service zet je aan (als je iets nodig hebt) om hier terug te bestellen !
Top Seller Fast delivery Top stock products Very competitive prices Exclusive quality
Site facile à utiliser, bons prix, livraison très rapide
Délais de livraison respecte comme la société le décrit. Emballage renforce.
tevreden klant uit Belgie
Site très clair.
Facilité et convivialité du site. Envoi rapide et soigné pour un prix plus que correct.
Alles zoals het hoort
Niets anders dan positieve ervaringen. Snelle levering aan een scherpe prijs.
Bonne expérience, livré dans le temps prévue, aucun commentaire negative. Merci pour les services.
excellent rapport qualité/prix , livraison rapide et produit conforme a la commande .
Excellente adresse, on peut voir diredtement si le produit est en magasin, bons prix et envois rapides.
Pas de suivi de la commande
Concurerende prijzen , snel en verzorgd product geleverd , uitgebreide keuze en aanbod , top deals soms , echt een " Aanrader " !!
Snelle levering, perfect
Comme intitulé, simple et rapide.
Goede prijs en correcte snelle levering
Et prix corrects.
Product van Misteroil is uitstekend, prijs is correct, maar keuze van koerierdienst is betreurenswaardig. DPD is een koerierdienst die niet alleen buitenmatig slecht georganiseerd is, er 3x zo lang over doet dan PostNL of Bpost om te leveren, het verkiest ook om "onbestelbaar" te vermelden in de DPD app en de bestelling dan te dumpen bij een ophaalpunt, nu eens op 12 km hiervandaan, dan weer op 9 km in de andere richting. De keuze van een andere koerierdienst zou Misteroil minstens anderhalve ster extra opleveren!
Beste Marc, Dank je voor je feedback. We appreciëren je input en houden hier zeker rekening mee. Het is voor ons uitermate belangrijk steeds de meest correcte service te bieden en verwachten dit ook van onze partners. Mocht er bij een volgende bestelling opnieuw een probleem opduiken, laat het ons zeker tijdig weten zodat we meteen verdere details kunnen bekomen van onze transporteur. In het algemeen zijn we natuurlijk wel tevreden over de diensten van DPD. Gezien de hoeveelheid pakjes die we dagelijks verzenden is het helaas wel mogelijk dat er eens iets fout gaat. Uit ervaring weten we helaas dat andere transporteurs ook wel eens de mist in gaan... maar we kijken steeds wel naar manieren om onze dienst te verbeteren. Natuurlijk wensen we ons zeker wel te excuseren voor het onvoorziene verloop van je bestelling en zijn je graag opnieuw van dienst bij een volgende gelegenheid. Met vriendelijke groeten, Het MisterOil team
Commande passée le montant a bien été débité de ma carte de crédit... reçu mail pour la livraison un mercredi je m'arrange pour être là pour réception et rien... je contacte par mail on me dit vendredi entre 11h et 13h et vendredi toujours rien.... très déçu en plus j'ai du allez chercher des produits ailleurs pour faire deux motos que j'avais prévu le vendredi...
Bonjour Alexis, Merci pour votre avis. Nous avons bien reçu votre commande, comme d'habitude, et avons expédié les marchandises dans les délais prévus. Malheureusement, notre transporteur a d'abord signalé un manque dans l'envoi, ce qui a empêché le délai de livraison annoncé d'être respecté. La livraison a ensuite été effectuée un jour non annoncé, après un jour férié, de sorte que personne n'était présent pour la réceptionner. Malheureusement, nous n'en avons pas été informés à l'avance, ce qui nous aurait permis de vous prévenir. À notre demande, votre commande a ensuite été livrée le jour ouvrable suivant et, d'après les informations dont nous disposons, elle a bien été réceptionnée. Nous tenons à vous présenter à nouveau nos excuses pour cette malheureuse succession d'événements concernant votre livraison et vous remercions sincèrement pour la confiance que vous nous accordez depuis plusieurs années. Bien à vous, L'équipe MisterOil
Commandé le vendredi, livré le lundi, jamais d'erreurs .
Livraison rapide, emballages pro.