Laden reviews...
614 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen spreken over een snelle levering, redelijke prijzen en betrouwbare service. Klanten melden dat bestellingen snel aankomen en goed verpakt zijn. Het bestelproces verloopt vlot en de communicatie is duidelijk. Over het geheel genomen wordt de winkelervaring als betrouwbaar en prettig ervaren.
passer commande pour des huiles livraison rapide tres grand choix a prix competitifs de tres bonnes marque
30 May 2026
Georges
onhaye
Ça fait un moment que je commande sur le site et je n’ai jamais été déçu. En effet, les prix sont corrects et la livraison rapide et produits bien garanti contre la casse. Service livraison propre.. Juste parfois un produit plus disponible et/ou remplacé.. La livraison pourrait être gratuite à partir d’un certain montant… Je suis professionnel, facture qui est bien clair.. Je recommande ce site.
29 May 2026
vincent
Mettet
Fournisseur rapide. Délais respectés. Commande conforme. Prix très avantageux. Je valide
Ke
BERTRIX (JEHONVILLE)
Commande effectuée le matin, paquet livré le lendemain ... Bravo !!!
Patrick
Arlon
Prix correcte et rapide envoie
Olivier
Pajottegem
COMMANDE ONLINE RAPIDE DELAIS ET LIVRAISON AUSSI RAPIDE
27 May 2026
didier
Mesvin
Zeer gemakkelijk om te bestellen en dan heb je de keuze om het laten te leveren of zelf afhalen. Vermits ik 2km van het magazijn woon is het voor mij handig om zelf af te halen en ook geen verzendingskosten erbij. Ik heb al 3 maal een bestelling geplaatst en afgehaald, supergemakkelijk. Vandaag bestellen en morgen afhalen.
27 May 2026
Luc
Houthalen
Commandé et livré le lendemain, un choix incroyable de marque à des prix défiant toute concurrence
26 May 2026
Sébastien
Havelange
Laurent
Belgique
Fourniture livrée dans les délais. Que ce soit pour un bidon de 5 litres ou 1 litre, l'emballage est stupéfiant de qualité. Boîte en carton solide. Protection du produit par du bullpack.
Michel
B6760 ETHE
Op jullie website vind je niet altijd volledige specificaties van jullie producten.
Jan
Belsele 9111
Beste Jan,
Dank je voor je bestelling en voor je beoordeling.
Het spijt ons op deze manier te vernemen dat je niet tevreden bent over de inhoud van onze website.
We begrijpen dat de productinformatie volledig en correct moet zijn en doen al het mogelijke alle product pagina's up-to-date te houden. Hierbij baseren we ons op de officiële product- en technische fiches van de fabrikanten.
Voor alle vragen of opmerkingen kan je ons altijd per mail contacteren. We zorgen steeds voor een gepast antwoord en passen de informatie aan waar nodig.
Hopend je hiermee gepast te hebben geïnformeerd, danken we je voor je begrip.
Met vriendelijke groeten,
Het MisterOil team
Super . Livraison rapide.
24 May 2026
Juan+Jos%C3%A9
Seraing
Jusqu'à ce jour, mes commandes ont toujours été faites comme prévues. J'ai dû annuler récemment une commande faite par erreur (et payée). Celle-ci m'a été remboursée dans les délais annoncés par MisterOil. Merci à vous. Conclusion, je continue la "course" avec vous. A bientôt.
24 May 2026
Papybin
Stavelot
Besteld op zaterdag en dinsdag het in zeer degelijk karton verpakte pakje met de 4x 5l bussen al in ontvangst mogen nemen. Zeer competitieve prijzen, zeker als je de prijs per liter vergelijkt bij afname in grotere volumes en aanvaardbaar minimumbestelbedrag om in aanmerking te komen voor gratis levering.
23 May 2026
Jo
Puurs Sint-Amands
23 May 2026
Bruno De Clerck
Hasselt
Beste Bruno,
Dank je voor je bestelling en om ons te contacteren.
Het spijt ons hierbij te vernemen dat je niet tevreden bent over je aankoop.
Bij het nakijken van de tracking zie ik dat je bestelling op zaterdag 16/05 geplaatst werd. Hierdoor werd je pakket op maandag 18/05 (eerstvolgende werkdag) klaargemaakt voor verzending, en werd je pakket woensdag 20/05 geleverd.
Helaas heeft de levering een kleine vertraging van 1 dag gekend omwille van het uitzonderlijk hoog volume te verwerken zendingen bij DPD, waarvoor onze excuses.
Bent u zeker dat deze beoordeling voor MisterOil bedoeld is? In tegenstelling tot je feedback werd je pakket de eerstvolgende werkdag verzonden en beschikt onze website niet over een chat.
Hopelijk betreft het een vergissing en mogen we je in de toekomst alsnog van dienst zijn.
Met vriendelijke groeten ,
Het MisterOil team
OK
SORIN
Nivelles
Beste online shop voor jou wagen(s).
Abdeslam Lahmini
HERK-DE-STAD
Produit bien emballé et conforme à la description donnée. Livraison très rapide. Metci
Frans
Marche-Lez-Ecaussinnes
De la commande à la livraison, impeccable !
Eli
Ans
Livraison ultra rapide er eficace!
21 May 2026
AV
Westmalle
Bij een vraag of een twijfel, snel en een degelijk antwoord terug. Zeer snelle levering en de verpakkingen zijn top. Ook de producten zijn op den dag van vandaag betaalbaar
19 May 2026
Danny
Kapellen
Commande parfaite,livreur au top.
19 May 2026
Jonathan
La louvière
Produit au top et livraison rapide
Gregory
Blaugies
livraison tres lente
georges
gilly
Snel geleverd en goed verpakt Zelf bij de aanvraag word je ondersteund als je niet zo handig bent met internet
Johny
Tongeren