Parfait

J acheté chez vous pour le rapport qualité prix

Excellent !

Produit d'excellente qualité.

top

verzorgde aflevering en goede opvolging

De eerste ervaring met Misteroil is goed

Het product wat ik wilde bestellen was in eerste instantie niet op voorraad en kon dus ook niet besteld worden. Het alert mechanisme op hun website -een bericht te krijgen zodra het weer binnen is- werkt goed. Nadat ik dit bericht had ontvangen heb ik mijn bestelling gedaan. Twee emails ontvangen; 1 voor de bestelling en 1 voor de bevestiging voor de betaling. In één van de twee zit een track en trace code. Tijdens het vervoer en bij levering kreeg ik geen mailberichten meer dus de leveringsdatum via DPD moet je zelf via de track en trace code in de gaten houden. Dit is een puntje van verbetering maar voor mij geen punt. De goederen zijn zeer goed ingepakt en zitten in een zéér sterke doos. Er is geleverd wat er besteld is tegen een concurrerende prijs. Misteroil verstuurd uit België echter zijn de verzendkosten daardoor niet duurder dan vanuit Nederland. Boven de 75 euro gratis verzending.

Correcte afhandeling

Vlugge levering

Quick & efficient service

Quick & efficient service.

Très bonne expérience

Site très agréable, produits de bonne qualité, envoie rapide, je le recommande vivement. Juste un mini bémols, les frais de port assez onéreux en fonction du matériel commandé. Mais l'envoi ayant un coup cela est sûrement normal... En tout cas je recommande à plusieurs personnes de commander chez vous, car j'en suis très content.

snel en correct

snel gevonden op site wat ik zocht en snel geleverd

1er avis trop rapide

très reactif produit renvoyé

Heel vlot

Olie die ik zocht voor mijn oude grasmaaier gevonden en de volgende dag veilig geleverd ( goed ingepakt tegen beschadigingen).

Snelle levering.

Zeer snelle levering met alle bijbehorende bonnen en de olie. Hartstikke bedankt. Tot de volgende.

satisfait

Commande reçu rapidement et conforme Et niveau prix 40%moins cher Je recommande

Volledig naar wens

Pas bonne

Je n'ai pas reçu le bon produit

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer snelle levering en vlotte communicatie!

snel geleverd en super produkt

kan alleen maar misteroil aanbevelen

Rien à signaler des prix corrects une livraison rapide je recommande

Livraison absolument nul.

pour info : Produit : Rien à redire (très bien). Livraison : plus que nul ! - personne ne s'est présenté à mon domicile (enregistrement vidéo). - Trois personnes étaient présentes aux heures de livraison prévues. - Alors que spécifiquement demandé la livraison à domicile, j'ai du me déplacer le lendemain, en demandant à une tierce personne de me conduire à un point poste. En espérant un meilleur service pour l'avenir (contrôlez vos sous-traitants s.v.p.). Bien à vous. Claude JACQUES

Prima, op tijd !

Ok

Op tijd en het juiste product

Alleen maar positief.

1er commande

Ma toute 1ere commande s'est bien déroulée.

Livraison parfaite

Juste quelque problème au moins de l inscriptions et du paiement mais c est résolu

“Geen woorden ...maar daden!”

Duidelijke site met goede info. Snelle afwikkeling bestelling! Goed / verzorgde verpakking!

Parfait

Site fiable, sérieux, livraison rapide.je le recommande

Snelle levering tegen mooie prijs