Snelle levering en een hele goede prijs

redelijke ervaring....

beetje erg jammer dat ik thuis aflevering zou hebben maar dat ik alsnog naar een ophaalpunt moest.. en dat is hier maar tot 16:30 open. ik had net mazzel eens vroeg thuis te zijn... graag wel volgende keer als afgesproken thuis afleveren... er had iemand zitten te wachten maar er kwam niemand.. verder geen opmerkingen, nette snelle levering.

Snel

Snel

Très bon

Parfait .je commandes tt le temps

Zeer snelle levering

Al mijn bestellingen zijn steeds zeer snel en correct geleverd.

Alles zoals verwacht

Correcte aflevering van de producten. Goede prijs, goede verpakking.

Fair Price & Swift delivery

Fair Price & Swift delivery

Rien à dire comme à chaque fois!

Voordelige goede olie producten en snelle afhandeling

Na zoeken op gewenste olie-type van een bekend merk voor mijn US truck kwam ik bij Misteroil uit als de voordeligste. Daarbij nog de kanttekening dat de levering snel was. Top!

Onze ontmoetingen zijn zeer gesmeerd

Snel besteld en geleverd. Ik ben happy.

Facile, rapide et le moins cher !

Facile, rapide et le moins cher ! quoi demander de plus !

bestelling op zich correct, levering liep fout door pakjesdienst

Ik bestel regelmatig via het web. Van de pakjesdiensten heb ik minder goede ervaringen met DPD. Leveringen gebeuren in dit geval vaak op fout gelezen adressen door de verdelers zonder verder gevolg of vage communicatie bij klachten. Gelukkig kon ik tot op heden rekenen op fijne dorpsgenoten dewelke dan maar zelf het pakje spontaan (én gratis) brengen op juiste adres. Ik vraag me af wat er gebeurt in stedelijke omgevingen waar de anonimiteit meestal een feit is....

Envoie rapide et conforme à la commande. Ludo.

Je recommande envoie rapide et produit conforme à ma commande merci à vous. Cordialement Ludo.

Eerlijke prijs en snelle levering

Zeker aanrader.

Je n'ai jamais reçu ma commande

Monsieur, vos livreur de colis sont incompétent, il y a une grande différence entre route de Xhignesse 10 B à Hamoir et Hameau de Xhignesse 10, alors svp changer vos services de livraison pour ne plus que cela se représente, merci d'avance. .

Snelle levering prima product

Snel in huis en goede prijs

Altijd alles perfect!

Reeds meerdere aankopen gedaan via Misteroil. Altijd alles prima verlopen, snelle levertijden, zeer concurrentiële prijzen. Top!

Commande simple et livraison rapide

Site simple à utiliser, facture reçue dès la confirmation de la commande et l’article reçu 3 jours après. Je recommande ce site qui m’est apparu sérieux.

Très bon rapport qualité prix.

Rapidité et livraison impeccable

Livraison dans les temps

is goed

is voor de injectoren te reinegen.

Snelle correcte levering.

Mister oil staat in mijn favorietenlijst.

bon produit

Pas de problème tjs un bon service et pas de soucis de produit

Commandé à 12h40 livré le lendemain au matin vers 10h.

Prix 2 fois moins cher que chez le concessionnaire transport inclus. Impeccable. Bravo. AMITIÉS JP