delai de livraison non respecté

L'emballage ok delai de livraison non respecter les 24/48 heures non tenu car une semaine pour livrer

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima in orde

Snel verzonden en een scherpe prijs

Snelle levering voor prima prijs

Snelle levering voor een prima prijs

Goeie ervaring opgedaan.

Nadat mijn schoonzoon mij adviseerde om eens producten van Mister Oil te gebruiken ben ik een tevreden mens en heb direct de ervaring opgedaan door de injectoren reiniger te gebruiken en zowaar, na een kort ritje gemaakt te hebben ging de EGR klep uit en hoefde dus niet gereset te worden.

De goeie uitleg gekregen waar ik om vraagde

De goeie uitleg en ook de verzendig vlug en goed

Everything in one place, lightning fast delivery NL > SWE

All the oils I needed in one place, sorted out two motorcycles and my motorhome. The prices couldn't be beat either, free shipping. Very happy !

Excellente

Livraison rapide et une belle petite promos très satisfait du service

super

Super, anderen kunnen hier van leren!

Correct en volgens afspraak op tijd geleverd

Onberispelijk

Snelle levering, goede service en prijs

Je recommande.

easy and fast

easy and fast

super service

zeer snelle levering

Perfecte service en levering

Uitstekende service

eindelijk de goede orginele olie voor mijn toyota gevonden

ik kreeg bericht dat de orginele olie voor mijn toyota in voorraad was (C2 API SN) tegen een schappelijk prijs. De volgende dag had ik het al in huis, Deze olie is alleen te krijgen bij de dealer, tegen een vette prijs. Ben er blij mee, gr Jan

Overzichtelijke website snelle levering Goede beantwoording van vragen Ga zo door Gr jan

Parfait!

Large choix de produits. Bon prix. Livraison rapide

originele producten

kwaliteitsprodukten

Délais et prix TB , site pas à jour au niveau frais de livraison

Il faut noter que vu ce manque de mise à jour, vous avez pris en charge la différence. C'est correct. Par contre le suivi de DPD...l'avis d'envoi du fournisseur est arrivé après la livraison ! Heureusement que j'étais chez moi.

Parfait!

Les prix, la livraison ultra rapide, le choix............... Je recommande!

Vendeur sérieux et très réactif

L'envoi de ma commande a été très rapide et par voie de conséquence la réception dans un délai très satisfaisant. Produit conforme et de qualité. Je recommande à 200%

expérience moyenne

Mon bidon d huile de deux litres a 32,90€ est arrivé cabossé dommage vu le prix et le délais de livraison !(8,50€)

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellente

Très bon rapport qualité prix et livraison rapide. Excellent site

Goede levertijd