Pour une 1ère je ne suis pas déçu...
Bonjour Monsieur Bouakaz, Merci pour votre commentaire. À la lecture de votre message, nous avons immédiatement contacté notre transporteur pour obtenir plus de détails concernant votre colis. Il s'est avéré que le contenu était tellement endommagé qu'il n'a pas pu être livré. Nous espérons vous avoir rendu un service suffisant en vous envoyant un nouveau colis, que vous avez reçu selon les informations disponibles. En espérant pouvoir vous rendre service à nouveau à l'avenir, nous vous remercions de votre compréhension. L'équipe MisterOil
Oorspronkelijke recensie
Ne recomande pas
commande livrée très vite
prix competitifs et envoi gratuit au dessus de 50 euros a recommander
Des bonne produits . Livraison on retard
Service parfait
Rapide, choix important et des marques premieum
Excellent service when I had forgotten to order the specialist oil for our new machine. Communication, product, and delivery are all excellent.
Bestelling via de website is overzichtelijk. Levering correct verlopen zoals gepland en gecommuniceerd. De verpakking van de producten zijn professioneel.
Livraison extrêmement rapide merci encore et colis livré très protégé franchement merci service qualité prix ils sont au top merci encore
Snel en goedkoop
Prima dienstverlening - alles naar verwachting verlopen.
Zoals voorgaande bestelling : dik in orde !
Commandé et livraison très rapide Parfaitement emballé ce site est top Merci
Bon prix et livraison rapide. Bien emballé et arrivé en bon état.
len. Eigenaardig, na bestelling kon ik er nog eentje bijbestellen met nogmaals transportkosten. Heb dat dan niet gedaan.
Beste Peter, Dank u voor uw feedback! Dit is inderdaad een zeer eigenaardige situatie. We hebben het even voor u nagekeken kunnen niet meteen een verklaring vinden. Het artikel dat u bestelde was op dat moment voldoende op voorraad en werd de volgende dag ook veelvuldig verkocht. We kunnen enkel aanraden ons meteen op de hoogte te stellen bij zulke problemen. In zulk geval konden we meteen anticiperen en een extra bus verzenden met de oorspronkelijke bestelling waardoor er geen bijkomende verzendkosten verrekend werden. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en u snel weer van dienst mogen zijn. Het Mister Oil Team
Geachte; De brenger was vergeten een briefje in mijn bus te doen dus heb 2 dagen bij de buren gestaan die dacht hij komt het wel halen. Maar alles ontanger.mvrg
Beste Gilles, Dank u voor uw beoordeling. Het spijt ons te vernemen dat de chauffeur u niet op de hoogte gesteld heeft van de levering en hierdoor onnodig tijd verloren gegaan is. Gelieve ons hiervoor te excuseren. We appreciëren uw feedback en geven dit zeker door aan onze transporteur. Hopend u in de toekomst nog van dienst te mogen zijn danken we u voor uw begrip. Het MisterOil team
De bon prix, du choix et une livraison super rapide.
Engagements tenus Très professionnel
Comme d’habitude( pas ma première commande d’huile) au top délais de livraison bon. Les prix sont très compétitifs.
Il s'agit de ma première commande d'huile Castrol, qui s'est très bien passée.
Prima geholpen door de klantendienst nadat DPD mijn pakje had afgeleverd in een parcelshop zonder mij daar over te berichten.
Beste Werner, Dank u voor uw feedback. Na het lezen van uw bericht hebben we meteen de status van uw pakket nagekeken. Hierbij bleek dat uw pakket geleverd werd in een DPD parcel shop. Na u hiervan op de hoogte te hebben gesteld zijn we blij te vernemen dat u uw pakket inmiddels goed ontvangen heeft. Hopend u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest wensen we ons nogmaals te excuseren voor het eventuele ongemak. Met vriendelijke groeten, Het MisterOil team.
Oorspronkelijke recensie
Gelieve eerst de producten te leveren alvorens een enquête te sturen. Bestelling geplaatst op 21/09/2021,vandaag 31/09/2021 nog steeds niets ontvangen...
Original
Top, zoals bij iedere bestelling bij Misteroil