Très bien.

Très bien.

Alles verliep heel goed

Gemakkelijke site groot assortiment. Levering kwam op tijd goede service!

zoals je graag wilt, snel en goedkoop

goedkoopste van internet, en snel geleverd

Snelle levering,

Snel en correcte levering!

Alles prima en snel geleverd

Eerste keer iets besteld bij MIsteroil.nl en ben tevreden. Bestellen, betalen ging makkelijk en snel en de volgende dag werd mijn pakket al thuis afgeleverd. Aanrader en ik bestel volgende keer weer!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer zeer breed gamma aan producten

Goede prijs , zeer zeer breed gamma aan producten , je vind altijd wel wat je zoekt

conforme et rapide

Conforme et rapide

Keurig en snel geleverd

Produckt snel geleverd voor een nette prijs

Gewoon zo als beschreven, goed verpakt. Levering duurde wat langer aangezien ik besteld had op een feestdag en bij pakketbezorger ging er wat mis.

Impeccable

Conseil rapide, délai de livraison respecté - Impec

Prima gegaan. 5 dagen na bestelling alles netjes afgeleverd. En een mooie prijs

Track en trace was niet helemaal goed te volgen, maar de bestelling en aflevering verliep prima. Zondag besteld, vrijdag geleverd.

Très bonne transaction.

Facilité d'achat, rapidité de livraison, produit conforme à la commande.

De beste prijzen en snelste levertijden.

Ik vond hier mijn olie voorkeur aan de beste prijs en werd de dag nadien aan huis geleverd.

Snelle levering én de Volvo olie is op de een of andere manier goedkoper geworden.

De goederen zijn snel en correct geleverd, en nog eens goedkoop! zeker een aanrader

slecht omdat de service heel nihil is.

Ik kocht bijna altijd mijn smeerolie hier. Nu maakte ik een fout, enkel de postcode. Kom op toch? Waze? Google? De naam op de bel klopte toch en alles.... Je gaat mij toch niet vertellen dat je het niet gaat vinden?? Dat noem ik eerder luiheid of geen zin... Ik ben helemaal van Antwerpen tot tutterewuttere moeten rijden om zelf mijn 10L smeerolie te gaan halen. Helaas is dit de allerlaatste keer geweest dat ik hier nog wat ga kopen. Hopelijk word het goed gemaakt? Well done guys! Met vriendelijke groeten Angel Mauricio Barreto Rojas Bestelnummer 70166 Klantnummer 43843 Datum 10/05/2021 13:37:51 Betaalmethode PayNL - Visa Mastercard Totaalbedrag € 85.89 Incl. BTW

Carton imbibé d'huile

En ouvrants le carton, j'ai constaté que les bidons avaient percés ... De l'huile partout et les bidons pas tout à fait plein donc je ne recommande pas ...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Satisfaisant

Très satisfaite

As expected

No complaints or reservations

Zeer correct en vlugge afhandeling waarvoor dank.

Zeer correct en vlugge afhandeling waarvoor dank.

Prima, zeer snelle service.

Zeer goede prijs, snelle reactie op de bestelling en even snelle levering

Top levering

Top levering

Tout c'est passé comme prévu

Commande facile, rapide,en toute confiance