Conforme et rapide

Première commande sur ce site. Produit conforme expédié rapidement. RAS.

Bezorging laat

Voor 14.00 uur besteld is niet de volgende werkdag bezorgd. Misschien anders vermelden voor Nederlandse klanten. Verder goede producten voor goede prijs. Goed verpakt

Ruim assortiment, goede prijzen en effectief geleverd de volgende dag

Top firma

Prijzen en snelheid levering is top...... dus je moet niet twijfelen om aan deze firma iets te bestellen... ik ben een heel tevreden klant.

Good product

Good product and service

parfait

produit conforme et livraison rapide,aucune remarque négative

Snel geleverd. Goed product.

Aanzienlijk goedkoper dan bij de motordealer. Zelfde kwaliteit maar aantrekkelijk geprijsd.

Fast delivery

Good and correct service. Highly recommended.

VLUG EN GOED GELEVERD

CORRECT EN VLUG GELEVERD

Makkelijk en eenvoudig bestellen uit een groot assortiment.

Fijne webwinkel.

Kan beter

Op 16/03 is mijn bestelling geplaatst en beloofd voor levering op 21/03, helaas als ik de route volg van mijn bestelling volg denk ik dat het niet meer voor deze week zal zijn. Ik begrijp dit niet ,bij andere leveranciers heb ik het na één of twee dagen al thuis ontvangen, producten zijn dan wel iets duurder, dat is één voordeel dat jullie hebben.

kwaliteit voor beste prijs , snelle en correcte levering!

kwaliteit voor de beste prijs alsook snelle en correcte leveringen !!

Snel in huis en goed verpakt

Excellent

As it should be thanks

De bons pros

On a toujours un doute avec internet et j avoue ne pas avoir été déçu par la rapidité du service, la qualité de l emballage.

Vlot en correct

Vlot besteld en correct geleverd, de goederen waren goed verpakt.

Excellente transaction

Bon rapport qualité / prix. Pas trouvé mieux. Délai de livraison satisfaisant.

produit bien placé concernant le tarif

commande confirmé rapidement , produit conforme mais encore une fois les livreurs ne sont pas à la hauteur et deux jours de suite on nous promet une livraison qui n'arrive pas. Un zéro au niveau de la livraison et du respect de la date de livraison. Dommage car le site est super bien. Trouvez de meilleurs livreurs quitte à facturer plus cher la livraison. Christophe

rapidité et efficacité

bonjour, site à recommander, j'ai commandé pour la 3eme fois, toujours efficace , très rapide pour l'envoi et à des prix imbattables même en comparant sur de nombreux sites, je repasse par eux finalement

Snelle en stipte levering

De olie was snel geleverd

Alles vlot verlopen en de juiste olie ontvangen wat ik helaas v autodoc niet kan zeggen.

Goede prijs en vlotte afhandeling

Des produits pas chères

J'ai acheté 4x4litres d'huile castrol 10w50 pour moto et je connais bien le produit, mais ce qui ma étonné, c'est le temps de livraison, je croyais 3 a 4 jours, mais non 2 jours après j'étais livré, franchement je me demandais je qui arrive et quand j'ai pris la caisse, j ai de suite compris que c'était mon huile et la première parole au livreur, c'était déjà, je n'en revenait pas.

Fantastic

The oil arrived quickly and well packaged. All right.

Top, livraison le lendemain et prix canon. Que demander de plus?

Top, livraison le lendemain et prix canon. Que demander de plus?

snel en correct

snel en correct