aucun probleme produit delai etc seul bemol en corse le port n'est pas gratuit et coute la bagatelle de 40 euros
Site sérieux, prix intéressants, livraison rapide.
Rien à dire, ultra rapide
Envoie rapide et soigné ! Je recommande
Sans soucis.
Contact opgenomen met de klantenservice want de tracking van DPD was uiterst vaag en op de dag dat belooft werd te leveren was het pakket nog in Belgie. Extra gezorgd dat de levering op dinsdag zou komen, zodat ik thuis zou zijn en het zware pakket niet hoef mee te sjouwen vanaf het dpd punt wat niet in de buurt zit. (Aangezien de auto geen druppel olie meer heeft, wordt het lopen). Nu komen ze dus leveren, op de dag dat ik niet de hele dag thuis ben, ik heb geen tijdsvak gekregen van de klantenservice en er wordt totaal geen empathie getoont en het probleem wordt ontweken. 1 keer en nooit maar dan ook nooit meer want de retourkosten zijn ook nog lekker voor de klant. Al met al slechte service. Ik lees veel reviews over de slechte berzorgtijd etc, zoek een andere transporteur of vermeld niet op je site dingen die niet waar te maken zijn. De klantenservice heeft tevens nooit meer wat laten horen.
Beste Sabin, We appreciëren uw feedback en begrijpen uw situatie, zoals vermeld in onze voorafgaande communicatie. Helaas kunnen we als online webshop, met externe leverdienst, niet altijd rekening houden met de (im-)mobiele situatie van onze klanten. Uw pakket werd met 1 dag vertraging geleverd, dat moeten we toegeven. Hiervoor hebben we van onze transporteur begrepen dat er door de drukte en bijkomende Covid19 maatregelen vertragingen mogelijk zijn. We hopen dat, indien er een volgende gelegenheid mag voordoen, we u beter van dienst kunnen zijn en wensen ons nogmaals te excuseren voor dit ongemak. Met vriendelijke groeten, Het MisterOil team
service très rapide je recommande, malgré des prix pas toujours les meilleurs
prix correct, large gamme, réception rapide!
goed verpakt,snel geleverd en duidelijke omschijving produkt site.
No shipment cost- delivery at home address on fourth working day.
Everything was good with purchase. Faster delivery
Livré en 48h! Service impeccable.
Bestelling ontvangen binnen de 48u. Verpakkingsdatum 10 maanden geleden, dus ok.
de producten zijn goed omschreven, snelle levering
Envoi rapide et bien emballé !! Je recommande vivement !!
Très bon
Livraison rapide et super prix
je ne recommencerai pas....SUITE Il s'avère que la livraison du colis n'a pu se faire à cause de la destruction du colis au cours de la livraison Apres un échange de courrier un peu tendu, un 2eme colis a été programmé et est arrivé dans de bonnes conditions Moralité :toujours demandé plus de professionnalisme aux transporteurs
Bonjour Monsieur Goyard, Désolé de lire que nous n'avons pas été en mesure de vous convaincre de notre service. Malheureusement, votre colis a été endommagé pendant le transport et a donc été retourné. En suite, nous vous avons envoyé un nouveau paquet 1 jour après avoir signalé le dommage. Nous regrettons que vous n'appréciiez pas notre réactivité et nos efforts. L'équipe MisterOil
Oorspronkelijke recensie
je ne recommencerai pas
Ma commande est arrivée dans les temps. Une maison sérieuse a recommander.
Excellent prix Livraison rapide Site internet facile
Zeker aanbevelen aan anderen mensen
Beaucoup de choix, livraison rapide
La commande doit être livré en 24 heures et même après deux semaines n’est pas encore livré.
Doe zo verder, correcte service.