Rien à redire précis rapide et tarif correct en revanche, le site serais encore plus efficace avec un suivis de colis plus précis
Deftige omgang met de klant.
Beste Thomas, Dank u voor uw beoordeling. Zoals in onze onderlinge communicatie vermeld gaat het volgens ons om 2 verschillende dingen. Het bestelde product (Castrol Edge 5W30 C3) werd bevestigd als zijnde conform aan de gewenste specificaties. Echter is deze Castrol, en de opgegeven specificatie, niet het aanbevolen product voor uw wagen. Hierdoor hebben we geconcludeerd dat u een verkeerd artikel besteld heeft en we de retourkosten hiervoor niet kunnen laten vallen. We verkiezen hierover technisch correct te communiceren om schade aan uw motor te vermijden door het gebruik van een verkeer product. Alvast bedankt voor uw begrip. Het MisterOil Team
Oorspronkelijke recensie
Heb een verkeerd product aangekregen door niet correcte info op de website en moet nu zelf opdraaien voor de retourkosten. Niet ok.
Super livraison rapide et super prix
Délai, emballage, produits Super.
The delivery was fast and exactly the product I ordered. The price was cheaper than any other store I found. The support was very helpful and fast because I ordered it twice by mistake. They instantly canceled one order.
RAPIDE ET PROFESSIONNEL
Gewoon alles was perfect
Snelle levering aan een goed prijs
prix et délai très bien :)
Livraison rapide, produit bien emballé, prix les moins cher du net. Bref un super commerçant qui gagne à être connu. Bravo.
Moet alleen de bezorger even aanspreken dat de poort de achterkant van het huis is en bij geen gehoor deze even moet aanbellen aan de deur bij de voorkant.
Rien à redire, je suis très satisfait de mon achat, point de livraison, délai, prix.
niets veranderen aan deze werkwijze
Uitgebreid gamma. Een aanrader
Prix très bien placé, livraison rapide, je suis très content et je recommanderai le site.
Livraison dès le lendemain et commande exacte
Top en snel bedrijf
Prix intéressant, livraison rapide.
Ruime keus aan kwaliteit olie en scherpe prijzen
Klantvriendelijk en ijzersterke prijzen.
Un produit qui parait de qualité à un prix très raisonnable. Je reviendrai.
Les tarifs sur l’huile moteur sont attractifs. Bonne présentation du site, livraison sans trop de délais et emballage soigné. Je recommande ce vendeur
Volledig
tout bien
Correspond, presque à la commande, parce que commandé > 1x 5L et 2x 1L et reçu 7x1L, mais ça c'est un détail :) Par contre dommage que 3 bidons de 5L sur 4 soit complètement cabossés, cela n'engendre évidement pas pas de soucis pour l'huile, Mais mois esthétique dans l'étagère :) :) :) Non rien à redire Commande facile, Paiement facile, livraison rapide