I have bought oil many times here, and found this is my favorite place to buy fluids of cars. I am a fan of Castrol products and I find this is the best place where I could find most Castrol products with best prices.
Goed verpakt en snel
olie op voorraad aanbieden die niet te leveren is
Beste Enrico, Dank je voor je beoordeling. De bestelde artikels waren helaas niet meer beschikbaar voor verzending. Bij het melden hiervan geven we steeds een mogelijk alternatief aan op basis van de specificaties van het bestelde product, om alsnog een gepast product te kunnen leveren. Het is natuurlijk geen verplichting het voorgestelde product te accepteren. Na het ontvangen van je verzoek tot annuleren van je bestelling werd het aankoopbedrag dan ook meteen terugbetaald. Hopend hiermee alsnog een gepaste oplossing te hebben geboden, danken we je voor je begrip. Het MisterOil team
Toujours au top
Pourrais être très bien mais Misteroil devrait informé sur l'évolution de la commande de ces clients plus souvent sinon prix qualité produit très bien je recommande Misteroil
Problème de livraison réglé rapidement et efficacement. Équipe tré professionnelle, à recommander.
Bonjour Bernard, Merci pour votre commentaire. Après avoir reçu votre message, nous avons immédiatement contacté DPD et constaté que votre colis avait été endommagé pendant le transport. A votre demande, nous avons annulé et remboursé votre commande. Espérant avoir apporté une solution appropriée, nous vous remercions à nouveau pour votre compréhension et serions heureux de vous servir à nouveau à l'avenir. Bien à vous, L'équipe MisterOil
Oorspronkelijke recensie
commande passée le 9 juillet, nous sommes le 20 et toujours pas reçu mon produit, aucune nouvelles du transporteur
Easy to order, quality products
Castrol Valvemaster Plus voor mijn oldtimer was uit stock, werd per mail verwittigd van nieuwe levering. Bestelling geplaatst en vlotte afhandeling.
Snel en prijzen oke
Je commande depuis deux ans et bien arrivé chez moi sans aucun souci
bon prix et livraison rapide
Dommage que les frais de ports soit aussi élevés...
Goede prijzen, snel, foutloos
Prijzen zijn ook heel goed en goede service
prima materiaal
LIVRAISON PROPE ET RAPIDE
Ook prettig dat ik het kan afhalen (DPD) in plaats van uit mijn bed gebeld te worden.
altijd stipte en juiste levering, en prijs nooit duurder (meestal goedkoper) als andere leveranciers
Première commande impeccable rapide et très bien emballé.
Tout s'est déroulé sans problème.
Tout est bon
heeft een ruim aanbod ,ook van producten die men elders niet vindt ,en dit aan een scherpe prijs met vlotte levering. Een minpunt is de beperkte service indien er toch bij Misteroil iets fout gaat. Dit kan altijd voorkomen en Misteroil moet dit zo snel mogelijk rechtzetten, ook al kost het hen wat. Toch raad ik deze site aan.
Beste Pol, Dank je voor je beoordeling. Er werd bij het verzenden van je pakket inderdaad een verkeerd product verzonden, waarvoor nogmaals onze excuses. Als (klein) Belgisch bedrijf trachten we steeds de meest correcte service te bieden en ons te onderscheiden van grote, vaak buitenlandse shops. Natuurlijk werken wij ook met mensen en is een vergissing altijd mogelijk bij het versturen van 100 tot 150 pakjes per dag. We hebben dan ook meteen actie ondernomen om onze vergissing recht te zetten. Hierbij dienen we bepaalde procedures te volgen die het proces kunnen vertragen, zoals uitgelegd in onze onderlinge communicatie. Toch wensen we je te bedanken voor de positieve samenwerking en hopen je in de toekomst zeker nog van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Het MisterOil team
Oorspronkelijke recensie
Ander en fout product ontvangen dan besteld en zodus onbetrouwbaar. Correctie duurt veel te lang en te omslachtig waardoor mijn hele planning in duigen valt. Alweer een belgische webshop die niet goed werkt.
Mijn bestelling werd afgeleverd in een afhaalpunt kilometers ver weg. Wat niet de vraag was, gewoon thuislevering. Zomoeten ze niet zoeken waar je woont, en zijn ze er van af. Spijtig voor Mister Oil. En ze moeten niet afkomen dat we niet thuis waren, onzin.
Beste Jean, Dank je voor je beoordeling. Bij het nakijken van de tracking zien we inderdaad dat je pakket 1 dag na verzending in een DPD parcel shop geleverd werd voor ophaling. Dit is een standaard procedure bij een eerste onsuccesvolle afleverpoging. Indien er echter geen eerste poging tot levering aan huis ondernomen werd, wensen we ons hiervoor te excuseren. Voor alle vragen en/of opmerkingen betreffende je bestelling kan je ons altijd contacteren per mail. Dit stelt ons in staat een gepaste oplossing of verklaring te bieden en een negatieve beoordeling te vermijden. Hopend je in de toekomst zeker nog van dienst te mogen zijn, danken we je voor je begrip. Het MisterOil team
DELAIS ENVOIS RESPECTES , PRODUIT TRES BIEN EMBALLE