Very efficient, very economic

I have bought oil many times here, and found this is my favorite place to buy fluids of cars. I am a fan of Castrol products and I find this is the best place where I could find most Castrol products with best prices.

Goed verpakt en snel

Goed verpakt en snel

bestellen betalen niet leveren en met een ruk alternatief komen

olie op voorraad aanbieden die niet te leveren is

Superbe livraison

Toujours au top

Bien

Pourrais être très bien mais Misteroil devrait informé sur l'évolution de la commande de ces clients plus souvent sinon prix qualité produit très bien je recommande Misteroil

Satisfait

Problème de livraison réglé rapidement et efficacement. Équipe tré professionnelle, à recommander.

Tarif compétitif, livraison rapide :-)

Excellent

Easy to order, quality products

Uitstekende klantendienst, grote productkeuze

Castrol Valvemaster Plus voor mijn oldtimer was uit stock, werd per mail verwittigd van nieuwe levering. Bestelling geplaatst en vlotte afhandeling.

Snel en prijzen oke

Snel en prijzen oke

Commande huile

Je commande depuis deux ans et bien arrivé chez moi sans aucun souci

produit conforme a l'attente

bon prix et livraison rapide

Excellent solvant !

Dommage que les frais de ports soit aussi élevés...

Goede prijzen, snel, foutloos

Snelle en goede leveringen

Prijzen zijn ook heel goed en goede service

super produkt

prima materiaal

LIVRAISON PROPE ET RAPIDE

Snel, juiste product en tegen goede prijs

Ook prettig dat ik het kan afhalen (DPD) in plaats van uit mijn bed gebeld te worden.

snel, goed en goedkoper (dan de rest)

altijd stipte en juiste levering, en prijs nooit duurder (meestal goedkoper) als andere leveranciers

Première commande impeccable

Première commande impeccable rapide et très bien emballé.

Rien de négatif à signaler

Tout s'est déroulé sans problème.

Bon prix, facile et rapide. Merci

Tout est bon

veel producten aan een goede prijs

heeft een ruim aanbod ,ook van producten die men elders niet vindt ,en dit aan een scherpe prijs met vlotte levering. Een minpunt is de beperkte service indien er toch bij Misteroil iets fout gaat. Dit kan altijd voorkomen en Misteroil moet dit zo snel mogelijk rechtzetten, ook al kost het hen wat. Toch raad ik deze site aan.

Misteroil OK, bezorgservice NIET OK

Mijn bestelling werd afgeleverd in een afhaalpunt kilometers ver weg. Wat niet de vraag was, gewoon thuislevering. Zomoeten ze niet zoeken waar je woont, en zijn ze er van af. Spijtig voor Mister Oil. En ze moeten niet afkomen dat we niet thuis waren, onzin.

SITE SERIEUX , COMPETITIF , FIABLE

DELAIS ENVOIS RESPECTES , PRODUIT TRES BIEN EMBALLE