Ruimte voor verbetering

Ik heb alles goed binnen gehad. Alleen 5 minuten na mijn bestelling, was ik vergeten een product toe te voegen. Deze heb ik dus 5 minuten later besteld en verzendkosten betaald. Gelijk een bericht gestuurd, dat ik 2 bestellingen heb geplaatst, maar geen bericht terug gehad en dus extra verzendkosten betaald....

Alles was zoals beloofd

Heb binnen 2 werkdagen mijn levering ontvangen

commande du 28/03/20 colis livre le 03/04/20

Parfait delai de livraison correct malgres la conjoncture actuelle le suivi colis et juste et precis. colis bien emballe produits intacts continuez comme ca merci

top vendeur

emballage au top 1 semaine d attente pour le recevoir sinon top le recommande

Voor herhaling vatbaar

Zeer scherpe prijzen en zeer snelle levering! De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Sérieux et rapide livraison.

Vlot besteld en geleverd.

Site is duidelijk opgesteld, info over de producten is OK.

Toujours un service de qualité !

Le retard de livraison est suite au Coronavirus (et DPD). Le contact est très professionnel et arrangeable.

Snelle service , klantvriendelijk

Vandaag besteld dag nadien of maximaal 2 dagen wachten

bestelling vlot verlopen en zeer snel product in huis.

Livraison rapide, produit conforme à la commande

Livraison rapide, produit conforme à la commande

Eerste bestelling goed geleverd aan een correcte prijs

Vrij snel uit de nood geholpen in deze moeilijke omstandigheden ! Goede prijs kwaliteitsverhouding Alvast dank Klaas Vercruysse

Goeie prijzen prima levering

Olie besteld voor een uitstekende prijs, netjes de juiste olie geleverd en ondanks de pandemie crisis toch snel!

Parfait

Parfait

Snel ontvangen wat ik besteld heb.

Prima bedrijf, nette levering.

Snel en scherp

Wat ik besteld had was in een ommezien afgeleverd en nog tegen een zeer acceptabele prijs ook.

Tres content

Premier achat chez vous et se sera pas le dernier car je suis tres satisfait de la disponibilité des produit et bon prix expédition rapide Merci beaucoup

Zeer snelle levering goede prijs

Niet alle producten in de lijst zijn in voorraad.

Geleverd maar met een paar probleempjes

Bestelling geplaatst Vervolgens een mail met daar een bevestiging van de bestelling waarin ook stond dat ik nog een mailtje zou krijgen met de track en trace code. Vervolgens geen mail gekregen. Dpd is niet eens aan de deur geweest en heeft geen kaartje achtergelaten dus moest ik zelf uitvogelen waar mijn pakketje was gebleven. Vervolgens lag het bij een afhaalpunt dus maar zelf afgehaald. Product is binnen en ziet er gewoon goed

Alles goed, zou hier weer bestellen.

Bestelling is goed verlopen. Producten goed verpakt.

Keurig en snel!

Scherp geprijsd, snelle levering en keurig verpakt! Zeker voor herhaling vatbaar!

Produits conformes et livraison rapide.

Je suis très satisfait de ma commande et je renouvellerai celle-ci.

+++++Prix sympas+++envoi rapide+++le TOP tout simplement+++++

Prix compétitifs sur des huiles difficilement disponibles et livrables en ce moment. Commande préparée, expédiée et livrée rapidement malgré les problèmes liés au Corona-virus. Ça va me permettre de m'occuper pendant le confinement!!!!!! Encore merci et à bientôt pour une nouvelle commande.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfect verpakte levering