Zeer goede afloop

Heb op 30/12 besteld en tegen 31/12 gekregen top service.nu weet ik waar ik moet bestellen Misteroil👌

Rapidité, excellence

Prix compétitif, rapidité de livraison, emballage réduit. Tout pour satisfaire le client.

Excellent

Très bon prix et livraison rapide.

Très Bien, livraison rapide

Beaucoup de choix, prix compétitifs, envoi rapide et soigné

Nog steeds niks binnen

Helaas nog steeds niks binnen zal wel met de feestdagen te maken hebben maar 20dec besteld en volgens de site was het op voorraad en nu 29dec nog niks binnen maar wel een mailtje om mijn ervaring te delen beetje raar maar goed 🤷🏼‍♂️

Très satisfaisant

Livraison rapide, conditionnement très bien, et en plus quelques petits cadeaux très appréciés. Merci pour cette attention.

Besteld tussen Kerstmis en Nieuwjaar en ondanks de feestdagen geleverd op 30 december.Proficiat.

Klantenservice is erg slecht en stuurt je van kastje naar de muur....

Mijn pakket is afgeleverd bij de buren terwijl duidelijk aan Dpd is doorgegeven dat het naar het afleverpunt moest. Dpd nog misteroil werkt mee. Klantenservice is zelfs nog hondsbrutaal en stuurt je gewoon weg. Misteroil lost het gewoon niet op. Ik heb mijn pakket nog steeds niet. Lekker service! Je bent gewoon je geld kwijt!

Snel en efficiënt

Kerstmis zat ertussen, maar ondanks dit levering volledig zoals gepland. JP Simon

Goede snelle service!!! Betrouwbaar!!!

Simpel gezegd snel, informatief goed en betrouwbaar!

Perfect!

Goede prijs,vlotte betaling en levering zonder problemen. Wat wil een mens nog meer?!

Na betaling moest ik ineens 140,- meer betalen...

Had 80 liter olie besteld en betaald, kreeg ik dag later mailtje dat ze niet konden leveren voor de prijs die op de site staat. Had al paar keer eerder exact zelfde besteld en netjes geleverd gekregen voor de prijs op de site. Bestelling vanuit Misteroil geannuleerd, krijg geld teruggestort. Kan nu opnieuw bestellen maar moet dan akkoord gaan met een prijsverhoging van bijna 25%

Eenvoudig bestellen, snelle levering, goede prijs

Het gemak van online bestellen en thuis geleverd krijgen. Goede uitleg bij de (olie) producten. Makkelijk bestellen en snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs.

Très satisfait

Transaction parfaite, rapide et efficace, prix raisonnables, ainsi que le conseil répondu à ma demande, je recommande Mister Oil

Vertrouwbaar

Geen valse beloften maar een echte service.

Tout au top!

Prix intéressant,diversité de l'offre,livraison rapide,jusque là uniquement du positif!!

Produits et livraison parfaits

Zeer goede levering en een goede prijs

Zeer klantvriendelijk en snel als je ze wat vraagt

Fijne afhandeling. Zeer tevreden.

Correcte afhandeling. Zeer tevreden.

Goede service.

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.

Bien mais

Comme conforme à celle commandée, délais de livraison respectés. Le seul bémol est que l’envie colis n’a pas été livré à la bonne adresse et je n’ai eu la chaNce de le récupérer uniquement grâce à l’honneté d’un voisin.

Bon prix, livraison rapide

Rien Ă  dire. Tout est ok.

Livraison rapide

Livraison rapide produit de qualité Très satisfait