Site en produkt is prima, de levering door de vervoerder rond uit slecht

Levering was laat, slecht aangegeven en bij buren af geleverd zonder eerst bij mij aan te bellen, bij een andere vervoerder zou ik de site zeker aan bevelen, nu helaas niet.

Heel duidelijke makkelijke site. Snelle levering.

très satisfait et prix imbattable

communication parfaite, malgré une adresse que le livreur n'a pas trouvé, la dame a vite trouvé une solution.

Correcte levering en goede prijs

5l olie besteld en goede verpakking in doos, snelle levering ( de dag erop)

PARFAIT

PARFAIT

Snelle service en vlakbij gelegen afhaal magazijn

Voormiddag besteld,namiddag afgehaald in Houthalen-Helchteren ongeveer 10-15min rijden vanuit Genk👍🏽

Pas assez d'explication

J'ai commandé une huile de boite auto. Malheureusement, je n'ai pas choisi le bon type. Il n'y a que des caractéristiques chiffrés, aucune caractéristique par rapport à votre véhicule. Autrement dit, si vous n'est un professionnel, passez votre chemin à moins de très bien connaître toutes les caractéristiques du produit que vous souhaitez. De plus, pour retourner votre commande, lorsque vous demander un retour en point relais, on vous envoie les info du site au lieu de vous envoyer l'étiquette colis. Perte de temps pour incompréhension. Lorsque vous appelez au standard, c'est en anglais et on vous demande de saisir le numéro de votre correspondant. C'est très mal fait et donc inaccessible.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel geleverd, ging even mis maar werd razend snel opgelost.. alles naar wens

Super prix

Rapide, juste prix, que du positif

Goed en snel geleverd

Zeker alles in orde wel aan te raden

Rapide et efficace

Transaction parfaite, rapide et efficace, prix raisonnables, je recommande!

client satisfait

pas de soucis de livraison rapide gammes complète

They have what you need and they deliver on time!

Two orders until now and all went beyond my expectations.

Snel geleverd mooi verpakt dacht wel dat ik 5l kreeg zo groot was de verpakking 😁maar het was toch maar 1l zoals besteld. Top ga zeker bij deze firma terug bestellen. 👍👍👍

Alles top

Correct zoals altijd.

Snelle levering. Goed product voor topprijd

Snel geleverd. Goed product. Overzichtelijk site. Prima prijs

Optijd geleverd

Netjes verpakt en optijd geleverd. In vergelijking met andere is bij mister oil goedkoper. Volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen.

Lang onderweg, hoge bezorgkosten

2 busjes olie besteld, zondagmiddag. Dinsdag nog niet binnen, ik zie bij DPI: Bij het depot. Niet doorgestuurd op de inkomende dag . Dan maar hopen op woensdag.... Lekker is dat, is meteen laatste keer geweest dat ik iets bij misteroil besteld heb.

Efficace !

Produit conforme, bien emballé. Livraison rapide. Et le tout pour un tarif intéressant !

Goed ingepakt

Goed ingepakt om schade te verkomen, en snel geleverd.

super

merci

Goedkoper en sneller levering !!

Goedkoper en wordt snel geleverd !!

des vrais professionnels

Rien a dire , mit a part service parfais , livraison dans les délais , Bravo

Contacté dès réapprovisionnement du produit manquant.Et rapidité de livraison après commande.

Déjà effectué plusieurs commandes et à chaque fois bien servis.

Prima webshop

Mooie prijzen die het verschil maken met een gewone winkel. Snel geleverd en goed verpakt.