Exellent servise

Enkel positief 👍👍

Prima afgehandeld

Op tijd geleverd,alles ok

Betrouwbaar

Heb een bestelling geplaatst en alles netjes en goed ontvangen.

Snelle levering!

Snelle levering! Goede en duidelijke site. Goede prijs. Hier bestel ik altijd motorolie Mvg, Ali

très bon service à recommandé!

très bon service très réactif à recommandé!

livraison rapide. Mon ABARTH 595 est contente!!!!!

livraison rapide. Mon ABARTH 595 est contente!!!!!

Parfait

Très grand choix avec un super prix et une livraison rapide jamais prise en défaut. C’es des vrais pros.

Topproducten aan scherpe prijzen!

De beste olieën aan de beste prijzen. Levering verloopt heel vlot en snel. Ben supertevreden van Misteroil 👌🏼

probleemloze bestelling

Prompte en probleemloze afhandeling van de bestelling

Geen klanntgerichte zaak

Ik heb mijn bestelling na een week nog niet ontvangen.Het pakket zou afgeleverd worden bij een afhaallocatie maar deze zijn met vakantie en mister oil laat zijn klanten maar barsten

Perfect verpakt en snel geleverd

Bij DHL gevraagd om mijn pakje te leveren in afhaalpunt, maar afgeleverd bij buren en dat heb ik niet graag (privacy)!

Correcte service

Zeer vlotte en vlugge service

gewoon goed

bestelling vlot en correct verlopen

Rapide et qualité

Merci

Choix, prix, rapidité.

et en plus un tres bon rapport qualité/prix...

redelijk tot goed

reactie na bestelling is goed. De website is redelijk tot goed. Het vergelijken van (vergelijkbare producten is redelijk...) Hierdoor heb ik een ander product ontvangen dan daadwerk besteld. Aanbeveling: Zorg dat de vergelijking van producten verbeterd. Zorg er voor dat de reden van het leveren van een afwijkend product wordt toegelicht

Goede prijs

juist wat ik zocht en goede service

goed en correct .

Parfait

Très rapide, très bien emballé. Bravo

Service de qualité

Commande facile d'une huile bien particulière trouvé sur ce site, prix très compétitif, livraison rapide - de 2jours,très bien emballé, et facture détaillée et claire, le top

Slecht.

Olie absoluut nodig de volgende dag. Daarom op deze webshop besteld. Misteroil beloofde bij het artikel: voor 14 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Voor 14u besteld is dus NIET de volgende geleverd. En het ligt niet aan DPD. Pakket is te laat overhandigd aan hun. Misteroil, bedankt voor alle problemen die ik bijgevolg morgenvroeg zal hebben! Gelieve geen valse beloftes meer te doen.

Handig, snel en voordelig

Makkelijke en duidelijke website met een snelle en soepele levering bovendien. Met het uitgebreide assortiment kan je hier niet missen.

Livraison rapide, prix excellents par rapport au marché.

Livraison rapide, prix excellents par rapport au marché.