Correcte service
Aankoop en levering volgens afspraak
De bons prix et livraison rapide
Uitstekende service en vlugge levering
zou tussen 7 en 9 mei in postpunt geleverd worden nog niets gezien kan dus nog geen schorre geven !!!!!!!. rechtzetting van voorgaande tekst is verkeerdelijk terechtgekomen bij Misteroil was voor andere firma bedoeld, heb mij hiervoor reeds verontschuldigd bij Misteroil nogmaals sorry, bestelling was snel en perfect geleverd, groeten Danny.
Original review
Heel snelle levering Zeker het aanraden waard
Service très rapide !
Bon produits livrés dans les délais promis
Waarom moet ik Frans kunnen praten of schrijven ????
Beste Eric, Dank je voor je beoordeling. Als webshop, gespecialiseerd in smeermiddelen en additieven, zijn we actief in het merendeel van de EU landen. Hierbij trachten we steeds een zo volledig en correct mogelijke service aan te bieden. Dit betekent ook dat we onze klanten de mogelijkheid geven in de gepaste taal te navigeren doorheen ons aanbod. Het is als Nederlandstalige klant zeker geen vereiste om Frans te kunnen lezen om gebruikt te maken van onze website. Met onze kantoren in Houthalen, zijn wij overigens zelf ook Nederlandstalig. Het is mogelijk dat er bij het registreren van je account gekozen werd voor de Frans taal. Dit kan je via de taalinstellingen van je account wijzigen. Voor alle bijkomende vragen of opmerkingen kan je ons steeds per mail bereiken, we helpen je graag verder... in het Nederlands ;-) Hopend je hiermee gepast van dienst te zijn, danken we je voor het vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Het MisterOil team
Zoals beloofd, de dag nadien geleverd, dat is goede service!
goede prijs-kwaliteit
Bon prix est livraison rapide
Supervriendelijk en snel geholpen.
Jamais eu de problèmes => impeccable. Rare mais cela existe.
Toujours de bon prix et une livraison rapide
Prima producten en snel geleverd.
Steeds een snelle levering aan een degelijke prijs. Groot aanbod. Reeds verscheidene malen verschillende oliën besteld en hier zeer tevreden over.
Vlugge levering en goede prijs
Service rapide a des prix imbatable Le top
Service rapide et conforme
livraison rapide
De bestelling werd tijdig en correct geleverd en dit aan een correcte prijs. Mijn olie wordt steeds bij Mister Oil besteld!
Je n est pas reçu mon colis 1 semaine après l’avoir commandé Mon véhicule utilitaire est resté a l'arrêt je payes un véhicule de remplacement qui me coute 50 euro par jour(tout sa pcq l’huile était moins cher chez misteroil et qu’ils vendent du rêves en faisant croire que la livraison expresse en 24h est gratuite) cela fait une semaine qu’il que j'ai commande et toujours rien j ai passer commande chez un aitre fournisseur qui fait payer la livraison expresse 15 euro et je vois que le colis est déjà en route avec le track and trace
Bonjour Brahim, Merci pour votre évaluation. Après avoir reçu votre notification, nous avons contacté notre transporteur pour obtenir des informations supplémentaires sur l'expédition de votre colis. Il s'est avéré qu'il y avait plusieurs mises à jour contradictoires dans le suivi de votre colis, ce qui rendait difficile la détermination de la situation exacte de l'envoi. Après enquête de DPD, il s'est avéré que votre colis était perdu et nous avons annulé et remboursé votre commande, à votre demande. En espérant que cette démarche vous a été utile, nous vous présentons à nouveau nos excuses pour le désagrément occasionné. Bien à vous, L'équipe MisterOil
Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze leverancier. Scherpe prijzen, goede feedback en snelle levering. Nu toch al enkele jaren klant en steeds vlekkeloze afhandeling.