Snel geleverd.

De meeste motoroliën zijn goedkoper dan de concurrenten.

Niet sportief als zij zelf met erg lage prijs adverteren

Zij adverteren met een erg lage prijs, besteld en afgerekend. Maar daarna willen ze niet leveren. Dan verschuilen ze zich achter een Belgische wet, terwijl ik bij MisterOilNederland heb gekocht. Niet fris

envoi rapide et conforme à la commande

Bidon de 20 litres Castrol 5w30 reçu le lendemain de la commande.

Ras

Livraison rapide produit conforme ras

IK ben zeer tevreden.

zeer tevreden

Op tijd. Gekregen wat ik besteld heb. Goed op de hoogte gehouden omtrent verzending. Toppie...

Quelle rapidité

Rapidité des colis super bravo Misteroil

Beste kwaliteit voor goedkope prijs

Vlotte correcte levering

Overzichtelijke website, bestellen gaat vlot en omschrijving van de producten is duidelijk. Aanrader!

top geregeld

Hier kun je met een gerust hart je materialen bestellen, Het wordt keurig en op tijd geleverd.

Snelle levering en juiste info

Alles correct ontvangen op de beloofde termijn.

très très rapide

Oké

Tevreden met prijs en snelle levering hoewel het de dag na de bestelling al had moeten arriveren. Maar als men geen verzendkosten rekent geen probleem .

goede service

goede prijs en produkt zoals beschreven

Snel, prijs ok, grootte keuze

Aanrader !

Was vroeger beter

Ik had 2 grote bestelling gedaan en betaald. Na 2 dagen werden ze geannuleerd wegens niet correcte prijzen. Ze hebben mijn bestelling geannuleerd en natuurlijk terugbetaald, maar als online klant mag je verwachten dat dit deel correct zou zijn.

perfekt

snabb och bra leverans +++++

Ordered & picked it up day after

Excellent service. Friendly wed side and always well-informed.

De beste olie

Uitstekende olie voor een redelijke prijs.

100% satisfait

Prix intéressant sur certains produits , pour d'autres pas mieux que au magasin du coin. Bien regarder avant de faire son choix.

Au top !!

Tarif très compétitif Livraison ultra rapide Que demander de plus !

colis depose en point colecte a cercher mois meme apres 5 jours apre le jour de depose avis

Lundi matin. La sonnerie son , j'ai sorti répondre, persone a ma porté, je vois un camionete de livraison partante et j'ai trouvé un avis de colis a chercher mois meme a 10 km pour le vendredi apres 18h00 . Jai paie pour chercher mois meme le colis nul part.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het is gewoon perfect, prijs gericht, service +afleveren, uitmuntend

Satisfait,

Un marchand qui donne la confiance de par son sérieux.