Fast and cheap
Très bonne tant sur le prix que la qualité et le service
Bestel reeds jaren voor auto en motor, ook voor mijn zoon en dochter.
Veel soorten smeermiddelen, Castrol waterpump Grease is zeldzaam Bedankt
Fast, easy and above all low prices!
Mooi volgens afspraak afgeleverd
Goede leverancier en vlotte levering
b
De producten waren goed voorgesteld en beschreven, de levering gebeurde heel vlot.
I found every think what i want. Good price of item. Next time i will buy again.
Mooi op tijd geleverd en perfect verpakt.
De juiste olie voor mijn auto en snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs
Snel geleverd en goed verpakt
Colis de 20 litres reçu rapidement. Arrivée en bon état. Rien d'autre à rajouter. Site de confiance. Merci
Site clair pour commander.livraison rapide
Expédition rapide, bon prix et suivi du colis.
product goed na de betaling totaal geen reactie ook niet van de pakket dienst 3 dagen na de bestelling zonder overleg pakketje op de stoep
Beste Mr. Cools, Dank u voor uw bestelling bij MisterOil! Het spijt ons te vernemen dat de levering niet naar wens is verlopen. Voor zover wij de zending kunnen volgen is deze echter volgens procedure verlopen. U kan deze procedures trouwens terugvinden in onze FAQ sectie. Zo zien we dat uw bestelling van vrijdagnamiddag op maandagmorgen 9h08 al geleverd werd. Rekening houdend met het weekend zien we niet hoe deze nog sneller geleverd had kunnen worden. Bij afwezigheid kan de chauffeur een pakje op een veilige plaats rond uw woning, bij een buur of in een DPD parcel shop achterlaten. In dit geval heeft de chauffeur geopteerd om uw pakket aan uw woning achter te laten. We zijn blij dat u uw pakket hier meteen heeft kunnen terugvinden. Wanneer u een bestelling plaatst wordt er een orderbevestiging verstuurd. Bij ontvangst van betaling wordt er een bevestiging van betaling verstuurd. Het is mogelijk dat deze automatisch gegenereerde mails, verzonden via een noreply-adres, in de map met ongewenste berichten terecht komt. Gelieve ons hiervoor te excuseren. De orderbevestiging, factuur en bijhorende status wordt ook vermeld in uw account. Bij een volgende bestelling kan u hier altijd terecht of een bericht naar onze helpdesk is ook altijd welkom. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd danken we u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Het MisterOil team
Original review
Prima. Olie werd vanuit België bestuurd. Snel geleverd.
Comme à chaque commande, tout se passe bien, l'huile arrive bien emballée et en parfait état.
Altijd op tijd!
Super!! Ils sont très professionnels et efficaces.
Facilité et vitesse Pour expédition et réception colis à mon domicile.
Très contant du service et des produits reçus.
good
Super !