Eerste keer iets besteld bij MIsteroil.nl en ben tevreden. Bestellen, betalen ging makkelijk en snel en de volgende dag werd mijn pakket al thuis afgeleverd. Aanrader en ik bestel volgende keer weer!
Goede prijs , zeer zeer breed gamma aan producten , je vind altijd wel wat je zoekt
Conforme et rapide
Produckt snel geleverd voor een nette prijs
Gewoon zo als beschreven, goed verpakt. Levering duurde wat langer aangezien ik besteld had op een feestdag en bij pakketbezorger ging er wat mis.
Conseil rapide, délai de livraison respecté - Impec
Track en trace was niet helemaal goed te volgen, maar de bestelling en aflevering verliep prima. Zondag besteld, vrijdag geleverd.
Facilité d'achat, rapidité de livraison, produit conforme à la commande.
Ik vond hier mijn olie voorkeur aan de beste prijs en werd de dag nadien aan huis geleverd.
Snelle levering én de Volvo olie is op de een of andere manier goedkoper geworden.
De goederen zijn snel en correct geleverd, en nog eens goedkoop! zeker een aanrader
Ik kocht bijna altijd mijn smeerolie hier. Nu maakte ik een fout, enkel de postcode. Kom op toch? Waze? Google? De naam op de bel klopte toch en alles.... Je gaat mij toch niet vertellen dat je het niet gaat vinden?? Dat noem ik eerder luiheid of geen zin... Ik ben helemaal van Antwerpen tot tutterewuttere moeten rijden om zelf mijn 10L smeerolie te gaan halen. Helaas is dit de allerlaatste keer geweest dat ik hier nog wat ga kopen. Hopelijk word het goed gemaakt? Well done guys! Met vriendelijke groeten Angel Mauricio Barreto Rojas Bestelnummer 70166 Klantnummer 43843 Datum 10/05/2021 13:37:51 Betaalmethode PayNL - Visa Mastercard Totaalbedrag € 85.89 Incl. BTW
Beste Mauricio, Dank u voor uw beoordeling. We hebben verschillende malen getracht u de nodige informatie te bezorgen voor de verdere afhandeling van uw bestelling maar moeten spijtig genoeg toegeven dat de opvolging van uw bestelling gehinderd werd door een moeilijke communicatie. Gelieve ons nogmaals te excuseren. Met vriendelijke groeten, Het MisterOil team
En ouvrants le carton, j'ai constaté que les bidons avaient percés ... De l'huile partout et les bidons pas tout à fait plein donc je ne recommande pas ...
Bonjour Alexandre, Merci pour votre commentaire. Nous tenons à nous excuser à nouveau pour cette situation désagréable. Après consultation avec notre responsable, nous souhaitons vous proposer un geste commercial en compensation de cette livraison. Nous aimerions recevoir votre accord par courrier afin de pouvoir transmettre les détails nécessaires. Merci de votre compréhension. L'équipe MisterOil
Très satisfaite
No complaints or reservations
Zeer correct en vlugge afhandeling waarvoor dank.
Zeer goede prijs, snelle reactie op de bestelling en even snelle levering
Top levering
Commande facile, rapide,en toute confiance
Snel en tot thuis bezorgd
Bonne huile convient aux spécification fiat
J'ai commandé des produits, je les ai reçus.
4 jours ouvrable pour recevoir ma commande. Pour contacter DHL uniquement un numéro de téléphone surtaxé et pour compenser cela pas de geste commercial de Misteroil...
Bonjour Lili, Nous avons constaté que votre colis a été mal trié au dépôt de DPD le lendemain de son envoi. Pour cette raison, votre colis a été présenté à votre adresse avec un jour de retard. Malheureusement cette livraison n'a pas pu être effectuée selon DPD car personne n'était présent pour la recevoir. Votre commande a été livrée le jour suivant. Nous nous excusons à nouveau pour ce retard mais nous ne sommes pas en mesure de fournir une compensation. Cordialement, L'équipe MisterOil
Er was een probleem te wijten aan overmacht, waar misteroil niet verantwoordelijk voor was.
Original review
Pakket nog steeds niet ontvangen