Scherpe prijs en snel verzonden

Scherp geprijsde merk olie en snel verzonden.

Prima levering

Zou t zo weer doen!!

goedkoop en snel geleverd !

maandag besteld en donderdag geleverd ! zeer goede service en goedkoop :-)

Super, alles geleverd zoals het hoort. Bedankt !

Super, alles geleverd zoals het hoort. Bedankt !

Vendeur à recommander tarifs compétitifs

Très bon rapport qualité prix

Vraiment parfait!

Livraison rapide et produit conforme

Service irréprochable

Colis envoyé rapidement (reçu en 1 jour). Contact et réaction avec la société via mail très professionnel et rapide également. J'ai eu un petit ennuis lors de la réception du colis. Cet ennuis a été résolu en un tour de mains. Merci pour le professionnalisme de Misteroil.

Snel en correct geleverd.

Tweede keer dat ik hier bestel Cva prijzen grote keuze snel en correcte levering en goed ingepakt.

livraison rapide, prix correct

plusieurs commandes livrés en temps record, juste dommage que les colis ne peuvent pas être déposé en lieu sur merci

goede servies en vlugge leverring

vlugge leverring goed prijs en voor herhaling vatbaar

Parfait

Commande bien reçue et et très vite ! Je recommande ce site sérieux

Top producten, perfecte service

Grande gamme de produits et bons tarifs

Grande gamme de produits et bons tarifs

LIVRAISON IMPECABLE ET VITE

LIVRAISON IMPECABLE ET RAPIDE

Correcte en snelle levering.

Gebruiksvriendelijke web-site ,correcte en snelle levering.

Super service

Snel, gemakkelijk, overmachtige website enz... Zeer leuke prijzen voor kwaliteit producten... Thanks

Top Service

Super service! Mail heel snel beantwoord, prijzen erg scherp en snelle levering. Precies wat je wil als consument. Mij zie je zeker vaker terug hier

Echt content

goed van prijs

Snel antwoord op jouw vragen en correcte levering

Helemaal prima !

Producten zijn geleverd precies vlgs afspraak op de gewenste dag. Helemaal goed. Ik ben dan zeer tevreden over Misteroil

Supersnelle levering tegen een goede prijs alleen wel een megaverpakking.

Na de online bestelling heb ik mijn bestelling, 6 flesje fietskettingolie ontvangen een een hele grote doos. deze doos was voor 75 % gevuld met bubbeltjes plastic ter bescherming. Een kleinere doos was veel beter geweest als we denken aan het milieu.

Toujours très satisfait

Envoi hyper rapide , très bien emballé, prix attractif et biensur produits conformes à ma commande vous êtes très proffessionnel, merci 😊 Ps envoyez moi le questionnaire en français !

Super goede service na door mij gedane verkeerde bestelling

Ik had per abuis de verkeerde viscositeit olie besteld. Ik kwam hier echter achter toen ik de factuur bekeek. Na een bericht via Whatsapp is de order gelijk teruggedraaid en het betaalde bedrag direct terug gestort. Kortom niets dan lof over de goede snelle service.