Gewoon zoals het hoort.

Op Internet wordt door shops veel belooft, welke beloftes vaak niet of nauwelijks worden nagekomen. Misteroil doet wat die belooft en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Alhoewel dit niet bijzonder zou moeten zijn, wordt dat,vandaag aan de dag, wel als zodanig ervaren. Dus top!

Prijzen Top, levering top

Goede prijs en snelle levering 👌

Slecht geleverd, beschadigd, niet goed in gepakt.

Je word niet serieus genomen als je melding maakt ook geen beterschap, 2 stuk egr cleaner geleverd gekregen om die 2 flessen om retour sturen moet je voor de pakket ook nog gaan betalen terwijl het stuk is geleverd, voor mij nooit meer hier wat bestelen , slecht bedrijf.

++++++++++

++++++++++++++

levering perfect

positieve ervaring , zeker een aanrader

Très bon prix et envoi rapide

Aucune surprise

Het contact via whatss app was snel en correct. De geleverde goederen waren netjes verpakt EN binnenin omwikkeld met een folie. Wij waren afwezig tijdens de levering dus ons pakketje werd afgeleverd op een postpunt. KEEP UP THE GOOD WORK!!

service rapide

bon service mais je n'ai pas eu de message que mon colis était arrivé

Doen wat ze beloven .

Snelle levering , nette prijs , goed verpakt , wat kan je nog meer willen 😀

Prima website Misteroil

Geleverd volgens verwachting op tijd geleverd.

Rapide, précis, efficace

Le service après vente est réactif et disponible.

Zeer positief

Snelle levering .Mister Oil 100 % betrouwbaar.

Perfecte levering

Prijstechnisch een, zo niet, de laagste van alle aanbieders op internet. Snelle levering. Niets negatiefs op aan te merken.

Excellent tarif

Surement les moins chers du marché pour la Castrol 75W140 Livraison rapide, envoi soigné, je recommande vivement

Volgende dag geleverd!

Prima spullen, supersnel geleverd!

Excellent rapport qualité prix

Livraison très rapide et emballage soigné.

Commande reçu rapidement, emballage soigné.

Je suis satisfait du choix et du prix, merci !

prima geregeld

jammer dat er op zaterdag niet geleverd werd maar daar had Ik al rekening mee gehouden. het adres meteen doorgeven aan mijn motormaatjes

Top producten & snelle levering

Top producten tegen concurrerende prijzen & snelle levering

Tevreden

Opmerking: Jammer dat de DPD (leverancier) niet op zaterdag bezorgd en ook heel vervelend dat ze niet melden de tijdstip (dagdeel) van bezorging.

Ras

Prix concurrentiel, livraison rapide et conforme a ma commande

Parfait

Site simple et prix concurrentiels

Snelle levering & goede prijs

Snelle levering & goede prijs

Goede prijs

Snelle levering en goed verpakt.

Zeer snelle en correcte levering voor een zeer goede prijs. Ook goed beschermend verpakt.