Bon service

Le service est bon

Respecte ses engagements

Livré dans les 24 heures comme c'est écrit sur le site. Dommage que le paiement par PayPal entraîne un supplément de 2% à la facture finale. Dommage également que pour un achat le même jour pour une valeur de 170,45 € et 259,06 € la livraison soit également payante (2x6,5€ pour la même adresse) Les deux colis ont été livrés en même temps.

Rapide et efficace

Rapide et efficace

geweldig

Gemakkelijk te bestellen, vlotte info uitwisseling en stipte levering of afhaling.

Service rapide

Service ultra rapide à des prix compétitifs

Super comme toujours

Vente en ligne sérieuse et envoi rapide Raison pour laquelle je commande chez vous , et également produit très fournis

livraison rapide

rien à signaler, tout a bien été

Qualité de service.

Grande gamme et variété d huiles.Prix compétitifs livraison rapide et en bon état. Je recommande. Client depuis plusieurs années. Rien a redire.

perfect

PERFECT GELEVERD EN OP TIJD

Beste olie

Werk zelf in een blending plant in Antwerpen zeer goede kwaliteit

Tevreden klant wat betreft het aangekochte product, mistevreden betreft de levering.

Beste, Wat betreft de aankoop van het bestelde product, afhandeling bestelling en betaling ( ook aangenaam verrast van de prijs) heel tevreden. Kreeg ook direct een mail met bevestiging van bestelling en van de ontvangen betaling. Op jullie site staat voor 14:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Ik heb de bestelling en betaling gedaan op woensdagmiddag, op woensdagavond kon ik reeds zien via jullie track & tracé link dat mijn bestelling reeds ontvangen was door DPD is daar ook blijven liggen tot vrijdagochtend. Toen kreeg ik een bericht dat mijn pakket onderweg was, maar werd jammergenoeg pas geleverd in het afhaalpunt op maandagnamiddag. Terwijl ik het nodig had tijdens het weekend. Dus niet tevreden over service DPD.

top

ben al jaren klant .waarom veranderen als ge super content bent

Service rapide et soigné

J ai bien reçu ma commande très rapidement et à un prix compétitif merci pour le service

Impeccable

Grand choix, prix compétitif, fiable et rapide !

Prima en op tijd geleverd

Prima en op tijd geleverd

Rien à redire

Livraison rapide et correspondant à la commande.

Top ! De la commande jusqu’à la livraison

Top !

correcte levering

Correcte levering en financiële afhandeling. Verkeerd product besteld, terug gezonden, reeds betaalde som terugbetaald met uiteraard verrekening van de terugzending. Niets dan lof.

Geleverd zoals afgesproken. Correct verpakt

3 dagen levertijd

De levertijd 3 dagen

Bardzo dobre

Bardzo szybka dostawa , cena konkurencyjna . Bardzo dziękuję i polecam !

goed,eerlijk en direkt.

Ben altijd goed en eerlijk bedient geweest, zoals ook deze keer weer bij MisterOil. Waarom zou ik dan veranderen? Ik ben tevreden, dus ik blijf mijn spullen hier bestellen. Zeker is zeker..................

Prima service, vlugge levering.

Levering na één dag!

Top service!

Ik bestel al vijf jaar bij Misteroil. De bestellingen worden telkens binnen één dag geleverd. Ze verkopen kwaliteitsvolle producten voor een scherpe prijs, en de communicatie via e-mail is uitstekend.

TOP!

Prix, choix, livraison rapide.....

Avis sur Kiyoh