Livraison rapide

Commande livrée rapidement et conforme à mes attentes. Je recommande

Bon produit et livraison rapide

Très satisfait de l'efficacité du service de livraison ainsi que du coût global de la fourniture

gewoon makkelijk bestellen en erg goed.

simpel bestellen, goede producten en goede levering..

Leveringsdienst niet in orde

De levering werd verkeerd geleverd dat was zichtbaar voor mister oil, echter alle papperassen komen richting de klant. Als jullie ervoor kiezen om samen te werken met een slechte/goedkop leveringsdienst dan vind ik het maar normaal dat alle zorgen dan ook aan jullie kant worden opgelost en er mij niet mee lastig vallen. Ondertussen wacht ik al meer dan een maand op mijn olie!!!!!!!!!!!!!!!

Parfait

Commande arrivée comme attendu, bon rapport qualité prix.

Correct en snel geleverd.

Uit ervaring weet ik dat ik voor 100% kan vertrouwen op snelle en conform bestelling geleverde artikelen. Het kan niet beter, ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan. Dank hiervoor, Leo Hermsen

Produit top délai top mais point relais ☹️

Certains points relais sont tenus par des exploitants abrutis qui ne retrouvent pas les colis dans leur magasin

rapide

livraison rapide et conforme

P

Aucune remarque

commande d'huile pour mercedes E320

livré tres vite en bon état, je recommande !

Très bon site et rapide

Tout ok

Goed is goed

Als het product, dat verkocht wordt, goed is en de levering is goed is verandering (meestal) niet goed.

Site super , prix imbattables

Super site , on trouve des huile constructeur a un prix imbattables, la livraison est rapide et le conditionnement parfait. Rien a redire

Vlotte levering en goed verpakt

Mijn bestelde producten werden snel en correct geleverd. Deze werden ook goed en verzorgd verpakt om schade te vermijden door derden. Ik kreeg enkel geen melding van wanneer deze verzonden werd dus het was enigszins een beetje afwachten. Maar het werd wel geleverd op de datum dat ik verwacht had.

Commande rapide et efficace

Première expérience très convaincante avec Misteroil. J'aurai juste aimé recevoir une notification la veille de l'arrivée des produits à domicile.

Rien à redire

Rapidité dans le traitement Prix intéressant Très bon suivi.

Site très sérieux et livraison super rapide Très satisfait de votre service

impeccable

Déja commandé plusieurs fois et toujours satisfait

Communication, livraison rapide

Après plusieurs commandes, toujours satisfait.

Service rapide et professionnel, prix concurrentiels

Service rapide et professionnel, prix concurrentiels

Snel en ongecompliceerd

Snel en makkelijk

Alleen dpd als vervoerder zou ik anders willen, of dat je keuze had. Voor de rest prima bedrijf

Je recommande

Très bien prix correct et livraison rapide.

Erreur dans le produit.

J'ai été livré de la mauvaise huile sur la moitié de la commande. J'ai donc du la renvoyer, même si le port a été pris en charge, un geste commercial aurait été le bienvenu.

Aanrader

Snelle verzending van een produkt tegen een zeer competitieve prijs

Avis sur Kiyoh