Super livraison

Choix énorme et livraison rapide. Prix très concurrentiels.

2de keer that ik heb mij aankoop gedaan en mooi op tijd en snel geleverd.

Parfait

Franchement rien a dire Tout s’est parfaitement bien passé Pas de stress Pas de retard Bref Impeccable Je recommande et passerais à nouveau par ce site pour des futures commandes Ne changez rien

Très bien

Très bien

Goede prijs en snelle levering

Veel keuze in merken, scherpe prijzen en snelle levering.

Goed, snel

Zeer goed, uitstekend

snelle verzending van kwaliteits prodecten

Pas encore utilisé l'huile mais super prix en 20 litres

Excellent vendeur avec des prix bien placés et une livraison gratuite très rapide ! Je recommanderais chez eux

Rapide, efficace et sérieux.

De même, première commande et rien à dire, que du positif. Merci

Top bedrijf

De site is super overzichtelijk, De mensen op locatie super vriendelijk en behulpzaam.

Alles verliep vlot, bestelling netjes ontvangen.

Vlotte betaling en correcte levering

Vlotte betaling en correcte levering

Prix compétitif et rapidité d'envoi

Site facile à utiliser, large choix d'huile et un prix intéressant meme avec la livraison !

Спасибо,посылку получил быстро.

Очень доволен,цена самая дешёвая,быстрая доставка, буду заказывать ещё.

Bidons écrasé

Bidons d'huile en fer complètement écraser,a 50€ le bidons on s'attend à quelques choses de plus propre, emballage a revoir

• Nous recommanderiez-vous? Non

Betaalbare prijzen, supersnel geleverd

Had wat WD-40 producten nodig. De meeste grote spelers hadden belachelijke prijzen. Via Google kwam ik bij MisterOil terecht. Hier normale prijzen én alles wat ik hebben moest in voorraad. Ondanks dat er enkele wat 'mindere' reviews hier waren op TrustPilot, gisterenmiddag toch maar besteld. Ik dacht dat ze het vandaag gingen versturen, wordt er aan de deur gebeld en het pakketje is hier al !! Dat is pas snel geleverd ! Bedankt, en graag tot weer ! Enige minpuntje : ik was nu thuis maar anders had ik wel graag een trackingnummer gekregen. ;-)

Great service and price!

Very good expirience

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super snelle levering, met een top aanbod en goede prijzen.

Super snelle levering van het product. Groot aanbod van producten en merken met onverslaanbare prijzen.

Top product verzending degelijk verpakt

Top product degelijk verpakt voor verzending jammer dat de 5 ltr verpakking niet leverbaar is

Alles ok

Facile et rapide

Facile, rapide et les prix sont intéressants

Commande d’huile

Livraison rapide et services excellent

top

Snel en juist, zoals het hoort

Avis sur Kiyoh