Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Dave,
Dank je voor je beoordeling.
Voor alle vragen met betrekking tot je bestelling en de levering kan je ons altijd per mail contacteren. Dit stelt ons in staat tijdig en gepast te reageren en indien nodig een oplossing te bieden.
Het is belangrijk voor ons een correcte service te bieden en hechten grote waarde aan de beoordelingen op deze website. Het is daarom spijtig vast te stellen een negatieve beoordeling te ontvangen zonder vooraf op de hoogte gebracht te zijn.
Op het moment het plaatsen van je beoordeling was je pakket nog beschikbaar voor ophaling in een DPD parcel shop. Hiervan hebben we je meteen op de hoogte gebracht bij het lezen van je bericht. Helaas hebben we geen verdere reacties van je ontvangen en werd je pakket ondertussen retour gestuurd (en ontvangen) gezien deze niet tijdig opgehaald werd.
Gezien we helaas nog geen antwoord ontvingen op verschillende berichten ligt je bestelling nog in ons magazijn, in afwachting van verdere instructies.
Graag vernemen we hoe we je verder van dienst kunnen zijn zodat je je pakket uiteindelijk mag ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Het MisterOil team