Gerne wieder

Very very good

Danke Ute!

immer wieder großartig

habe bei tfoa etwa 12 gitarren gekauft, eingetauscht. habe immer perfekte instrumente erhalten!

Danke Peter! :)

Super klantvriendelijk, mooi assortiment

Een van de mooiste gitaarwinkels van Nederland, prachtig assortiment. Ik ben super goed geholpen, ook nadat ik een gitaar toch heb teruggebracht na spijt. Service is dus zeer prettig, ik kom hier graag, aan te raden!

Reactie van het bedrijf

Wauw, thanks Leon! Dat is heel erg fijn om te horen. Tot de volgende :)

Comme toujours, l'équipe TFOA est au top !

Conseils, écoute et rapidité, sans aucun doute la meilleure équipe européenne !

Reactie van het bedrijf

Merci pour vos aimables paroles Hugo !

Jullie zijn top :-)

Altijd perfecte ervaringen, klantvriendelijk, s´elle levering en vrij goede prijzen.

Dankjewel Frederick! :)

Altijd goede en snelle service en producten!

Al jarenlang klant en nog altijd een zeer tevreden klant! Beste producten en service in gitarenland.

Dankjewel Carel! :)

Sehr gut

Ich hatte noch ein Guthaben von einem vorherigen Kauf. Da wurde mir gesagt, ich solle mich einfach an das TFOA Team wenden, wenn ich das Guthaben einlösen soll. Ich habe ein L.R. Baggs für meine Lowden F 32 gekauft, (womit ich übrigens sehr zufrieden bin). Mir wurde innerhalb kürzester Zeit auf meine Mail geantwortet. Nach meiner Bestellung wurde der Auftrag sofort zum Versand gebracht, sodass ich am nächsten Tag von Holland nach Deutschland das Paket bekommen habe! Die Bezahlung war ebenfalls unkompliziert. Ich schätze sehr, dass sich bei TFOA noch die Mitarbeiter wirklich um die belange der Kunden kümmern. Einfach nur was verkaufen kann jeder. Vielen Dank, weiter so!

Reactie van het bedrijf

Das erfreut uns. Danke Ralf und hoffentlich sehen wir dich irgendwann in unserem Laden :)

Beste service ooit!

Vriendelijk, behulpzaam en zeer snelle oplossing als er een probleem is. Klasse!

Dankjewel!

Will only ever order from here.

Customer service is quite probably the best I have ever experienced. Extremely helpful, friendly and willing to do what it takes to get the customer what they want. The Instrument is set-up perfectly, shipping is lightning fast, and is sent protected very well. Keep doing what you are doing! :)

Reactie van het bedrijf

Thank you so much John :)

In alle rust een goede keus kunnen maken in een ruim assortiment. En vooral steeds een warm welkom door aardige mensen!

Very Professional

Very helpful along the purchase process

Gedegen, betrokken advies van echte liefhebbers.

Wederom een prettig contact met TFOA. Ze denken mee, geven de kans om uit te proberen en je merkt aan hun adviezen en vragen dat het niet per se verkopers zijn, maar eerder liefhebbers. Ik ben blij met de service en met mijn nieuwe versterker.

Goede en snelle service

Lowden guitar strap is geweldig, ruikt alleen erg sterk naar chemische behandeling / chemische stoffen :-( Maar verder top in orde! Monster cable mooi dun en soepel, maar de haakse plug zit aan de verkeerde kant! Daarbij de pluggen zijn ingekapseld in epoxy, dus niet zomaar zondermeer om te wisselen! Ik laat er een Neutrik haakse plug op zetten, daar waar de rechte plug zit/zat ;-)

Top experience

The chat process for the purchase of a Fender Bass ultra was a positive experience. Shipping was also fast. The Fender American Ultra Bass was beautifully finished ! Definitely worth repeating and a satisfied customer. Thank you.

zeer goed prima service

je krijgt er genoeg tijd om wat instrumenten uit te proberen, en het lukt daar ook, je hebt meerdere modellen in verschillende prijs klasse, en een bakje koffie , prima doe zo verder een tevreden Belg .

Reactie van het bedrijf

Hey Willem, dat doet ons deugd :) Dankjewel voor je mooie woorden!

de GOAT

Geweldige collectie, service, expertise. Ben met een Atkin the forty three naar huis gegaan, een J43 kopie. Kreeg toch een beetje kramp na een paar weken spelen. Maar de winkel heeft een soepele 30 dagen ruil garantie, dus ik ermee terug. Ook nog op wat andere gitaren gespeeld, zelfs na afstellen zou ik nog mogen ruilen voor een andere gitaar of m'n geld terug. Een van de in-house gitaar technici heeft de gitaar beter afgesteld door de kam te verlagen en nu speelt hij als een droom. Installatie van de LR baggs pickup ook binnen 1,5 uur klaar. Verliefd op deze gitaar, nooit meer een andere. Fijn personeel, prachtige winkel. Alleen een eind rijden maar ja.. langer voorpret ;) Daarom.. de TFOA is de GOAT

Reactie van het bedrijf

Daan, je bent zelf de GOAT! Thanks voor je mooie recensie, moge jij en je Atkin nog jaren gelukkig samenzijn :)

Je droomt nog nachten na van alle indrukken

TFOA is alsof je naar een Michelin Sterrenrestaurant In de de ambachtelijke werkplaats oftewel gitarenkeuken heeft Jaap Peters me rondgeleid en wat kneepjes van het vak laten zien, zoals van het repareren en afstellen en sinds kort ook met de PLEK machine. High-precision guitar tuning. Het meest bizarre en lachwekkendste vond ik wel, toen we in de kluis kwamen en Jaap riep: waar ligt die gitaar van Elvis Presley ook alweer? Op de achtergrond schalmde iemand terug: die is alweer verkocht :-) M'n vriendin duizelde nachten na ons bezoek nog van de overvloed aan vele gitaren. In het heelal en in dit Melkwegstelsel is er geen betere gitaarplek. Ik verzeker het je!

Reactie van het bedrijf

Wauw Edwin, Dankjewel voor deze prachtige recensie! Blij om te horen dat je zo'n toffe ervaring hebt gehad bij ons, maar sorry voor alle slapeloze nachten die we je bezorgd hebben... ;) Ik ga Jaap snel een welverdiend saucijzenbroodje brengen.

Geweldig LR Baggs systeem in mijn Martin geplaatst

enige minpuntje ! was niet vooraf geïnformeerd over extra kosten, ik ging uit van € 259,00 + € 75,00 + set snaren, faktuurbedrag werd uiteindelijk € 75,00 hoger.

Reactie van het bedrijf

Hey Kees, Aiii dat is slordig van ons... Sorry! Kan altijd zo uitkomen dat er onverwachts meer werk verricht moet worden dan verwacht, maar dit moeten wij gewoon met je communiceren. Nogmaals excuses, maar hopelijk klinkt je Martin nu geweldig uitversterkt! :)

Beste gitaarzaak van Europa!

Behulpzaam en bekwaam personeel. Koffie staat altijd klaar. Scherpe prijzen en geweldig assortiment!

Reactie van het bedrijf

Wauw, dankjewel Richard! :)

Vriendelijk, snel, geinteresseerd, vakkundig!

Mooi basgitaar online besteld en ga deze in oktober ophalen. Vriendelijke mensen, kundig, meedenkend en snel reageren!

Reactie van het bedrijf

Een mooie basgitaar, of een mooie gitaar voor Bas? ;) Dankjewel en tot snel in onze winkel!

GREAT ADVICE AND SERVICE

I had great pleasure chatting with the people at TFOA. They were great help to help me choose my product, they also understood when I decided to change of product even after ordering it and they offered great help when XXX lost my shipping. The shop looks great and I will certainly one day go see it with a friend living in the NL.

Reactie van het bedrijf

Thanks so much for your kind review Franck, that means a lot to us :) We look forward to welcoming you to our store one day! Coffee's on us!

Amazing

I've done many purchases in this shop. Always fast shipment, friendly service, great prices. Highly recommended.

Reactie van het bedrijf

Thanks so much Jorge! Look forward to doing business with you again in the future :)

TFOA is DE gitaarwinkel bij uitstek

Altijd gezellig om bij jullie in de zaak te zijn,uitstekende service,vriendelijk personeel.

Reactie van het bedrijf

Hey Gerrit, Insgelijks! Altijd tof je te zien in de zaak. Dankjewel voor je mooie recensie :) Zie je snel, Maarten TFOA

Top Auswahl Top Fachwissen

TFOA ist schon seit Jahren unser TOP Favorit. Hier gibt es eine selten schöne Auswahl, TOP Beratung, freundliche Menschen und eine ganz tolle Gitarrenwerkstatt.

Reactie van het bedrijf

Danke Peter! Dafür machen wir es :)

Beste gitaarwinkel van Nederland

Altijd vriendelijk geholpen en er is echt geen slechte gitaar te vinden in deze winkel.

Dankjewel Mart! :)

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.