Danke Ute!
Danke Peter! :)
Wauw, thanks Leon! Dat is heel erg fijn om te horen. Tot de volgende :)
Merci pour vos aimables paroles Hugo !
Dankjewel Frederick! :)
Dankjewel Carel! :)
Das erfreut uns. Danke Ralf und hoffentlich sehen wir dich irgendwann in unserem Laden :)
Dankjewel!
Thank you so much John :)
Hey Willem, dat doet ons deugd :) Dankjewel voor je mooie woorden!
Daan, je bent zelf de GOAT! Thanks voor je mooie recensie, moge jij en je Atkin nog jaren gelukkig samenzijn :)
Wauw Edwin, Dankjewel voor deze prachtige recensie! Blij om te horen dat je zo'n toffe ervaring hebt gehad bij ons, maar sorry voor alle slapeloze nachten die we je bezorgd hebben... ;) Ik ga Jaap snel een welverdiend saucijzenbroodje brengen.
Hey Kees, Aiii dat is slordig van ons... Sorry! Kan altijd zo uitkomen dat er onverwachts meer werk verricht moet worden dan verwacht, maar dit moeten wij gewoon met je communiceren. Nogmaals excuses, maar hopelijk klinkt je Martin nu geweldig uitversterkt! :)
Wauw, dankjewel Richard! :)
Een mooie basgitaar, of een mooie gitaar voor Bas? ;) Dankjewel en tot snel in onze winkel!
Thanks so much for your kind review Franck, that means a lot to us :) We look forward to welcoming you to our store one day! Coffee's on us!
Thanks so much Jorge! Look forward to doing business with you again in the future :)
Hey Gerrit, Insgelijks! Altijd tof je te zien in de zaak. Dankjewel voor je mooie recensie :) Zie je snel, Maarten TFOA
Danke Peter! Dafür machen wir es :)
Dankjewel Mart! :)
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.