Perfekt!
Tolles Team, sehr freundlich, immer gerne wieder!
4 October 2026
Hamburg
Laden reviews...
647 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.784 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijk personeel en een breed assortiment. Klanten waarderen de persoonlijke benadering, duidelijke communicatie en vlotte aankoop. Het opstellen en afstellen van instrumenten en de mogelijkheid tot ruilen of reparaties worden vaak genoemd als sterke punten. Al met al blijven klanten tevreden en voelen ze zich serieus genomen.
Tolles Team, sehr freundlich, immer gerne wieder!
4 October 2026
Hamburg
Vanaf begin tot het eind wij hebben heel vriendelijke gesprek gehad. Hoewel het prijs van mijn gitaar was bijna redelijk, ik vind mijn nieuwe gitaar heel leuk. Hoop Meer waarde om oude goede gitaren. Ik wens meer goede bieden voor volgende keer Met vriendelijke groet Abduver Raydin
3 October 2026
Raydin
Netherlands
Altijd goed en professioneel geholpen met goed advies.
3 October 2026
Woerden
De gastvrijheid bij binnenkomst. Het welkom met een kop koffie. De verrassing van de hoeveelheid en verschillende soorten gitaren. De vriendelijkheid en de kennis van de medewerkers. Het kijkje nemen in “de kluis”. De lieve bediening in de lunchroom. Het was een prachtig dagje uit! WAARSCHUWING: Het is bijna onmogelijk om, zonder een gitaar te kopen, de deur weer uit te lopen……. En ik was ook slachtoffer…….
Eddie
Schalkhaar
I can highly recommend The Fellowship of Acoustics! It was an outstanding customer experience - everything just worked flawlessly as it should. 10/10
Pasi-Pekka
Helsinki
FOA behandelde en repareerde een garantie-issue voor de bouwer van mijn Mulecaster. Zowel de afhandeling van de bouwer/leverancier als die van FOA verliepen probleemloos en werden fantastisch afgehandend. Mijn Mulecaster speelt weer als een zonnetje.
Raimond Wamelink
Apeldoorn
Ik kom al vijf jaar bij The fellowship, het is wel even twee uur rijden. Maar dan heb je ook wel iets. Ik loop altijd met een nieuwe gitaar de deur uit (na betaling, voordat er vragen komen). Puntje van kritiek is wel dat, na onderhoud van mijn gitaar, er wel een resonerende B-snaar opzit en ik krijg het er niet uit. Klinkt niet goed. Te ver om even terug te gaan. Verder erg vriendelijke mensen en ik heb erg genoten van het festival vanwege het vijfentwinig jarige bestaan. Ik heb er een weekendje van gemaakt.
Remco
Schagen
Satisfait à tous les points de vue, bonne démo, excellente discussion avec le personnel, facturation et expédition sans problème. J’avais une certaine appréhension avec la distance pour la livraison (je suis au Canada) mais le tout s’est parfaitement déroulé. La guitare reflète exactement la description faite sur le site. Je n’hésiterai pas à refaire l’expérience.
Sylvain
Québec, Canada
Fellowship of Acoustics are very professional and attentive to every need. They provide excellent customer support right from the start. They can send videos of the guitars upon request (which is important). Their communication is always clear and precise. I follow their site regularly and consider them a high-quality shop that is always worth keeping in mind. Valerio
Valerio Ruta
Milan
Excellent & Friendly as always!
Dingo OY/Pertti Neumann
Helsinki
A truly great experience with TFOA. Very friendly, professional and helpful throughout the whole process. The guitar is absolutely top-class. Highly recommended!
Nurhdin Prlja
Klågerup
Samen met Daniel van de TFOA heb ik een Martin 000-28 CS laten bouwen. Vanaf dag 1 super behulpzaam en attent! Mijn onzekerheden goed erkent en opgevangen. Uiteindelijk samen een prachtige gitaar bedacht en uit laten voeren. Het hele proces goed begeleid doorlopen.
30 September 2026
Erik
Oosterbeek
Problemlose Abwicklung, rasche Lieferung, top Verpackung! Alles Bestens!
30 September 2026
Vinzenz
Hallein
Veel keuze, er wordt goed met je meegedacht. Realistisch qua budget. Echt een fijne ervaring.
29 September 2026
Jibbe
Arnhem
Danke für einen tollen Tag, einen tollen Service und so viel Offenheit: Ich durfte alles angucken, Adrian hat einen fantastischen Job mit meiner Gitarre gemacht, sie spielt perfekt, die Beratung war kompetent und genau richtig. Ich komme immer wieder!
28 September 2026
Theo
Flensburg
prima geholpen. toen er met de aflevering iets verkeerd ging werd het snel opgelost door TFOA
28 September 2026
olaf Borsboom
RENKUM
Ik was al jarenlang verliefd op 'n Gibson LPR7 GOLD TOP AGE Toen ik ze op kwam halen bij jullie was ik best wel zenuwachtig. En wat een pand jezusmina en die gitaren ik wist niet waar ik moest kijken. Heb nog wel een vraagje, door de zenuwen ben ik helemaal vergeten vermelden.....GITAARMANNEN.. Door Ed ben ik op jullie site gekomen en mijn gitaar daarop gevonden. Is het te laat of strijken jullie over je hart......????
27 September 2026
Tejo
Boxtel
Habe über viele Jahre Geschäftsverbindungen zu TFOA. Lief überwiegend harmonisch und ohne Beanstandungen ab.
Bernd
Neuendorf
Es ist immer wieder ein Vergnügen euere Neuigkeiten anzuschauen und zu wissen, dass man keine Angst vor versteckten Mängeln... haben muss. Qualität siegt! und genau das ist bei fellowship of acoustic der Fall!
Stefan Baumgartner
Haselbach
Wat een geweldige winkel blijft The Fellowship of Acoustics toch. Onlangs heb hier een werkelijk prachtige Collings 290 DC S gekocht. De gitaar is een droom om op te spelen en de hulp die ik kreeg in de winkel was zoals altijd ontzettend vriendelijk, deskundig en ongedwongen. Je krijgt hier echt alle ruimte om instrumenten te ervaren. Daarnaast heb ik mijn Collings I-35 toevertrouwd aan hun Luthier voor een afstelbeurt. Deze is echt perfect afgesteld! De gitaar speelt soepeler dan ooit en klinkt tot in de puntjes gebalanceerd. Vakmanschap van de hoogste plank. Of je nu komt voor een high-end gitaar of voor professioneel onderhoud; het team van TFOA verstaat hun vak als geen ander. Absoluut een aanrader voor elke gitaarliefhebber!
Folgert
Amersfoort
After seeing the guitar online I contacted TFOA with the chatbot and easily transacted the details. Later I drove over to pick it up and have been playing it ever since. Lovely. Thank you Coen and TFOA.
25 September 2026
Jonathan
Dortmund
Die Möglichkeit der Inzahlungnahme ist herausragend und war ausschlaggebend. Ebenso die professionelle aber immer freundliche Abwicklung und Kommunikation. Nur 4,5 Sterne wegen der hohen Preise für gebrauchte Instrumente, teilweise auf Niveau des Neupreises o. darüber, aber nur ein Jahr Garantie. Für ein neues gleich teures Instrument erhalte ich drei Jahre Garantie bei deutschen Händlern.
Herxheim Germany
Rob Leijdekkers
Oldenzaal
Thanks a lot to my buddy Coen for such an incredible guitar.
Rafa
Marbella
Ik kwam vanuit Alkmaar naar het oosten om onder andere TFOA te bezoeken. Toen ik door de winkel liep en uitkwam bij de Gibson Acoustics kamer, vroeg een medewerker wat ik zocht. Nou, eigenlijk niks, ik was aan het bewonderen. Hij zei: weet je wat, ik zet er gewoon even 6 klaar, kun je eens proberen. En na het eerste G akkoord op een SJ-200 was ik verkocht. Daarna super geholpen door de oude eigenaar. Mocht zelfs even mee de opslag in. Geweldige ervaring! Na een leuk gesprek, ging ik blij naar huis met mijn nieuwe aanwinst. Ik kom graag weer terug, al moet ik eerst nog even sparen ;-)
Roben
Alkmaar