snel efficient en vriendelijk

heerlijk bakkie koffie en super gastvrij. veel kennis en expertise.

Geweldige winkel met vriendelijk en kundig personeel.

Altijd weer!!

Topwinkel waar je als gitaarliefhebber serieus word genomen

Ik kreeg ruimschoots de tijd en ruimte om allerlei gitaren uit te proberen om uiteindelijk de gitaar te kunnen kopen die het beste bij mij paste.

The best Acoustic Guitar shop in Europe

They are very professional, offering the best services: sale online, trade in, setting, shipping.

Geweldig geholpen en een geweldige gitaar kunnen kopen.

Het is elke keer weer geweldig om in alle rust uit te kunnen zoeken waar ik naar op zoek ben. Ruime keuzemogelijkheden in verschillende prijsklassen. Met deskundig advies en wijze raad

Super Service, freundlicher Kontakt

Die Reparatur meiner hat mit insgesamt drei Anläufen letztendlich gut geklappt, der Service war prima und der Kontakt immer sehr freundlich und zuvorkommend.

sehr gut

TFOA erfreut mit klassischen Tugenden: Schnelle Rückmeldung auf Anfragen. Mehrere Mitarbeiter haben Zugriff auf die (Email) Kommunikation, so dass verschiedene Mitarbeiter eingeweiht sind und Bereitschaft erklären zur Beantwortung von Fragen – alles ausgenommen freundlich. Wie weit die Kompetenzen bei Spezialfragen zu Vintage Instrumenten reichen, konnte ich noch nicht beurteilen.

Prima afhandeling van de bestelling.

De mandoline werd goed verpakt binnen 2 dagen verzonden. Vanwege de kou was de mededeling om het pakket pas na 12/24 uur te openen, zodat de mandoline aan de temperatuur kon wennen, uiteraard niet leuk, maar zeer terecht. Dank daarvoor.

Excellent service

I ordered delivery to Luxembourg. The guitar arrived in excellent packaging and condition

Lr Baggs Anthem snel vakkundig ingebouwd in Gibson SJ 200

Ik had al een Anthem SL in mijn Gibson maar wilde graag meer controle over de afstelling en ook een batterij indicator dus overgestapt op de Anthem. Als ik ergens vertrouwen in heb dan is het in TFOA. Zij weten wat ze doen en ook al moet ik een heel eind rijden toch kies ik ervoor om hier naar toe te gaan. Tijdens het wachten geniet ik van de meest mooie gitaren die je gewoon mag pakken en uitproberen. Bij een eerder bezoek zag ik een hele mooie Gibson SJ200 met dubbele slagplaat uit 1963 en had hem bijna gekocht maar twijfelde nog vanwege de prijs. 2 weken later was hij helaas verkocht. Ach ik heb al de mooiste gitaar die er is en het is gewoon genieten om bij TFOA rond te lopen. En terug bij de balie stond mijn gitaar al klaar. Dankjewel!!

Beetje duffe sfeer

Twee van de drie medewerkers waren niet echt vrolijk. Ze leken weinig plezier in hun werk te hebben. De gekochte gitaarversterker was prima. Het uitproberen in een geluidshokje was op zich goed, maar jullie mogen echt wel iets doen aan de *akoestiek* van die hokjes! wat een galmbak was dat zeg! Verder geen opmerkingen.

De place to be

Voor al je gitaren en andere snaarinstrumenten en bijbehorende accessoires ga je gewoon naar TFOA. Ik ben bij veel gitaarwinkels geweest maar nergens wordt je met zoveel passie en kennis geholpen.

zeer goed geholpen; alle tijd en ruimte om veel vergelijkenderwijs uit te proberen

In grote aparte kamer vol klassieke gitaren 2 uur de tijd gekregen en genomen om veel gitaren uit te proberen zonder de hele tijd op mijn vingers te worden gekeken, maar op de juiste momenten even informeren naar de ervaringen en wat toelichting geven. Uiteindelijk verrassend en zeer goed geslaagd.

TFOA is as great as ever

My favourite shop in Europe, these guys are fantastic. It's the second time I deal with them and it's a smooth and great as the first time. The guitar arrived beautifully set up. Thanks!

Gitaar porno

Fantastisch winkel, meer dan vriendelijk en behulpzaam personeel. Weten waarover ze praten. Behandelen je zoals je behandeld wil worden. Geen onderscheid of je nu paar honderd of duizenden euro’s kom uitgeven, iets wat bij andere winkels nog wel eens gebeurd. Ik had mijn Eastman E10OM TC ook hier om de hoek kunnen kopen maar reed met plezier bijna 2 uur om hem daar te kopen

Parfait !

J’étais réticent d’acheter une Fender custom shop sur un site que je ne connaissais pas et situé en Hollande . Très réactif sur whatsapp, j’ai rapidement décidé de me lancer pour une très belle Strat Custom shop de 2014 . Ils m’intéressent même fait une vidéo de la guitare pour avoir une idée du son . Après un virement SEPA, la guitare a été expédiée très vite , extrêmement bien emballée et que j’ai reçu 4 jours après .. la guitare était parfaitement réglée , je recommande cette enseigne

excellent

Ordered for UK delivery twice. Both times very fast, well priced and extremely well packaged. Very professional service and fast email correspondence. Thanks

Goed zorgen voor je gitaar!

Met regelmaat breng ik mijn gitaar even langs voor een servicebeurtje… Verdient hij ;)

Goed persoonlijk advies

Vriendelijk en persoonlijke begeleiding bij de aankoop van mijn instrument. Later nog wel contact gehad over de aflevering van de gitaar. De nieuwe gitaar ( Furch OM) had gepoetst moeten worden bij aflevering. Ik kom daar later voor terug.

Waanzinnig! Heerlijk om alles op een plek te kunnen horen!

Ik was allereerst ontzettend verbaasd. We hebben veel gitaren bekenen en gehoord die ik eerder al online beluisterd had en veel van de gitaren waar ik veel verwachting voor had klonken erg slecht. Er waren ook gitaren die me aangenaam verrast hebben dus mijn bezoek aan de winkel heeft mijn beeld van de akkoestische wereld compleet omgegooid! Ik heb uiteindelijk een prachtige LP stijl eastman gekocht waar ik verliefd op ben! Ik kwam voor een akkoestische gitaar maar die heb ik gelaten voor wat het was. Mijn bezoek aan de winkel heeft me vooral ook laten zien dat mijn huidige akkoestische gitaar erg goed klinkt!

prima ervaring! goede service en snel!

prima service! klantgericht en snel opgepakt!

Best Guitarshop ever!!!

Very fast shipping, excellent quality. Thank you so much!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende Service

Snelle en soepele levering van Gibson 1956 Goldtop P90 vos. Goede service en goede prijs .. mooie winkel

Meestal erg blij, dit keer wat minder

Inmiddels flink wat gitaren bij TFOA aangeschaft, en altijd naar grote tevredenheid geholpen. Het is dus altijd een feest om er te komen ondanks de rijafstand. Helaas bij de laatste aankoop een wat minder goed gevoel overgehouden. Tip: wees je ervan bewust dat wanneer je een gitaar koopt en er bijv. een pick-up direct laat inbouwen, dat inruil binnen 14 dagen (wat op zich natuurlijk mooi is), veel lastiger wordt omdat de gitaar dan als B-stock verkocht moet worden (is niet meer origineel). Je krijgt dan niet het bedrag terug wat je ervoor betaald hebt en moet je er hierdoor op toeleggen. Het zou mooi zijn als TFOA je hier ook op wijst bij een aankoop. In je enthousiasme als koper van een nieuwe gitaar, denk je hier niet altijd aan.

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart