Bestellung von Holland nach Deutschland war recht flott da

Ich habe mir hier die Saiten für 4+2 euro Versand bestellt weil es dir in Deutschland nur zu Wucher Versandpreisen gab

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd binnen 1 dag na het afronden van de bestelling. keurig en degelijk verpakt en zeer scherp geprijsd

Snelle en veilige levering en professionele behandeling

Nieuwe gitaar in de ochtend besteld, de volgende dag in huis. Heel netjes ingepakt en mooi afgesteld. De meegeleverde Fellowship gitaartas en gitaar paspoort maakt de ervaring helemaal af. Super blij met de nieuwe gitaar!

Supersnelle levering en prima communicatie

Orderverloop soepel en overzichtelijk

Vanaf de orderbevestiging tot de aflevering wordt alles helder stapsgewijs gecommuniceerd...weer prima en snel geleverd.... tja wat wil je als klant nog meer...

Heldere communicatie en supersnelle levering

Als het virus het weer toelaat, kom ik graag een keer rondneuzen in de winkel. Ondertussen zeer tevreden over de gang van zaken bij de online bestelling van prachtig speelgoed bij TFOA :) Voorraadstatus, en alle fases van de verzending werden perfect gecommuniceerd, en de beloofde levertijd (volgende dag) klopte als een bus. Twijfel niet om zaken te doen met TFOA :)

Ich habe nur allerbeste Erfahrungen gemacht

TFOA ist unser absolutes Lieblingsgeschäft. Auch wenn es für uns ein relativ weiter Weg ist. Wir haben dort schon einige Instrumente gekauft und freuen uns darauf bald wieder persönlich vor Ort sein zu können.

Super Service!

Ich finde es super, dass jedes Instrument einzeln gelistet ist und mit allen Daten wie Gewicht und detaillierten Fotos etc versehen ist! So geht Online-Präsenz! Die Gitarre kam schnell und wohlbehalten an. Setup was super gut, die Bünde wunderbar poliert. Einzig die Saitenlage habe ich ein wenig tiefer stellen müssen, aber das ist ja auch eher eine Frage des persönlichen Geschmacks... Das einzige was ich kritisieren würde ist, dass bei Rücksendungen aus Deutschland evtl Kosten anfallen könnten. War aber glücklicherweise garnicht nötig :)

Prima muziekzaak

Netjes afgehandeld en afgeleverd!

Snel geleverd, gitaar in top conditie en goed afgesteld. Niks op aan te merken!!

Uniek in zijn soort

Kwaliteit en service zijn zeker oké!

Wie immer ,absolute Spitze

Ich habe schon 3 Gitarren bei Euch im Geschäft gekauft. Und was soll ich sagen, es ist immer wieder ein Erlebnis. Und nun das erste mal Online , auch wieder super gut, schnell und alles bestens. Danke Ihr seit Klasse. P.S. wenn Corona zu Ende geht, sehen wir uns wieder. Alles Gute für Euch Frank Mönnich

Mandoline snaren gekocht. Uitstekend verpakt, billijke prijs en snelle levering

absolut zuverlässig

Die Bestellung war angenehm einfach und das Produkt kam wie beschrieben und sehr schnell an. Alles bestens.

Supergoed geholpen bij de online aankoop van mijn Martin HD28

Ik wilde heel graag weer een Martin Dreadnaught kopen. Helaas gingen net voordat ik dat voornemen kon uitvoeren de muziekwinkels dicht... Online kwam ik uit bij TFOA (en inmiddels ook Electrics). Gezien mijn voorliefde voor mahonie kwam ik uiteraard uit bij de D18, die ik eerder had, maar helaas had moeten verkopen. Op de een of andere manier was de klank niet wat is zocht. Via de chat kreeg ik adviezen die de klank wel meer naar mijn ideaal brachten, maar niet helemaal. Vervolgens met de adviezen in de chat uitgekomen op de HD28. Wat ik eigenlijk niet verwachtte is dat de klank hiervan voor het grootste deel aansluit bij wat ik zoek in Dreadnaught. Hopelijk brengt veel spelen de komende 30 dagen de klank helemaal daar waar op ik hoop. In elk geval ben ik heel goed geholpen!

Service, kwalitiet en respect voor de klant, onder één dak... oh ja, ze hebben ook gitaren :)

Al menig gitaar gekocht bij deze fantastische winkel. Maar ook zeker de moeite waard om eens even lekker te snuffelen zonder wat te kopen (althans, dat denk ik altijd op de heenweg) . Vriendelijk personeel, kundig en alle tijd voor hun klanten. Erg fijn en vertrouwd... zeker de moeite waard!!

Goede service en een snelle levering.

bestelling ging vlot maar niet het kleur dat ik bestelde

Ik had een zwarte koffer besteld en ik heb een bruine gekregen.

perfect

no issues, just right

Topbedrijf!

Topproducten snel geleverd!

super netjes geregeld

Mijn Ukulele heb ik keurig ontvangen. Zag er prima uit, goed afgesteld. helemaal naar wens. Fijn om bij een betrouwbare zaak te bestellen. Ook al was dit niet een kostbaar instrument is het goed dat daar net zo zorgvuldig mee omgegaan wordt.

Super Vintage-Adresse!

Sehr übersichtlicher, informativer und gut aufbereiteter Online-Shop mit toller Auswahl, schnelle Abwicklung und schneller, freundlicher Kontakt. Versand nach Deutschland war problemlos, die Gitarre war exakt wie beschrieben und besser als erhofft – würde (und werde) jederzeit wieder dort ordern.

Service en kwaliteit top! aardige personeel

Suhr Mateus Asato telecaster gekocht. Wat een dijk van een gitaar. The fellowshipers reageren snel op vragen, denken mee aan oplossingen En natuurlijk aardige personeel dan wil je ook wel wat kopen. Top winkel!

Perfect gekregen wat ik zocht

Op zoek naar een AE gitaar op de TFOA site terecht gekomen. Duidelijke site die goed doorzoekbaar is en uitgebreid aanbod bevat. Gevonden wat ik zocht met goede verwijzing naar reviews en you tube ervaringen. Bestellen was gemakkelijk en de levering was binnen 4 dagen. Product in vrijwel perfecte staat ontvangen. 2 Snaren zaten scheef op de kam maar dat is eenvoudig zelf te verhelpen. Gitaar klinkt als een klok!

Fast delivery

As always, very good and fast delivery.

144 Moerheimstraat

Dedemsvaart 7701CJ