Absolut empfehlenswert !!!

Versand - Verpackung einwandfrei und eine perfekt eingestellte Gitarre - was will man mehr ??????????

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische service

Een snelle bezorging van de bestelde gitaar. Professioneel verpakt en een onverwachte verassing, er zat een case bij voor de gitaar. Mijn dochter is heel erg blij met haar nieuwe gitaar. Dank jullie wel!! Groeten Anita Kreijkes

Fijne winkel om te shoppen

Hallo Goede service,altijd vriendelijk personeel met kennis van zaken. Ik kom er altijd graag en koffie word meestal al aangeboden bij binnenkomst.

very fast delivery and the product is in excellent consdition!

I bought an acoustic guitar from you an I am very happy with it. Doing business with you was a pleasure.

Kwaliteit, prijs, snelheid van levering, service, alles topklasse.

Als je hier iets besteld kan je gerust zijn dat het ook daadwerkelijk aankomt. Nog nooit problemen gehad met tfoa. Voor mij zijn dit echt mensen die weten waar ze mee bezig zijn, op alle gebied! Spijtig dat het voor mij zo'n afstand is, ik liep er anders de deur plat. Doe zo verder jongens, ooit sta ik voor een gitaar aan jullie deur.

Zeer goed.

Je voelt je te gast bij Rudi en zijn team.

Altijd faire deals als je een instrument wilt inruilen. Geen belachelijke voorstellen zoals bij de megastores.

Een gitaar koop je bij TFOA, niet bij een dozenschuiver

Je kunt natuurlijk je gitaar of je versterker bij Bax of Thomann kopen en soms ben je dan wat goedkoper uit. Maar wat heb je aan een gitaar die een paar tientjes goedkoper is, maar beroerd is afgesteld? Juist, niks. TFOA is, net als Max, een winkel waar ze nog goede, ouderwetse service leveren. En kennis in huis hebben. En waar je niet, als je belt, eerst een half uur door een of ander klote menu heen moet. Ik kocht een hoes bij ze. Mooi ding, van Mono. Ik had hem per telefoon gereserveerd en werd er na meteen teruggebeld: Stefan had een scheurtje ontdekt in een rubber rand. Ik mocht een nieuwe bestellen of met korting alsnog de koop laten doorgaan. En dan geen lullig B-stock tarief a la Bax, maar een prima korting. Allemaal keurig, in goed overleg, geen gezeur. Voelt meteen goed. Hier kom ik terug.

Helemaal prima

Fijne winkel waar je je thuis voelt.

Vandaag de Maybach Lester gekocht bij tfoa. Een zaak waar je je (ook bij eerdere bezoekjes waarbij niets gekocht is) direct welkom voelt en in alle rust alles kan uitproberen. Je wordt goed geholpen door kundig en geduldig personeel dat ook de tijd neemt om gewoon lekker over gitaren te kletsen. Kortom een aanrader waar ik nog regelmatig zal langsgaan (en de koffie is ook goed).

Goede service en vriendelijk personeel

Positief: Wat een mooi landgoed en goede parkeergelegenheid! Het is een walhalla voor de beginnende en professionele gitaristen! Nergens in Nederland zo'n keurige en geordende gitaarzaak gezien! Je kunt in alle rust en relaxt de meeste akoestische gitaren goed uitproberen vooral de akoestiek in de kamers met een hoog plafond is er geweldig! En je wordt voorzien van een lekker bakkie koffie. Minpuntje: Alleen het onderhandelen van de prijs over een gitaar blijkt soms weleens moeilijk/stug te gaan maar uiteindelijk ben ik toch een goede oplossing/deal gekomen met Stefan!

Pluspunten

Snelle reacties op gestelde vragen. Goed advies er bij ontvangen. Uiteindelijk bestelling geplaatst. Levering snel en volgens afspraak.

bij deze bestelling niet van toepassing. Alles TOP

Pluspunten

Aardige mensen, mooie zaak. Vlotte levering. Snel antwoord op E-mail.

Deskundigheid personeel. Geen studio setup met bijv. KRK monitors. Bereikbaarheid via OV. Wel erg exclusief qua prijspeil.

Pluspunten

bestelling snel verwerkt, correct afgeleverd.

geen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Meanwhile we have already bought several guitars from TFOA. It is always a nice shopping experience. The ambience is realy unique and the expertise and service are great. Even if there are 660 kilometers (both ways) between us, we love it to visit your guitar-paradise from time to time. Thank you to the great TFOA-Team! Michael & Oli Germany

Pluspunten

Goed advies ruime sortering goede prijzen snelle afhandeling

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Speed shipping! Item well packaged - perfect!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Nette vlotte levering

Pluspunten

artikel is goedkoper dan bij andere muziekwinkels. levering is snel. op mijn vraag per mail werd snel gereageerd. website is overzichtelijk en makkelijk in te navigeren.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Stayed for 2 days on site, found 'my' guitar (Lowden) and got plenty of useful information plus a warm welcome and super support regarding technicalities!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en afrekenen perfect.

Zo houden

Pluspunten

Direct snel en betrouwbaar afgehandeld

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart