Positive

Good quality. Save shipping. I like it!

4 stars: good service, well treated

Positive

Wat een fijn bedrijf gehuisvest in een prachtig statig gebouw, midden in een mooi en groen park. Aldaar waar de mens met haar muziekinstrument centraal staat. Ik merk dat ik vaak een wat lastige klant kan zijn, omdat mijn brein anders is ingericht, namelijk die van Asperger. Na een tweetal gitaren van boven de achtduizend euro te hebben aangeschaft, kon ik tot driemaal toe binnen 30 dagen deze werkelijk prachtige gitaren retour brengen, om uiteindelijk toch voor een veel goedkopere lesgitaar te gaan. Tijdens dit verhaal heeft men mij altijd aardig bejegend, maar ook de vele mailtjes van mij snel en inhoudelijk zeer correct beantwoord. In vele sectoren in onze samenleving zou men enige lering kunnen trekken dat procedures altijd subsidiair moeten zijn en de klant centraal moet staan. Raymond uit Enschede verkeersvlieger b.d.

Positive

Great service. Like in music: you may make a mistake, but how you solve it is most important. That's what makes a musician great. In my case they did everything they could to get a vital component to me as fast as possible. In time for the general rehearsal for a important show the next day. And it worked. And I'm very grateful for that. They understand a musicians soul. Highly recommended !!!

Suggestions

Keep on being great. Massive Thanks

Positive

best store i've been to in years. nice crew and loads of nice guitars, basses and amps

Suggestions

maybe tidy op the store a little bit, for instance the pedal cabinet.

Pluspunten

Zeer, zeer goede service! Zeer tevreden! Nadat ik een Supro amp had uitgeprobeerd in de winkel van TFOA besloot ik een poos later de Supro te kopen (via UPS). Bij binnenkomst bleek de Reverb niet goed te werken. In overleg met TFOA stuurde zij mij twee nieuwe Mesa reverb buizen toe om te proberen of de buizen het euvel waren. Ook boden ze aan, gezien de afstand Den Haag - Dedemsvaart, dat ik de versterker bij Max Guitars kon laten repareren op kosten van TFOA. Het vervangen van de buizen werkte niet en omdat ik twee weken later in de buurt van Zwolle een optreden had, stelde ik voor om de versterker te ruilen voor hetzelfde type Supro die er nog stond. Ook dat was geen enkel probleem. Vandaag heb ik de versterker omgeruild en deze Supro werkt uitstekend! Bovendien kreeg ik nog een paar setjes snaren mee voor de moeite. Verder heb ik er nog wat tijd besteed om de enorme collectie gitaren te bekijken en er een aantal te proberen. Met een cappuccino er bij. Relaxte sfeer, ongedwongen. Ook even in 'de kluis' geweest om wat gitaren te bewonderen. Het is dat ik zo ver uit de buurt woon, anders zou ik er vaker komen daar in Salland (ik maakte de vergissing om het Twente te noemen ;). TFOA zou ik iedereen aanbevelen!

Verhuizen naar de Randstad ;-)

Positive

Ich bin mit dem Laden, der Betreuung und der Auftragsabwicklung sehr zufrieden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima.. Snelle levering en duidelijke site.

Pluspunten

Stefan heeft me gebeld om mijn probleem op te lossen. Kreeg een label om gratis de gitaar terug te sturen. Snelle service dus en klant niet in de kou gelaten. Die mensen streven naar voldane klanten.

Ze verdienen een 10 maar omdat ik zelf nog de trussrod moest ontspannen geef ik 9.5, zeker voor de tijd en de emails dat TFOA (bijzonder Laura!) aan mijn geval besteed hebben. Speciale verbeterpunt gewenst: open een zaak in België of dichter bij de grens (lol)

Pluspunten

Best guitar company I know of (brick and mortar as well as online). With so much available knowledge I could mention Bults in one sentence with Gruhn and Norman. Their catalog is stellar! Second to none.

Not really. I like the intimacy. Maybe mention the social media of Andertons en Thomann, but then again; I like the intimacy and discovering TFOA's products on my own.

Pluspunten

Alles gaat zoals het hoort netjes en snel

Positive

wie immer schnell. Alles super. Der beste Gitarrenladen in dem ich je war.

Top Service and prive

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een kaartje gekocht voor het Strawberry Fields Festival. Ik vind het een heel mooi festival.

Wat ik jammer en onnodig vond, was dat ik het toegangskaartje niet kon downloaden, ik moest er extra voor betalen en het kaartje werd met de post toegestuurd. Dat hoeft tegenwoordig niet meer zo.

Pluspunten

Klantvriendelijk en denkt mee. Of het nu gaat om een dure gitaar of een setje snaren.

Pluspunten

Best woa aordig!!

Gewoon goed!

Positive

Schneller Versand, sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter, sehr zu empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Hele goede service. Levering zoals beloofd. Uitstekende aftersales. Je wordt prettig te woord gestaan als er iets niet in orde is en het wordt meteen opgelost.

Positive

Sehr schnelle Lieferung und top Qualitä!

Positive

Perfekte Transaktion, sehr schnelle Lieferung, jederzeit gerne wieder. Vielen Dank !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Mooie website, ruim assortiment, goede prijzen, snelle verzending. Zeer tevreden.

Pluspunten

Vriendelijk, persoonlijk klantencontact. Vakmanschap: gitaren etc altijd goed en mooi afgesteld.

Terugbetalingen na retour zending iets vlotter.

Positive

Die wunderschöne Gitarre.Super Service,sehr schnelle Lieferung, nur zwei Tage nach Einkauf habe ich Instrument zu Hause erhalten.Ich empfehle dieses Shop weiter. Danke sehr.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Niets op aan te merken.

Betere merkbeleving tijdens aflevering. Aflevering is een belangrijk moment, maar geen enkel document (behalve vrachtbrief) verwijst naar TFOA als afzender. Gemiste kans...

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

service parfait , communication excellente , matériel comme décrit sur le site . Je recommande ce magasin ; des pros

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart