Pluspunten

Ruime collectie high end gitaren, alle medewerkers hebben verstand van zaken, goede werkplaats

Pluspunten

reacties en afhandeling: niets da goeds

De koop-bladzij kan wat duidelijker.Leo

Pluspunten

Snelle levering indien online besteld; Perfecte service in de winkel; Alle vrijheid om een instrument uit te proberen.

Geen.

Pluspunten

snelle verzending, goede afstelling gitaar uitstekend verpakt

Pluspunten

"What you order is what you get", correcte info over de beschikbare gitaren en accessoires. Communicatie via telefoon en mail verloopt snel, vlot én zeer vriendelijk. TFOA is een zegen voor de muziekwereld!

Kom wat dichter naar België :-)

Positive

Sehr schnelle Lieferung und gute Kommunikation. Die Gitarre war perfekt verpackt und kam mit sämtlichen Zubehör und einem TFOA Instrumentenpass.

Positive

Here is a rather belated review. In 2016 FOA sold me a near mint 1959 blond Gibson 335. Very scary as I had never before spent anything approaching the value of this guitar. Rudi was great at photographing everything in huge detail and answering all my questions until I felt completely confident. This was essential as I couldn't travel to see it in person. Rudi's son travelled from the Netherlands to hand deliver the guitar. Three UK vintage experts have since then authenticated its originality. It was a great experience and the blond 335 is my pride and joy

Nothing

Pluspunten

5* stars gear and service!

Positive

Very helpful, and organised. The checkout was clear, and simple to process.Delivery was swift, and guitar arrived as advertised.I had been looking for quite a while, and very glad I came across their website.Hopefully will use again

Suggestions

Keep on keeping on!!!....great company to do business with.

Pluspunten

Zeer goede service. Snel, makkelijk en kostenloos! Super.

Positive

Gute Preise und schnelle Lieferung inkl. Tracking nach Deutschland - top!

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Alles Bestens. Guten Kontakt, schneller Versand nach Deutschland

Pluspunten

Kennis en service

Pluspunten

Alles verliep zeer positief! Zeer degelijk verpakt!!

Geen!

Pluspunten

Bestelprocedure en levering met status updates Prijs t.o.v. de concurrentie Fellowship is een klantvriendelijk bedrijf

ik zou het niet weten

Positive

Zeer tevreden over de levering. Bijzonder kantvriendelijk

Positive

Ich habe eine Taylor 814CE zu einem sehr guten Preis gekauft. Die Gitarre wurde schnell Versand und ist in einem perfekten Zustand bei mir angekommen. Die Beratung und der Service ist außerdem hervorragend.

Positive

Helemaal Top, eerst al bij de aanschaf kreeg ik een erg goed gevoel, mede door het enthousiasme van Rudi en zijn suggestie voor de martin, waar ik superblij mee ben, en dan gisteren de servicebeurt. Wat een genot om Erwin met zoveel passie en plezier bezig te zien met mijn gitaar.

Suggestions

Blijf zoals jullie zijn. dan blijf ik jullie klant :)

Positive

Wie immer schnell, pünktlich, zuverlässig.

Pluspunten

Snelle probleemloze afhandeling van de bestelling. (Drie in de afgelopen maanden ). Heldere eerlijke webside. Gitaren zeer zorgvuldig verpakt. GSL perfect afgeleverd!

Positive

vanwege een terugkerend issue in de display van mijn Martin kon ik voor het aankoopbedrag van 1,5 jaar geleden een andere gitaar uitkiezen. Top Service, Top gasten. Lekkere koffie en de Lunch die je er kan krijgen is ook erg lekker. Mij zien ze daar zeker terug als ik weer iets nodig heb.

Pluspunten

Perfect contact en perfecte dienstverlening !

Pluspunten

Goeie service, bezorgen snel. Kwaliteit goed!

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart