Goede collectie, kon goed onderling vergelijken

Zie boven. Betreft de klassieke gitaren. Fijne ruimte, alles op mijn gemak kunnen doen

Thank you. I will order again.

Very nice people. Delivered quickly to Germany. The guitar arrived well. The guitar is great. Thank you. I will order again.

Troisième guitare achetée chez tfoa

Super des bonnes guitares et un prix raisonnable et un envoi rapide avec un très bon emballage . Très bon service commercial .

Altijd fijn om bij TFOA te zijn

Na lang wachten de Epiphone Les Paul kunnen ophalen die al betaald was. Al had ik eerst de verkeerde meegenomen,maar dat was binnen een week opgelost. Ben er heel mee.

Beste gitaarshop ooit

Alsof je bij familie op bezoek komt.

Totally Fucking Overall Awsum.

Great shop, great experience, great staff. Special thanks to Daniel!

Afgelopen week bij de TFOA geweest. Dit is geen winkel maar een gitaar paradijs. We zijn vriendelijk en kundig geholpen door een van de medewerkers. We gingen naar huis met een Eastman E20 OO gitaar die eerst nog werd voorzien van nieuwe snaren en perfect afgesteld.We zijn zeer tevreden!!

Top zaak met superservice

Simpele powersupply online besteld (Truetone cs12, topding: veel jus en helemaal stil). Ik was wat ongeduldig en deed iets fout met de betaling, was zo verholpen na een kort belletje, no problemo. Ook jaren terug een fancy gitaartje gekocht in Dedemsvaart; wat een mooie winkel en goed geïnformeerde, vriendelijke mensen. Alleen maar goede ervaringen. ⭐️ Hotseflots 6/6 sterren.

Uitstekende ervaring !!!

- zeer vriendelijke en duidelijke communicatie en info - vakkennis - kwalitatieve materialen - kortom : een prima service !!!

Alles is geweldig, heel erg bedankt

Super aardige mensen, geweldige sfeer, ik heb een mooie oude gitaar gekocht, ik ben erg tevreden en alles was erg vriendelijk.

Altijd weer geweldig!

Altijd weer geweldig!

Could not have been better !!!

Excellent product, excellent presentation, prompt and courteous response , when asked for....and I sourced an instrument that I could not easily source elsewhere.

Uitstekende service

Gitaar gekocht, zeek goed verpakt. Snelle reactie op mail. Kortom zoals het hoort.

Un service formidable !

Le meilleur shop’de guitare que je connaisse ! Une équipe disponible, réactive, à l’écoute des besoins des clients, de bons conseils et un super choix. Le service de retour de retour de 30 jours permet de changer d’avis sans jugement et de trouver son bonheur ! Mon seul regret, c’est de ne pas avoir encore eu l’occasion de me rendre à Dedemsvaart pour leur rendre visite et découvrir la boutique ! Merci à Coen et toute la team TFOA ! Vous êtes de loin les meilleurs.

Tolle Gitarrenvilla

Sehr besonderer Gitarrenladen mit unglaublicher Auswahl und wirklich schönem Ambiente.Unkomplizierter Umgang,auch mit sehr hochwertigen Instrumenten (man kann alles ausprobieren, viel entspannter als in den mir bekannten, deutschen Gitarrenläden)Sehr guter Servive.Alle Fragen inclusive E Mails werden schnell und professionell, beantwortet.Die Details der Gitarren, (Materialauswahl und bautechnische Besonderheiten der Instrumente, könnten besser kommuniziert werden bzw. genauer,beschrieben sein.Gut ist, die Möglichkeit, eigene Instrumente in Zahlung zu geben. Alle Mitarbeiter waren sehr freundlich und aufmerksam.Das Preis Leistungs Verhälnus im Bistro ist nicht so passend, finde ich.Insgesamt ,aber ein El Dorado für Gitarristen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en goed

Highly recommended!

I am extremely satisfied with the service provided! The payment options are excellent, offering great flexibility, and the customer service is outstanding—helpful, professional, and prompt. My overall experience was smooth and enjoyable. Highly recommended!

Snoepwinkel voor gitaristen

Gewoon geweldig.

Fellowship of acoustic is the place I will ended up when need a new guitar

This is my second purchase and for each one I got a very good advice. They spent time to answer all my questions and made sure my purchase process is moving as smooth as possible I'm so happy of my both purchase and I will continue to working with this shop

Gastvrij en zeer deskundig

Wat een oase aan muziek. Prachtige instrumenten en apparatuur. Kwalitatief zeer hoog. Als je meer wilt dan een doorsnee instrument is dit the place to be.

snel geleverd

goede fijne gitaar, ligt lekker in de hand, speelt makkelijk. elementen klinken voor PRS begrippen best goed, de schakeling van humbucker naar single coil is met de 2 schakelaartjes best handig, veel handiger als met de "normale" push pull knoppen, vooral live is dit handiger, en de single coil standen klinken ook nog eens ok, vooral het neck element klink goed strat achtig, niet gewoon dun. de gitaar zou goed afgesteld geleverd worden, dat kan ik niet echt beamen, vond de afstelling niet echt goed, de intonatie is niet echt goed. maar wel snel geleverd dus en een heerlijke gitaar, klinkt en voelt zeker niet als een goedkope gitaar deze SE.

Ze hebben Uitmuntend werk geleverd

Ik heb mijn vaders gitaren laten repareren bij FOA deze zijn bijna zonde visuele gevolgen gerepareerd, er is echt vakmanschap geleverd. Ben er super blij mee.

Prettig contact

Garantieklus voor Martin. En nu de grote test…… blijft de binding zitten?

Goed advies, snelle verzending!

Heel goed advies gehad bij de aankoop waardoor geen twijfel meer was over de juiste keuze. Gitaar direct de volgende dag ontvangen!

Sehr freundliche professionelle Betreuung rundum Traumgitarren

Immer sehr zuvorkommend, tolle Beratung. Man kann in Ruhe die schönsten Gitarren anspielen in einem superschönen Ambiente. Und wenn doch mal die Gitarre nicht gefällt, ist umtauschen im gewährten Zeitraum kein Problem. Habe mittlerweile schon mindestens 10 Gitarren zum Testen gehabt und 4-5 gekauft bzw. getauscht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Moerheimstraat 144