5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Fantastisch assortiment; goede klantenservice. Meedenkers. En altijd snelle en betrouwbare levering

Positive

as always: just perfect. Pricing, quality and fast delivery

Pluspunten

snelle afhandeling en verzending.

Pluspunten

De gitaarhemel ligt ongeveer een half uur autorijden boven Zwolle. In Dedemsvaart, een dorp van twaalfduizend zielen aan een kanaal dat ooit is aangelegd voor het vervoeren van turf, bevindt zich de beste gitaarwinkel van Nederland, en mogelijk van Europa. Er zijn meer goede gitaarzaken in dit land, maar geen daarvan is te vergelijken met die fantastische, broodnuchtere familiebedrijf. Inmiddels heb ik er vier gitaren aangeschaft, en ik vrees dat het einde nog niet in zicht is. Ook voor linkshandigen zoals ik, waar andere winkels meestal weinig niets voor hebben, hangt er een erg mooie wand met gitaren. Wat mij betreft is een bezoek aan The Fellowship altijd de moeite van de (lange) rit waard, zelfs al kom ik alleen met een setje snaren thuis, omdat de collectie ook heel veel vintage objecten bevat. Eigenlijk is het, behalve een gitaarzaak, een gitaarmuseum waar je op bijna alle stukken ook gewoon mag spelen. Warm aanbevolen.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

sehr schnelle Lieferung nach Deutschland, vielen Dank +++++

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Juiste info. Snelle levering. Vriendelijk

Website up-to-date houden.

aanbod, expertise, service

nvt

Pluspunten

De service

Positive

Clear product And shipping info And great service.

Pluspunten

Goede product omschrijving op de website. Snelle levering!

Positive

mooie winkel, aardige mensen en supermooie instrumenten

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr schneler Versand und kompetente Beratung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Gitaar was geheel volgens beschrijving en fotos. Goede communicatie mbt levering.

Positive

danke für den schnellen Versand und die tolle Beratung - wie immer! Die BSG klingt wirklich umwerfend!!! Es ist unglaublich, wenn man bedenkt, dass sie vergleichweise günstig ist, sie aber fast in einer Liga mit Goodall und Lowden spielt. Wahnsinn!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Alles naar wens verlopen !

Pluspunten

snelle levering goede service snel antwoord op mijn technische vraag.

Positive

Een probleempje aan mijn Acus werd netjes onder garantie verholpen en omdat ik niet in de buurt woon is de amp kosteloos naar mijn adres verzonden. Prima service!

Positive

Ik heb recent een tweedehands eastman gekocht. Oke, ik heb er meer voor betaald dan dat ik er op marktplaats zou moeten betalen. Zo'n 150 euro schat ik in. Maar voor dat geld heb je wel een jaar! garantie. Bij mij bleek het element niet orgineel te zijn. Dat zie je niet meteen, maar de gitaar klonk versterk een stuk minder dan verwacht. Het element is gratis vervangen door een nieuw element (en brugkam). Al met al heb ik nu een gitaar met mijn voorkeurs element. Had ik hem op markplaats gekocht dan was goedkoop toch weer duurkoop gebleken!

Suggestions

De interne communicatie kon iets beter.

Positive

I bought a 1997 Furch 12 string online. A good guitar, worth the price, but it buzzed and rattled on the outer strings due to a cheap plastic saddle of the wrong radius. Having made and fitted an intonated bone saddle of the correct radius it now plays well and sounds much better too.

Suggestions

A little more attention to details would be good. Do not assign your UPS delivery to an agent's address as I did. I collected the guitar without being asked for any identification!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed apparaat

Moeizame levering door GLS: Geen verwachte levertijd opgegeven. Bij ophaalpunt bleek pakket niet om mijn naam te staan maar op die van mijn buren????

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Item arrived very promptly and was well packaged. Works well.

Suggestions

Put a photo on advert. Give a better and more detailed description. Item had missing screw and rubber foot of which I was unaware.

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart