Pluspunten

Product als omschreven en snelle levering!

Pluspunten

Ik ben uitstekend geholpen. Communicatie verliep vlot en mijn bestelling is snel en in orde aangekomen.

Pluspunten

geweldige service

Positive

I bought a vintage amplifier from them. Very fast shipment, good prices and most important: The amp I received is extremely good. Emailed with Rudi a few times and it was always a very pleasant conversation. They know their stuff well and are friendly and helpful. Will shop there again.

Keep going :)

Pluspunten

Goed advies, meedenken en gerichte informatie, al jaren klant en alleen maar goede ervaringen!

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Excellent suivi du transport Très bonne préparation de l'instrument, polish du vernis pour élimination des micro-rayures, nettoyage. Guitare vendue au prix du marché.

Suggestions

Manche un peu tendu, bombé convexe: buzz des cordes sur les sillets. Réglage des micros peu orthodoxe: micro bridge trop bas, micro neck trop haut: volume des micros non équilibré.

Positive

Vanmiddag een Gibson acoustic gitaar gekocht. Echt een heel fijn team waar de klant op de voorgrond staan. Klantvriendelijk personeel en ze hebben echt alle merken gitaren en amps die je daar ook uitvoerig kan testen. Marc, Koen, Rudi en medewerkers TFOA dank jullie voor jullie super service en van mij zoals altijd een dikke 10. Ook werken er binnen TFOA mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat deze mensen hier ook een kans krijgen geeft aan wat een sociale winkel TFOA is. Ik kom zeker spoedig snel weer terug.

Pluspunten

Zeer vlotte en snelle afhandeling. Zeer tevreden

Pluspunten

Een PRS McCarty 594 singlecut gitaar gekocht. Prachtige, geweldig klinkende gitaar. Keurig verpakt, tot in de finesses afgesteld door TFOA. Dikke 10 voor TFOA Aanrader.

Iets wat perfect is, hoeft niet verbeterd te worden.

Positive

An excellent company,, great customer service, guitar arrived on time and packaged very well, I will definitely be purchasing from them again in future,

Positive

Great knowedge and passionate about guitars, excellent customer service. It's my favourite shop to buy online. As an advanced guitar player and collector, my standards are very high, and this shop even exceeds my expectations.

Suggestions

Honestly can't think of any.

Pluspunten

Duidelijke product Info Snelle levering & correcte verpakking

Positive

Doorgaans het wat prijziger spul, maar dan heb je ook wat. Hier twee amps gevonden die ik doorgaans nergens ander tegen kom(Matamp en een pre-Peavey Budda). Beide keren zat ik in het buitenland en hielden ze hem gewoon een paar weken voor me vast! Dat is nog eens service... Verder een prettige communicatie, niet het gevoel dat je met een paar dozenschuivers van doen hebt.

Suggestions

Als ik bijvoorbeeld een versterker bekijk zie ik onderaan suggesties van gerelateerde items. Maar dan zie ik een fx pedaal, twee gitaren, en één versterker. Dat lijkt me een gemiste kans. Altijd leuk om een goed Nederlands product te zien. Hebben jullie de Elektra EH185 amp al ontdekt?

Pluspunten

Eerlijk advies en kwaliteit. Onlangs tweede hands versterker tweed cream twin sound gekocht in prima conditie. Snelle bezorging zorgvuldig verpakt.

Open een winkel dichterbij. Grapje. Ik kom wel een keer die kant op.

Pluspunten

Super snelle levering volgens afspraak en prima communicatie over track en trace.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Sehr guter Sevice!Schnelle Lieferung.Die Retoure eines -wie es sich herausstellte - defekten Verstärkers verlief völlig einfach und komplikationslos.

Pluspunten

Uitstekende service, snelle opvolging bij vragen

geen, blijf zo en ga zo door!

4 stars: good service, well treated

Positive

Your service has been an exemplary one both in the sales and in the return of my item (which was non-functioning) Your systems are robust and helpful form tracking the parcel to sending out return labels - Than you

Pluspunten

Zeer snelle levering van de artikelen en netjes afgeleverd. Hoewel het geen gitaar was ben ik er van overtuigd dat ook instrumenten netjes zullen verstuurd. Goed geregeld.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Super netter Kontakt, sehr hilfsbereit, faire Preise und gute Abwicklung beim Versand und Bezahlung. Hatte ein Problem mit dem Verstärker nach der Lieferung, aber da sind die Jungs nach wie vor extrem hilfsbereit!

Positive

Great customer experience, amazing staff with a passion for people and let's not forget the wide variety of instruments!

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Prima website, indrukwekkend assortiment. Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede deals mogelijk.

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart