Oustanding Service - Real Specialists

I have had sevreral guitars from TFOA via mail order and buy from the team here with absolute confidence. Everyone who works there just seems to care a lot that you as the customer are completly satisfied. The guitars arrive setup and ready to go and they will accomodate your particular tastes and are extremly knowledgable on what works and what doesn't. I have completed trade ins with them that were always fair , transparent and the process very smooth. On one occasion I had a guitar I had chosen that just wasn't right for me and they immediately swapped it for another one for me. Real specialist who give the same level of care and attention no matter what the price point is. Thank you everyone at TFOA.

Vlotte service en vriendelijk te woord staan telefonisch

Vlotte en correcte levering tegen een zeer concurrerende prijs

Via vergelijken op internet kom ik bij U terecht . Wat me opvalt is dat Uw 'n zeer professioneel aanbod van gitaren en versterkers heeft . De bascombo waar ik naar op zoek swas hoort daarbij en Uw prijsstelling spreekt me zeer aan . Vervolgens de vlotte afhandeling , bestellen -betalen en daags daarna in goede staat via GLS kunnen ontvangen vind ik 'toppi'. Ik heb inmiddels al meerdere muzikanten uit m'n kennissenkring op de hoogte gebracht van Uw bedrijf en zal zeker in de toekomst bij U uitkomen .

Vlotte en correcte levering tegen een zeer concurrerende prijs

Is toch top zo mooie zaak maar uurtje afstand.

Geweldig ontvangen,twee week erna al twee keer wat online besteld.Super ga zo door Mvg Johnny Klunder Haltepad 6 Zuidbroek Fijne feest dagen gewenst

Is toch top zo mooie zaak maar uurtje afstand.

so muss das sein...

Ich habe lange nach einem neuen Gitarrengurt gesucht. Der Souldier Strap den ich wollte, gab es nur bei tfoa. Also bestellt, bezahlt, geliefert. Es geht nicht besser! :-) Weiter so!

Prettige afhandeling van een klein probleempje.

Een prachtige Eastman E40D TC Thermo Cured online gekocht nadat ik de keuze had gemaakt tussen de Eastman E40D TC Thermo Cured en de Eastman AC630-BD. De jongens hadden mij een vergelijkingsvideo opgestuurd tussen deze 2 prachtige gitaren. Gitaar was in een recordtijd afgeleverd bij mij in Portugal. Bij het uitpakken zag ik dat er een kleine beschadiging aan de koffer was en dit was met een telefoontje opgelost. Vind het zonde dat ik niet meer zo af een toe in hun prachtige winkel kan kijken vanwege de afstand. Maar als ik weer een keer in NL ben zal ik er zeker weer eens gaan kijken.

Guter Deal

Guter Deal

Suo

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

vakmanschap heeft een naam: the fellowship of acoustics

Van de bestelling tot aflevering alles is zeer goed geregeld. De verpakking is zeer professioneel en zeer goede tips over de gitaar. Ik kan alleen maar zeggen, een dikke tien voor TFOA

Alles richtig gemacht

Schneller Versand, gut verpackt und perfektes Set-Up. Danke!

Alles bestens

Absoluut geen opmerkingen

Netjes verpakt en geleverd volgens afspraak.

Fantastische service

De gitaarband die ik wilde bleek na bestellen toch niet op voorraad. Toen kreeg ik een andere, iets duurdere, zonder gedoe. Nu moet ik wel een keer die kant op rijden om een Gibson j-45 te testen.

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart