Snelle levering.

Het K&K element werd binnen 24 uur bezorgd.

Immer wieder gerne

Freundlich und unkompliziert

Helemaal mooi!

Beste Capo ooit gekocht.

Deze Shubb capo is iets bewerkelijker om te plaatsen dan de bekende capo’s met veerkracht maar hij zit prima, neemt nauwelijks ruimte in en drukt goed aan. De belangrijkste reden voor deze aankoop is drukplekken op de hals te voorkomen. Bijkomend voordeel is dat deze door het ontbreken van veerkracht niet uit je hand kan schieten.

Zo heb ik het graag

snelle respons, op voorraad wat de site zegt dat op voorraad is, betalingssysteem werkt prima, nog een cadeautje erbij gekregen

Fabtastic. Very friendly and effective

Very kind, effective, best price, taking care of all aspects. Thanks

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fast delivery, friendly custom service

Will be a return customer ....

Precies wat je hoopt

Duidelijkheid over het product.. Fenderpedaal

Excellent experience from all points of view.

Immediate response from the company, perfect timing in delivery, cd, set of strings and certificate in the package with the instrument. Perfect example of customer care.

Flawless

Quickly amswered question and prompt delivery. Item as described. With kind regards from another satisfied customer

Vlotte informatie en service, levering van een prachtig product

Op de site van The Fellowship gezocht naar een geschikte gitaar in de juiste prijsklasse. Het is de echte delicatessewinkel voor iedereen die van gitaren houdt. Ik heb de site meermalen bezocht, verschillende opties bekeken, verder gezocht online, maar toch steeds weer terug bij The Fellowship. Via de chat advies gevraagd, wegens twijfel tussen verschillende modellen. Per omgaande goed advies gekregen, voldoende om tot een aankoop te besluiten en te weten welke. Na bestelling goed geholpen en geïnformeerd. Levering snel, hoewel een dag vertraagd, wegens drukte bij DHL. Niets aan te doen. Een gitaar koop je normaal gesproken niet online. Maar ja, deze keer kon het niet anders. Het vertrouwen dat je als klant dan moet hebben verdient The Fellowship met de goede site, de keuzemogelijkheden en het attente klantcontact. Zeg maar als alternatief voor het bezoeken van de winkel: the next best thing. En dan nu lekker spelen op mijn supermooie aankoop: laat die quarantaine maar duren!

Gewoon een geweldige ervaring

Altijd plezier om met een fijne en professionele stel mensen te maken te hebben. Een aanrader.

Excellent instrument and customer service

Excellent instrument, was shipped within 3 days to Germany, perfectly packed and guitar in perfect condition. Couldn't be happier.

Service tot het gaatje

Met veel geduld en vakmanschap hebben de mensen bij de TFOA mij geholpen. Een 'defecte' nylonstring gitaar wilde na uitgebreid afstellen e.d. niet functioneren zoals het hoort. Ik heb toen een steelstring als zeer waardige 'vervanging' kunnen aanschaffen in ruil voor de nylonstring gitaar. Ik speel weer elke dag met veel luister-, en speelplezier mijn akoestische gitaarstukken. Zeer tevreden!

Topservice

Zeer goede service. Opvolging van verzending loopt vlot zoals de levering.

Actually I don't need even one sentence ...one word is enough: "perfect" :-))

Great guitar, I ordered FR morning, left TFOA the same day .. got it few days later in perfect condition, setup, etc. Great communication, helpful, friendly and trustworthy.

Guter Service

Ein schöner Shop, habe eine Epiphone Es 335 hier erworben. Setup made by TFOA war das Beste was ich bis jetzt auf einer Gitarre im Online-Kauf hatte. Der mitgelieferte Gigbag ist echt nice. Nicht das Topmodell, aber durchaus gut verarbeitet und wirklich schön anzusehen. Für die kurzen Wege werde ich zuerst mal keinen Koffer brauchen. Also ein super Mehrwert. Kommunikation in meiner Muttersprache nur bedingt gut. Einmal bemüht, aber durchaus verständlich. Das zweite Mal leider komplett in englisch, nun ist meine Schulzeit schon ein paar Jahrzehnte her. Daher ein ganz kleines Minus. Werde irgendwann mal hinfahren. Gruß vom Niederrhein Percy

Klasse!

Vlotte levering en product goed verpakt.

Perfekt !!!

Ik was aan het zoeken naar een bepaalde Gretsch. Ik vond hem op jullie website maar ik wachtte te lang met het indrukken van de knop. (Ik ben getrouwd....bekend probleem...haha). Toen ik zover was bleek ie uitverkocht. Ik balen en jullie een brief geschreven om erachter te komen of er nog meer besteld konden worden. Hij werd zo goed als meteen beantwoord en er zou nog eentje in aantocht zijn. Deze werd gereserveerd en bij aankomst, en controle, naar mijn adres gestuurd. Het was een schitterende dag !!! De Gitaar speelt geweldig en ziet er bloed mooi uit.

Peterson StobostompHD, voldoet zeer goed aan de verwachtingen!

Online besteld. Snel en correct èn voor een mooie prijs geleverd.

Snel en goed

Aan de verpakking kon ik zien dat de Bud al eerder verstuurd en in-uitgepakt was. Misschien mis ik n loopkabel. De rest was uitstekend. Apparaat in top conditie. Telefonische hulp en uitleg uitstekend.

Simpelweg de leukste en beste gitaarwinkel!

Altijd een genot om te bezoeken. Zeer groot assortiment, volop bijzondere items, zeer vriendelijke mensen. Goede after sales service en uitstekende voorwaarden! Simpelweg de leukste en beste gitaarwinkel van Nederland!

Snelle levering goede informatie.

Mijn vraag via de chat werd snel beantwoordt hoewel het niets met een aankoop te maken had.

Snelle levering, keurig verpakt, prima prijs/kwaliteit verhouding!

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart