Perfecte gitaar gescoord

TFOA had als enige in Nederland de nieuwe Cabaret van Eastman, een prachtige crossover die heel fijn speelt.

Fast response, great Service, meticulous packing and sending details

Top Service ✅✅✅✅✅

Super E-Bass wie im Angebot beschrieben

Super deutschsprachiger Telefonkontakt. Instrument entspricht voll den Erwartungen. Schneller Versand. Gute Transportverpackung.

Vlot gereageerd. Goeie service. Instrument is heel mooi afgewerkt en op een hele veilige manier verstuurd.

Goed hoor!

Geweldig dat The Fellowship het door mij zo begeerde versterkertje van Phil Jones uit voorraad kon leveren! Ik ontving het pakket zoals afgesproken en ben helemaal tevreden.

empfehlenswert

Artikel wie beschrieben + schneller Versand+ unkomplizierte Retourenabwicklung+ perfekt!

Great service and fast delivery!

Kind service and they sent my package out just a couple of hours after my order.

Uitstekende service!

Zowel via de site als in de winkel wordt je uitstekend geholpen. Deze winkel is een must voor de serieuze gitarist!

eenvoudige bestelling, maar ook probleemloos verlopen

Hoewel het een eenvoudige bestelling betreft, en alles prima is verlopen, heb ik toch het gevoel dat bij een echt probleem, je ook echt op ondersteuning kunt rekenen

Ik vond het afrekenen op de site niet helemaal duidelijk!

Verder doen jullie het prima hoor. Ben een paar keer bij jullie geweest en ben altijd zeer gastvrij ontvangen!

Goede opvolging, zelfs na verkeerde levering van een Cordoba C12 spruce

Veel keuze online, correcte opvolging en flexibel. Doe zo voort

Excellent delivery and service

Excellent shop. Great team. Brilliant service.

simply the best !

Top Service

Prima winkel met topspul.

Snel geleverd,prima verzendinformatie.

Good service, fast processing, well packed.

Good service, fast processing, well packed.

Service en vriendelijkheid voorop!

Alle 4 aankopen in de afgelopen jaren zijn tot volle tevredenheid gedaan. Het is een vriendelijke familie waarmee je goed zaken kunt doen. Het ritje altijd waard.

Sehr zu empfehlen!!

Sehr seriöses Unternehmen,habe schon früher gute Erfahrungen mit Rudi und seinem Team gemacht. Nicht umsonst eines der besten Gitarrengeschäfte in Europa und darüber hinaus!!

Perfecte service!

Duidelijke, overzichtelijke, uitgebreide webshop. Snel besteld, snel geleverd. Ideaal!

Simply perfect

Nice and very friendy communication. The setup of the guitar is perfect. I definitely recommend TFOA. Thanks

Een geweldige tube screamer. bedankt!

Dank voor de snelle bezorging

Een perfect uitgevoerde levering van mijn bestelling!

TFOH zorgt steeds opnieuw voor kwalitatief goede producten en dienstverlening.

Fast delivery and perfect setup! Thank you very much

Uitstekende winkel en vakmanschap.

Behulpzaam, vriendelijk personeel. Top winkel met prachtige instrumenten.

Zufriedener Kunde

Hat alles super geklappt!

The finest guitarshop i have ever been

I have been in a few music shops before,but TFOA is the finest shop i have ever visited.

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart