Great guitar, great price

Prompt delivery, well packed- superb used guitar.

Nice respons and quick delivery

Was in the market for a Henriksen blu six and had no knowledge of the fellowship in advance. The webside seemed okay and they excell in high quality. Took a chance and Im happy I did.

Snel en makkelijk

Goed ingepakt, kwam snel binnen en bestelling ging soepel!

Helemaal super

Wat kan een mens meer wensen dan een gitaar paradijs op aarde, een voorproefje van wat ons hiernamaals te wachten staat ... ik hoop het!

de fellowship of acoustics huist wel ver van mijn woonplaats,maar ik heb met plezier zaken met ze gedaan.

Zoals altijd: perfect!!

Een feest om met Tfoa zaken te doen!

Alles ging naar wens.

Ik wilde een bepaalde gitaar kopen. Die kreeg ik na bestelling vlot in huis in perfecte staat.

helemaal tevreden

heldere communicatie waarmaken wat beloofd wordt bezorging op tijd verpakking zou nog wat mooier, aantrekkelijker kunnen

Prima snelle levering.

You did great but your contractor GLS is shit

change to another thrid party contractor instead of GLS maybe DHL

Absolute Top!

Onlangs bestelde ik bij jullie een Martin CEO-7. Wat betreft levering en service valt er compleet niets aan te merken. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe aankoop. De gitaar werd in top conditie geleverd met nieuwe snaren en een vers onderhoud. Eens de bestelling werd geplaatst, heb ik 2 dagen later mijn nieuwe gitaar reeds geleverd gekregen. Enorm tevreden!

Snelle levering goed product aan faire prijs .

Zeer tevreden over TFOA

Duidelijke communicatie over status van het pakket, snelle verzending, goed verpakt. Jammer dat GLS tijdens de verzending hun track en trace niet op orde hadden. Maar daar kan TFOA niets aan doen.

Prima, snel en goed! Verpakt.

De gigbag ziet er uit zoals op de webshop, ik verwacht alleen problemen met de runners, die braken bij de vorige tas af. Lang gezocht naar nieuwe runners, kostte wat maakloon. Ik verwacht datzelfde probleem hiermee, we gaan het zien. Dat ligt dan aan Gaucho.

Highly recommended!

Bought two guitars there, one Albert & Müller 8 years ago and one Lowden before 6 months. Top guitars, good and nice communication and fair prices. All in all I would say best shop for quality guitars in Europe!

Jullie zijn de beste gitaarshop van NL!

Jullie zijn de beste gitaarshop van NL! Hartelijke groet, Paul

Vorige week snaren besteld en snel in huisdok

Ik ben bij u in de zaak geweest en heb er van genoten Mooie gitaar gekocht waar ik zeer tevreden mee ben Prachtige zaak en professioneel personeel. Ik zal uw zaak zeker aanraden bij anderen.

Probleemloos

Prima service: snel, betrouwbaar, ter zake kundig. goede communicatie.

premium service all the way through tour order

excellent

Machte bisher nur die besten Erfahrungen mit TFOA

Top Service, super Beratung, keine Probleme bei Rückgabe von Instrumenten, alles perfekt

Top service, snelle levering, goede prijs - aanrader!

Top service, snelle levering (volgende dag!) en goede prijs. Gitaar kwam goed verpakt aan en was goed afgesteld. Snaren waren in tune, zo uit de doos! Er zat zelfs een leuke verrassing bij. Dat is nou leuk zaken doen. Ik ben heel positief verrast en koop graag mijn volgende droomgitaar weer bij jullie. Ik houdt jullie website en nieuwsbrief nu goed in de gaten. Ook de youtube clip van Paul Davids bij TFOA is heel leuk om te zien (over een very expensive guitar). Hoe goed. Veel dank voor de top service!

Een gitaar die ik eerder in de winkel had bespeeld uiteindelijk online besteld. Bestelling, verzending en verpakking waren prima in orde. Toch bleek de gitaar een beschadiging te hebben. Na telefonisch overleg prima afgehandeld waarbij zeer klantgericht werd gedacht.

Fijne en goede snelle service!

Veel meer dan een (web)winkel

High-end gitaarwinkel in prachtige oude villa, inclusief topklasse werkplaats en gezellige koffieshop (prima koffie voor €1, iets erbij €2, waar vind je dat nog?). Medewerkers zijn vrolijk, deskundig, vriendelijk en kunnen zelf heel goed spelen. Transparant over inruilprijzen, duidelijke uitleg waarom je krijgt wat je krijgt. Goede service na aankoop, flexibel, geen gezeur als iets niet goed is. Prachtige collectie vintage en high-end gitaren, bijna een museum. Prettige en laagdrempelige sfeer (geen elitair gedoe). Affijn, een walhalla voor gitaarliefhebbers.

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart