Beste M, Winterswijk, Bedankt voor uw bericht. Op onze website verschijnt er een blauwe lijn onder de categorie van een product. Dit kan zijn 'dames', 'heren' of 'kids'. Aan de hand van deze lijn, zou u kunnen zien dat de handschoenen bedoeld zijn voor kinderen. Heeft u de handschoenen inmiddels geretourneerd? Ik begrijp dat het misschien niet goed af te zien was, daarom willen wij graag de eventuele retourkosten vergoeden. Ik hoor graag van u via eline@skihut.nl. Met vriendelijke groet, Skihut Eline
Beste Marga, Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp dat het fijn is als er meer communicatie rondom een annulering is. Normaal gesproken, is het de bedoeling dat u gemaild word voordat de annulering plaatsvindt. Ik zal dit intern doorgegeven, zodat hier in de toekomst meer aandacht aan gegeven wordt. Zou u mij willen mailen naar Eline@skihut.nl. Dan kan ik met u kijken voor een vervangend item. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Eline Skihut
Beste Marcella, Bedankt voor uw bericht. Wat fijn dat de producten die u bij ons besteld heeft, gauw bij uw thuis aankwamen. Het klopt dat wij een retourbeleid hanteren waarbij de retourkosten voor de klant zijn rekening is. Dit staat onder ander vermeld onder het kopje 'ruilen en retourneren' op onze website: https://www.skihut.nl/klantenservice/ruilen-retourneren.html. Echter, zwarte members bij de Skihut kunnen gratis retourneren. Als u level zwart heeft behaald in ons spaarsysteem, wilt u mij dan mailen voor een compensatie? Mijn mailadres is eline@skihut.nl. U kan via deze link bekijken, hoe u erachter komt welk level u bent en de daarbijbehorende voordelen: https://www.skihut.nl/klantenservice/de-skihut-skipas.html. Met vriendelijke groet, Eline Skihut