Beste Naam, Bedankt voor uw bericht. Het klopt inderdaad dat Skihut niet standaard een retourlabel mee geeft. Dit staat onder het kopje 'Ruilen en retourneren' op onze website. Zie: https://www.skihut.nl/klantenservice/ruilen-retourneren.html. Echter, klanten welke level zwart in ons klantensysteem hebben behaald, kunnen wel gratis retourneren. U kan op uw account zien onder welk level u valt. Als dit level zwart is, wilt u mij dan een email sturen naar celisa@skihut.nl? Dan zal ik zorgen voor een tegemoetkoming. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Skihut Celisa
Beste Karin, De geretourneerde artikelen zijn terug genomen. U kunt het geld binnen enkele dagen op uw rekening verwachten. Met vriendelijke groet, Celisa
Beste Melanie, Het kan soms voorkomen dat het pakket er langer over doet of niet aankomt! Is het al opgelost? Of bent u nog niet geholpen? Wilt u mij dan een mail sturen? Mijn mail adres is celisa@skihut.nl? Met vriendelijke groet, Celisa
Beste, De bestelling is geretourneerd. Het geld word binnen 5 werkdagen terug gestort. Is dit nog steeds niet gebeurd? Wilt u mij dan mailen op celisa@skihut.nl? Dan kunnen wij dit snel oplossen.
Beste c. de Vries, Allereerst bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat uw bestelling nog niet is geleverd, terwijl dit wel door PostNL wordt aangegeven. Helaas komt het wel eens voor dat een pakket zoekraakt bij de post. Hiervoor dienen wij inderdaad een postonderzoek op te starten. Deze onderzoeken kunnen lang duren, maar het is wel de bedoeling dat wij in de tussentijd contact met zowel u als PostNL hebben. Wij zijn nog druk met uw onderzoek bezig. Ik heb het intern doorgegeven om contact met u op te nemen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Skihut Celisa