Netjes, snel en correct.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden tot het pakket geleverd werd.

Snel en goed

Top voor elkaar

Snelle levering!

2 dagen na bestelling werden de producten geleverd, inclusief weekend dagen! De omschrijving van de te bestellen producten kan uitgebreider. De collectie is uitstekend voor diverse doelgroepen.

Goed en snelle levering

Snel levering. Dank daarvoor!

Nvt

Geweldige en snelle service!

Werd snel en super aardig geholpen, heel fijn!

Goede oplossing bij een klacht.

Een vest waar mijn dochter helemaal blij van werd, bleek een niet werkende rits te hebben. Keurig opgelost met retour service en een oplossing voor het probleem. Dank

Mooie kleding, goede service!

Prettige winkel om mooi spul te kopen. Prachtige collectie!

Uitstekend!

Super snelle levering en uitstekende service!

Snel

groot assortiment

In 1 woord: TOP

Super goede service, prijs-kwaliteit ook top.

Goede snelle service

verbetering nodig

website is niet informatief. geen order bevestigen. geen verzend bevestigen. Retour voor eigen kosten. Klantenservice is niet echt vriendelijk. De enige positive punt - voor mijn retour werd ik snel terugbetaald.

Bijzonder snelle levering en duidelijke toelichting over ruilvoorwaarden.

Prima site, snelle levering, mooi product

De bestelling werd snel geleverd, goed verpakt. Prima afhandeling dus. En een mooie hoodie :)

Op tijd geleverd

Producten prima. Service teleurstellend.

Van een winkel die klanten in de winkel bijzonder goed ontvangt, vind ik het vreemd dat ik relatief (voor mij) dure producten krijg toegezonden in een plastic zak. Een plastic zak die de producten nauwelijks beschermd. En producten die daardoor bij het uitpakken rommelig uit de zak komen. deze producten versturen in een plastic voddenbaal is niet wat je van de SKIHUT verwacht voor het geld dat je investeert.

Top!!

Supersnelle levering en zeer tevreden met mijn aankoop!

Lang wachten op bevestiging

Mooie winkel met mooie producten. Helaas minder als webwinkel. Na betaling van de bestelling heb ik 6,5 uur moeten wachten op de bevestiging. Ook kan ik op de site mijn account niet goed vinden

Super overzichtelijke site,en snel in huis.

Fijne overzichtelijke site met hele mooie artikelen! Zeker de moeite waard. Na een keuze gemaakt te hebben(wat niet al te lastig is), heb je het ook maar zo op de deurmat. Dank jullie wel,.. Gr Alinda

Redelijk.

Beetje jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen. Terwijl ik woon om de hoek zowat en het had kunnen terug brengen. Dit helaas niet kon door corona, ik alsnog verplicht ben iets te moet betalen voor wat ik niet wil is een beetje belachelijk! Verder service is snel het retour terug betalen duurt helaas wat langer!

Ugg sloffen

Prima service, snel bezorgd! Mooie prijs

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen