Goede snelle service

verbetering nodig

website is niet informatief. geen order bevestigen. geen verzend bevestigen. Retour voor eigen kosten. Klantenservice is niet echt vriendelijk. De enige positive punt - voor mijn retour werd ik snel terugbetaald.

Bijzonder snelle levering en duidelijke toelichting over ruilvoorwaarden.

Prima site, snelle levering, mooi product

De bestelling werd snel geleverd, goed verpakt. Prima afhandeling dus. En een mooie hoodie :)

Op tijd geleverd

Producten prima. Service teleurstellend.

Van een winkel die klanten in de winkel bijzonder goed ontvangt, vind ik het vreemd dat ik relatief (voor mij) dure producten krijg toegezonden in een plastic zak. Een plastic zak die de producten nauwelijks beschermd. En producten die daardoor bij het uitpakken rommelig uit de zak komen. deze producten versturen in een plastic voddenbaal is niet wat je van de SKIHUT verwacht voor het geld dat je investeert.

Top!!

Supersnelle levering en zeer tevreden met mijn aankoop!

Lang wachten op bevestiging

Mooie winkel met mooie producten. Helaas minder als webwinkel. Na betaling van de bestelling heb ik 6,5 uur moeten wachten op de bevestiging. Ook kan ik op de site mijn account niet goed vinden

Super overzichtelijke site,en snel in huis.

Fijne overzichtelijke site met hele mooie artikelen! Zeker de moeite waard. Na een keuze gemaakt te hebben(wat niet al te lastig is), heb je het ook maar zo op de deurmat. Dank jullie wel,.. Gr Alinda

Redelijk.

Beetje jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen. Terwijl ik woon om de hoek zowat en het had kunnen terug brengen. Dit helaas niet kon door corona, ik alsnog verplicht ben iets te moet betalen voor wat ik niet wil is een beetje belachelijk! Verder service is snel het retour terug betalen duurt helaas wat langer!

Ugg sloffen

Prima service, snel bezorgd! Mooie prijs

snel en goed!

prima assortiment en mooie merken

Zeer slecht

Slechte foto's op de site en dan nog betalen ook als je iets terug stuurt! Onzin

Ruim assortiment met interessante sportmerken

Snelle levering.

Prima ervaring

Op de website vestje gezien met te summiere beschrijving, maar op mijn vraag in de chat werd snel gereageerd. Vestje werd snel verzonden en was prima verpakt

Meine erste Bestellung

Ich hatte mir eine leichte Daunenjacke bestellt. Leider war mir diese zu klein. So musste ich diese wieder zurückschicken. Ich wusste ja das man die Portokosten bei der Rücksendung selber tragen muss. Aber das der Versand so hoch ist wusste ich nicht. Es wurden 13,99€ fällig und ich musste noch einen Karton besorgen um die Ware zu verpacken, da ich die Jacke nicht in der ursprünglichen Verpackung zurückschicken durfte. (Mit der Kunstoffverpackung darf nichts in die Niederlande zurückgeschickt werden / (Vorschrift bei der Post in Deutschland). Also werde ich wohl nichts mehr bei Skihut bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en goed geregeld

Wij hebben een aantal truien gekocht in de sale. Deze werden snel bezorgd, goed ingepakt en zijn van goede kwaliteit.

uitstekend

super mooie trui van het merk MPC pullover

Kein erreichbarer Kundenservice in Deutschland

Habe den Verdacht auf Betrug reingefallen zu sein. Immer noch keine Rückzahlung auf mein Klarna Konto !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Retour vanuit België niet zo top

De bestelling werd vrij snel geleverd, maar bleek te klein. En de retourzendingen vond ik niet zo top. Retour zending moet via de post (16 euro), en duurt lang. Ik hoop dat nieuw stuk zal passen, anders opnieuw geld kwijt. Wel mooie kledij !

Jammer vd hoge bezorgkosten!!!

De service was snel. Jammer er zat bv een skibroek van Nikki bij. De maat klopt echt niet heb normaal maat 36 en mijn been ging er niet in ? Bij protest 36 wel. De maten waren voor mij niet goed alles viel te groot uit jammer.. en dan zijn de kosten toch voir eigen rekening... Zou niet zo snel meer bestellen bij andere sites kosten minder, voor €7.50 kan ik een winkel bezoeken!

Jammer dat ik €7,50 kwijt om te retourneren

Bestelling geplaatst en levering ging perfect, dus simpel en snel. Echter, ik had een maat te klein besteld en wilde mijn zwemtrunk terugsturen via Primera op het Waterlooplein in Amsterdam en moest dus € 7,50 betalen, het bewijs met QR code heb ik nog. Ik ben ervan uitgegaan dat er kostenloos kan worden geretourneerd Zonder die bestelkosten zou ik u 5 sterren geven. Benieuwd of dit leest en benieuwd naar uw reactie P

Slecht

Het product is al kapot aangekomen..badpak zat een gat in. Dus meteen teruggestuurd..

prima levering en retour

snelle levering en ook met terug betalen zijn ze snel. Aanrader

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen