snel en goed!

prima assortiment en mooie merken

Zeer slecht

Slechte foto's op de site en dan nog betalen ook als je iets terug stuurt! Onzin

Ruim assortiment met interessante sportmerken

Snelle levering.

Prima ervaring

Op de website vestje gezien met te summiere beschrijving, maar op mijn vraag in de chat werd snel gereageerd. Vestje werd snel verzonden en was prima verpakt

Meine erste Bestellung

Ich hatte mir eine leichte Daunenjacke bestellt. Leider war mir diese zu klein. So musste ich diese wieder zurückschicken. Ich wusste ja das man die Portokosten bei der Rücksendung selber tragen muss. Aber das der Versand so hoch ist wusste ich nicht. Es wurden 13,99€ fällig und ich musste noch einen Karton besorgen um die Ware zu verpacken, da ich die Jacke nicht in der ursprünglichen Verpackung zurückschicken durfte. (Mit der Kunstoffverpackung darf nichts in die Niederlande zurückgeschickt werden / (Vorschrift bei der Post in Deutschland). Also werde ich wohl nichts mehr bei Skihut bestellen.

Snel en goed geregeld

Wij hebben een aantal truien gekocht in de sale. Deze werden snel bezorgd, goed ingepakt en zijn van goede kwaliteit.

uitstekend

super mooie trui van het merk MPC pullover

Kein erreichbarer Kundenservice in Deutschland

Habe den Verdacht auf Betrug reingefallen zu sein. Immer noch keine Rückzahlung auf mein Klarna Konto !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Retour vanuit België niet zo top

De bestelling werd vrij snel geleverd, maar bleek te klein. En de retourzendingen vond ik niet zo top. Retour zending moet via de post (16 euro), en duurt lang. Ik hoop dat nieuw stuk zal passen, anders opnieuw geld kwijt. Wel mooie kledij !

Jammer vd hoge bezorgkosten!!!

De service was snel. Jammer er zat bv een skibroek van Nikki bij. De maat klopt echt niet heb normaal maat 36 en mijn been ging er niet in ? Bij protest 36 wel. De maten waren voor mij niet goed alles viel te groot uit jammer.. en dan zijn de kosten toch voir eigen rekening... Zou niet zo snel meer bestellen bij andere sites kosten minder, voor €7.50 kan ik een winkel bezoeken!

Jammer dat ik €7,50 kwijt om te retourneren

Bestelling geplaatst en levering ging perfect, dus simpel en snel. Echter, ik had een maat te klein besteld en wilde mijn zwemtrunk terugsturen via Primera op het Waterlooplein in Amsterdam en moest dus € 7,50 betalen, het bewijs met QR code heb ik nog. Ik ben ervan uitgegaan dat er kostenloos kan worden geretourneerd Zonder die bestelkosten zou ik u 5 sterren geven. Benieuwd of dit leest en benieuwd naar uw reactie P

Slecht

Het product is al kapot aangekomen..badpak zat een gat in. Dus meteen teruggestuurd..

prima levering en retour

snelle levering en ook met terug betalen zijn ze snel. Aanrader

Goed altijd goed

Heb al meerdere keren besteld en tis altijd in orde dus top

Eerste jas ontvangen die was te klein. Nieuwe besteld oude terug gestuurd en keurig mijn geld terug gestort.

Goede en snelle service

Goede webshop, duidelijke foto’s en omschrijving. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de levering.

Top service, snel en zakelijke handeling!

Bestellen, communicatie en bezorging allemaal snel en gebruikersvriendelijk. Zou dit zeker adviseren aan derden!

Deze winkel scoort een dikke 10!! Echt een geweldige Service en daarnaast vaak leuke aanbiedingen. Ik ben hier ruim 10 jaar klant en 2 weken geleden een mooie Canada Goose jas gekocht voor mijn vrouw. Ga vooral zo door SKIHUT Een zeer tevreden klant. Met vriendelijke groet, Duvan

Snelle levering en verwerking van retour!

Mooi aanbod en snelle levering!

Ik ben grote fan van het merk Goldbergh. Skihut heeft een mooi aanbod van dit merk en bij bestelling is er altijd een snelle levering (ook naar België)! Bedankt!

Goed en snel geleverd

Zeer te vreden

Artikel bleek niet op voorraad

Artikel besteld terwijl dit naar achteraf bleek, am weken geleden was geretourneerd naar de leverancier. Voorraad webshop dus niet op orde en geen vriendelijke klantenservice.

Kein Rücksendeaufkleber vorhanden

Das bestellte Obertei passt mir nicht und ich musste für die Rücksendung 17, Euro bezahlt. Nie mehr bestelle ich da etwas.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bestelde kleding snel geleverd.

Duidelijke informatie over de zending. Bestelde kleding snel en goed geleverd. Helaas was de broek te klein. Deze eenvoudig kunnen retourneren. Melding van retour ontvangst gekregen.

prima geregeld

alles geregeld volgens afspraak :-)

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen