Goed altijd goed

Heb al meerdere keren besteld en tis altijd in orde dus top

Eerste jas ontvangen die was te klein. Nieuwe besteld oude terug gestuurd en keurig mijn geld terug gestort.

Goede en snelle service

Goede webshop, duidelijke foto’s en omschrijving. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de levering.

Top service, snel en zakelijke handeling!

Bestellen, communicatie en bezorging allemaal snel en gebruikersvriendelijk. Zou dit zeker adviseren aan derden!

Deze winkel scoort een dikke 10!! Echt een geweldige Service en daarnaast vaak leuke aanbiedingen. Ik ben hier ruim 10 jaar klant en 2 weken geleden een mooie Canada Goose jas gekocht voor mijn vrouw. Ga vooral zo door SKIHUT Een zeer tevreden klant. Met vriendelijke groet, Duvan

Snelle levering en verwerking van retour!

Mooi aanbod en snelle levering!

Ik ben grote fan van het merk Goldbergh. Skihut heeft een mooi aanbod van dit merk en bij bestelling is er altijd een snelle levering (ook naar België)! Bedankt!

Goed en snel geleverd

Zeer te vreden

Artikel bleek niet op voorraad

Artikel besteld terwijl dit naar achteraf bleek, am weken geleden was geretourneerd naar de leverancier. Voorraad webshop dus niet op orde en geen vriendelijke klantenservice.

Kein Rücksendeaufkleber vorhanden

Das bestellte Obertei passt mir nicht und ich musste für die Rücksendung 17, Euro bezahlt. Nie mehr bestelle ich da etwas.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bestelde kleding snel geleverd.

Duidelijke informatie over de zending. Bestelde kleding snel en goed geleverd. Helaas was de broek te klein. Deze eenvoudig kunnen retourneren. Melding van retour ontvangst gekregen.

prima geregeld

alles geregeld volgens afspraak :-)

Jas besteld, deze paste niet. Contact opgenomen met de Skihut. Mochten we retourneren zonder probleem. Geld werd zoals gezegd gelijk teruggestort op de rekening . Top service!

Parcel was not delivered

My parcel has not yet been delivered after 1 week

• Would you recommend us? No

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, ware (Jacke) Top!

Nobis jas

Ik heb een poosje geleden een warme jas Nobis van jullie gekocht en ik ben nu erg blij met goede kwaliteit van deze jas! Bedankt voor de snelle levering!

M’n bestelling binnen 3 dagen binnen.

Bij vragen snel en duidelijk antwoord. Snelle levering top!

Snelle correcte levering van prachtige jas!

Prachtige jas gevonden online, en dan nog in korting. Snelle en correcte levering! Kortom, aanrader!

Pakket nog niet binnen....

Pakket zou 20 januari worden afgeleverd, maar helaas nog niets binnen. Ga ervan uit dat het nog goed komt....

Goede en snelle levering

Goede en snelle service en levering

Weinig klantvriendelijk rondom retouren en coulance rondom saleprijzen

Nu retouren middels post de enige optie is, is €7,95 een dure aanbesteding, terwijl de aankopen van dure merken waren. Hierbij had ik meer service verwacht. Daarbij was een van de aangeschafte producten een dag na de aankoop €40,- goedkoper. Jammer dat dit verschil niet wordt gecompenseerd, zonder het product heen en weer te moeten sturen.

Duidelijke site, goed advies en snel verzonden

Ik was niet helemaal 100% zeker of de maat juist was, na gebeld te hebben snel te woord gestaan (dat geldt zeker niet overal in deze periode). Ook juiste informatie doorgekregen, de maat van de jas was precies goed en ook van kwaliteit welke je mag verwachten van Peuterey.

Satisfactorio

Han sido muy rápidos en mí pedido

eerst zeer tevreden , later zeer ontevreden

in eerste instantie als zeer goed 12 januari besteld s avonds en 14 januari geleverd , toen kreeg ik zaterdag 16 januari een nieuwsbrief met daarin dezelfde jas maar dan 135 euro goedkoper , voelde me daardoor zeer ontevreden

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen