Jas besteld, deze paste niet. Contact opgenomen met de Skihut. Mochten we retourneren zonder probleem. Geld werd zoals gezegd gelijk teruggestort op de rekening . Top service!

Parcel was not delivered

My parcel has not yet been delivered after 1 week

• Would you recommend us? No

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, ware (Jacke) Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nobis jas

Ik heb een poosje geleden een warme jas Nobis van jullie gekocht en ik ben nu erg blij met goede kwaliteit van deze jas! Bedankt voor de snelle levering!

M’n bestelling binnen 3 dagen binnen.

Bij vragen snel en duidelijk antwoord. Snelle levering top!

Snelle correcte levering van prachtige jas!

Prachtige jas gevonden online, en dan nog in korting. Snelle en correcte levering! Kortom, aanrader!

Pakket nog niet binnen....

Pakket zou 20 januari worden afgeleverd, maar helaas nog niets binnen. Ga ervan uit dat het nog goed komt....

Goede en snelle levering

Goede en snelle service en levering

Weinig klantvriendelijk rondom retouren en coulance rondom saleprijzen

Nu retouren middels post de enige optie is, is €7,95 een dure aanbesteding, terwijl de aankopen van dure merken waren. Hierbij had ik meer service verwacht. Daarbij was een van de aangeschafte producten een dag na de aankoop €40,- goedkoper. Jammer dat dit verschil niet wordt gecompenseerd, zonder het product heen en weer te moeten sturen.

Duidelijke site, goed advies en snel verzonden

Ik was niet helemaal 100% zeker of de maat juist was, na gebeld te hebben snel te woord gestaan (dat geldt zeker niet overal in deze periode). Ook juiste informatie doorgekregen, de maat van de jas was precies goed en ook van kwaliteit welke je mag verwachten van Peuterey.

Satisfactorio

Han sido muy rápidos en mí pedido

eerst zeer tevreden , later zeer ontevreden

in eerste instantie als zeer goed 12 januari besteld s avonds en 14 januari geleverd , toen kreeg ik zaterdag 16 januari een nieuwsbrief met daarin dezelfde jas maar dan 135 euro goedkoper , voelde me daardoor zeer ontevreden

Canada Goose besteld

chateu parka maatje S ( was een aanbieding ) snel geleverd maar helaas toch een beetje klein. Helaas was er geen maatje groter maar wel was er een canada langford maatje S voor de zelfde aanbiedings prijs beschikbaar en volgens het service center viel deze wat groter uit. Het meisje van het service center was heel vriendelijk en regelde dat ik mijn jas kon omruilen bij het magazijn in den haag. De jongen daar was heel vriendelijk hij zei dat het helaas niet mogelijk was om de jas te passen. Hij zei wel, mocht hij toch ook te klein zijn en ik nog in de buurt was. Ik maar aan moest bellen en dat hij hem dan als retour zou aannemen. Gelukkig was de informatie juist en paste dit model perfect. Dus bedankt voor de service en het advies

Ware okay, Lieferung okay , Rücksendung sehr teuer

Es gibt keine Kostenlose Rücksendung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super en betrouwbare winkel

Grote collectie en zeer groot assortiment. Kwalitatief altijd goed, maar daar is ook de prijs naar. Eenmaal gekocht heb je er jaren plezier van.

Super goede service

Goede service en snel je geld retour als t toch niet bevalt

Goede service en snelle levering

Snelle en fijne afhandeling van mijn bestelling

Top geregeld en snel verstuurd.

De jas was snel binnen.

Snel en vlot geleverd

Goede ervaring. Snelle levering

Faster shipping

Many brands, good prices. You must have and option for express shipping.

Vriendelijke klantenservice!

Goede service en medewerkers denken met je mee.

Netjes, keurige levering

Eerste kledingstuk was te klein, opgestuurd en verrekend. Retourkaarten voor eigen rekening

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen