Super goed

Super snelle verzending mooi artikel.

Meer dan uitstekend

Zo snel heb ik nog nooit artikelen ontvangen.

Prima ervaring

Helaas paste de jas niet goed (te klein) en heb deze terug moeten sturen dus ben benieuwd hoe dat afhandelings proces gaat maar zeer tevreden zover

Goed, netjes verzorgd en snel geleverd

Positief, ik heb ook nog gebeld met de klantenservice, ik werd zeer correct behandeld. Helaas heb ik de prachtige jas terug moeten sturen omdat hij te klein was, en helaas was er geen maat groter meer. Veel succes met jullie verdere verkoop ondanks corona.

Alles is volgens afspraak verlopen.

Goed, snel, adequaaten,concurerend!

Een goede keuze om mijn schoenen bij skihut te bestellen. Snelle levering tegen een scherpe prijs!

Enige minpuntje, bij de beschrijving stond dat er een rits in het shirt zat maar dat was niet zo.

Geweldige service!

Persoonlijke behandeling, ruilen van artikel super en zeer snel opgelost.

Ik vindt Sky hut prima.Service en producten.

Prettige goede service

Geen opm

Supersnelle en correctelevering

Goede website, mooie produkten, en een zeer snelle levering. Daar kunnen andere websites en online winkels nog een voorbeeld aan nemen.

het is een super professioneel bedrijf

wij doen al 15jaar artikelen bestellen en rijden ook regelmatig naar Scheveningen een super winkel

Perfecte service, mooie producten en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de goede service, de mooie en kwalitatief hoogwaardige producten en snelle levering van de skihut. Zeker een aanrader om hier te winkelen.

Schnelle uns einwandfreie Lieferung

Der Kundendienst lässt zu wünschen übrig. Ich hatte ein originales Jackenaufhänger gefragt und antworteten mir nach 3 Tagen, nachdem ich zweimal fragen müsste, dass der nach Luxemburg nicht verschickt werden kann. Schade für eine Jacke die über 700€ kostet. Ausserdem sind bei dieser Marke die Aufhänger immer dabei.

Netjes verpakt en op tijd bezorgd

zeer prettig zaken doen zo

snelle service

mis wel wat info over het artikel op de site bij de items

Gewoon top!

Gewoon super! Snel en goede kwaliteit

Alles verliep top!

Verzendkosten te hoog!

Jammer dat je veel verzendkosten moet betalen, ook op niet afgeprijsde artikelen. Terwijl het ook nog in de brievenpas past...

Snel, vriendelijk!

Mooi assortiment

Mooi assortiment. Goed maatadvies. Snelle bezorging. Nadeel: retourneren is niet gratis zoals bij vrijwel alle andere webwinkels.

alles naar wens en heel snel bezorgd

Fijn als iedereen zo snel en correct zou zijn !

Goede ervaring met de levering en het produkt was precies wat ik ervan verwachte.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen