Goede, correcte en snelle service

Correcte levering en retourafhandeling. Zeer snelle service en correct geholpen via de telefoon.

Snelle en goede service/levering

Dobrá ponuka rýchle dorucenie

Veľká spokojnosť s ponukou aj doručovanim

• Doporučili byste nás? Ano

Prima online bestellen en levering zonder issues van mooie merken

Geweldige service

Wij komen 2 x per jaar bij de skihut altijd worden wij goed geholpen en hele goeie service

El envío y customer service decepcionante

Su pagina es fabulosa La ropa es extraordinaria El shipping es terrible Llevo casi un mes para recibir la orden Esto no es la primera vez que pasa Me dicen que en vez de ir en avión es en un truck!! Las respuestas de Emalisa son muy frías No me gusta interactuar con ella..: Trabajo en RRPP Thomas es MUCHO más amable Es una pena con lo buena que es su pagina

• ¿Nos recomendarías? No

Product al volgende dag in huis!

Op de site stond de jas met bontkraag. Nadat ik de bestelling had gedaan en betaald, kreeg ik een mail met de vraag of ik de jas nog wel wilde omdat de bontkraag er niet bij zat.

Top service!

Het omruilen van mijn Parajumper jas verliep perfect en na het retour zenden ontving ik de juiste jas al . Heel netjes.

sehr schneller Erhalt der Ware, sicher verpackt und tolle Webseite

Viel Dank. Der Kauf war super. Einfach, schnell und unkompliziert. Die Ware wurde sehr schnell verschickt und alles ist in einem wunderschönen Zustand. Gerne wieder.

Goede levering, slechte retour procedure

Mijn bestelling was snel en keurig geleverd, maar helaas was de broek te klein. Retour zenden is op eigen kosten en dit was €7.95. Erg jammer maar zal dus in de toekomst niet meer online bestellen.

Hele goede afhandeling van mijn vraag

Nadat bleek dat het bestelde item niet geleverd werd en ik een e-mail daarover had gemist gebeld naar Skihut bleek item niet exact op de website te zijn afgebeeld en dat artikel was niet leverbaar. Duidelijke uitleg en zeer bereidwillige dame die er alsnog voor heeft gezorgd dat ik het gewenste artikel heb ontvangen. Klasse service.

Goede service!

Snelle levering en retour snel verwerkt!

mooi collectie Airforce winterjassen

Twee mooie jassen voor mijn dochter besteld. Eén teruggebracht in de winkel zonder problemen. Fijn geholpen.

Goede winterjas voor een leuke prijs

Voor mijn zoon een winterjas van Brunotti gekocht voor een leuke prijs. De jas was snel binnen

Helemaal top

Super service

Snelle levering. Prima assortiment.

Snelle levering. En zoals van de skihut gewent en super assortiment.

Helmet K2 Phase Pro

Very good quality product. Fast delivery. Unbeatable price.

Snelle levering en goede kortingactie op alle merken, Prinjesdag actie.

Zeer vlotte levering

Overzichtelijke site, veel merken, mooie collectie

Mooie zaak met mooie merken

Jas bestelt met een snelle levering. Mooie kwaliteitsspullen.

niet duidelijk

meerdere kleding besteld, betaald , kreeg te horen dat 1 broek niet leverbare is. jammer. ik heb mijn geld terug gekregen. ik vind dat te weinig informatie is over de kleding. voor mij is het heel belangrijk om te weten welke samenstelling van stof het is. dat wordt weinig vermeld. en jammer van terug verzendingskosten, die zijn te hoog.

Retourbeleid is misleidend

Bestelling zag er anders uit dan op de afbeelding (materiaal bleek heel anders te zijn, was niet aangegeven) om die reden retour gedaan. Wat bleek, onderaan staat in kleine letters dat de retourkosten voor de koper zijn (bijna 8! euro). In het bestelproces nergens te vinden! Helaas slechte ervaring en nooit meer, jammer

Onjuiste info op webshop

Verkeerde foto bij het bestelde artikel. Verzendkosten + retourkosten voor mijn eigen rekening. Slechte service!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen