Uitstekend, niks op aan te merken.

Klantvriendelijk, snel, goede service. Alleen maar positief. Mooie spullen goeie prijs.

Snelle bezorging, klantenservice niet vriendelijk.

Mijn bestelling kreeg ik snel binnen. Helaas viel het item te groot en belde ik de klantenservice of er een maat kleiner beschikbaar was. Ik werd door een vrouw van de klantenservice met een chagrijnige toon te woord gestaan. Dit maakte de ervaring met Skihut helaas minder. De retourneer kosten zijn voor eigen rekening wat minder is.

Duidelijk, en zeer snelle nette levering

Snelle levering en ook keurig met retourneren

2 dingen besteld, 1 ding retour gestuurd. Kreeg hier keurig bericht over dat het retour was en kreeg snel mijn geld terug. Al een paar keer eerder besteld en ben zeer tevreden over de producten en leveringssnelheid.

Top!!

Snelle service. Keurig geleverd!!

Ruim aanbod en snelle service

Ze hebben een ruim aanbod aan goede kwaliteitskleding. Het proces van bestellen is eenvoudig en de bestelling wordt snel geleverd. Prima winkel.

Super goede service

zeker een goede winkel met een goede service

Vrij goed geregeld.

Skihut stuurt alles tijdig op. Helaas had ik iets besteld dat niet meer verkrijgbaar was. Daarvan kreeg ik vrij snel bericht en de betaling voor dat product stortte Skihut tijdig terug zonder dat ik er achteraan moest. Dat was heel prettig. Had wel top geweest als ze dan een extra kortingscode voor een ander product oid hadden gestuurd. Idee?

Hanteert buitenlandse maat zonder te informeren

Afgelopen week bestelde ik bij Skihut havaianas in de maat 36/37. Bij ontvangst bleek het EUR maat 38/39 te zijn (Braziliaanse maat 36/37). Ik heb nooit eerder gehad dat een Nederlandse webshop, zonder hierover op de juiste manier te informeren, een andere dan Nederlandse/Europese maat hanteerde. Ik ben dan ook teleurgesteld in Skihut gegeven zij dit niet als fout zien en ik zowel de kosten voor verzending als retour dien te betalen.

Skihut maakt blij

Prachtige collectie, zeer uiteenlopende stijlen en prijzen, dus voor elk wat wils. En een mooie outlet, dus je slaagt altijd. Alleen jammer dat je moet betalen voor een retourzending

Snel en netjes

Alleen heel jammer dat bij het retourneren verzendkosten betaald moeten worden. Zou toch niet moeten bij zo een mooi bedrijf.

Goede service en communicatie

2 broeken besteld. 1 niet meer leverbaar, maar snel geld weer teruggestort gekregen.

Goede aflevering

Gewoon goed.

Meerdere keren besteld, foutloos en ook retourzending meteen geld terug kortom, zoals het moet.

Retour snel en goed verwerkt, nieuwe jas per ommegaande toegezonden en restant bedrag binnen een dag retour ontvangen. Kortom: perfect proces!

PRIMA!

snel in huis. goed afprijzingen op eind van seizoen. mooie spullen

Snel in huis en mooie merken!

Snel, goed

Alles is goed verlopen. Snelle verzending, status updates per mail, alles netjes ingepakt met retourformulieren etc erbij mocht je die nodig hebben. Blij met de schoenen!

Winkel met service naar mijn hart

Altijd vriendelijk, zowel in de winkel als aan de telefoon. Bereidwillig telefonisch advies te geven en mee te denken omtrent keuze in maat, maar ook kundig advies mbt ski-uitrusting. Online shop zeer uitgebreid. Snelle verzending. Retourverwerking snel. Nooit een negatieve ervaring gehad bij de Skihut.

snel bezorgd, netjes verpakt

Retourneren ook zonder problemen, kost wel geld, maar geen probleem. Snel afgehandeld

Alles zoals en hoort en snel geleverd

Er zijn winkels die begrijpen hoe het hoort, Skihut is daar zeker 1 van.

Mijn favoriete online winkel!

n en de artikelen zijn van hoge kwaliteit. Service top!

In de uitverkoop een jas besteld en, ondanks de stroom storing ( waar ik netjes een e-mail over kreeg) snel in huis. Als verbeterpunt zou ik alleen meer product informatie willen zien op de website. Erg tevreden!

Aardig en behulpzaam personeel

Na 1,5 uur fietsen aangekomen bij de winkel, deze bleek gesloten wegens een stroomstoring. Dikke pech. Omdat ik dat in eerste instantie niet doorhad en wel mensen zag lopen deed één van de medewerksters de deur open om uit te leggen waarom ze dicht waren. Nadat ik aangaf dat ik een specifieke jas wilde passen, mocht ik toch even binnenkomen. Heel fijn geholpen bij het licht van onze mobieltjes. Vervolgens de jas online besteld en deze werd snel geleverd.

Bestellingen worden snel opgestuurd en retourneren gaat ook prima. Website wel erg verouderd en product informatie is er niet of nauwelijks, dus de hoogste tijd voor een nieuwe website!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen