Super snelle bezorging

De bestelling werd heel snel bezorgd. Veel goede aanbiedingen. Goede foto’s en omschrijvingen bij de producten.

Alles zu meiner besten Zufriedenheit!!

Ein tolles Produkt!!

Goed product en snelle levering. Uitstekend.

Direct geleverd. Geen gezeur. Altijd netjes Mooie spullen

Fijne winkel/webshop

Verkopen producten die niet op voorraad zijn.

Heb vaak designer kleding gekocht bij de skihut, maar nu er wat mis gaat aan jullie kant willen jullie het niet oplossen. Jullie hadden mijn bestelling al ontvangen voor een parajumper jas, na een uur op zaterdag kreeg ik een mail dat jullie voorraad niet up to date was en jullie de jas nieteens in bezit hebben. Toen had ik gelijk gereageerd en kreeg ik het hele weekend geen antwoord terwijl jullie nogsteeds mijn geld hebben. Willen jullie nou een ontevreden klant die nooit meer wat koopt bij jullie, of willen jullie dit oplossen zodat ik een klant blijf? Wat ik voorstel is of korting op de volgende order of een ander model leveren. Ook had ik al mijn kortingsbon gebruikt op de shoppingcart maar die is nu ook verdwenen. Laat het me weten.

betrouwbaar

Goed product en snelle levering !

not good

You have to pay the post for sending the merchandise back.

• Would you recommend us? No

Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

duidelijke website, goede prijs/kwaliteit en snelle levering

kwaliteits producten

heel tevreden

Top service!

Snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit. Ook de service is top!

Snelle levering, goede kwaliteit

Binnen een dag geleverd, en tevreden over het artikel

Mooi product

Krijg snelle reactie op mijn vragen. En ondanks de drukte bij pakketservice redelijk snel ontvangen.

Snelle levering en snelle terugbetaling retour.

Makkelijk mooie verschillende artikelen besteld en heel snelle bevestiging van retour en terug gestort geld. Ga hier zeker weer bestellen!

Snel en goede service

Niet goed

Ik bestelde een rokje. Toen ik het pakje openmaakte zat er al een vlek op de achterkant. Ik zou nog een retourlabel ontvangen zodat ik hem gratis terug kon sturen maar deze nooit gekregen. Ook mijn geld nog niet terug.

perfect

perfect

Snelle en goedelevering

Besteld en de volgende dag in huis Goede kwaliteit

Mooie producten, goede service

Producten in goede orde ontvangen en ook vlot kunnen ruilen.

Goede site, goed aanbod, makkelijk shoppen, duidelijke afhandeling.

Makkelijk bestelproces. Zeer snelle levering.

Snelle levering, helemaal prima!

Prettige winkel om te kopen/bezoeken.

Goede informatie van het personeel over de artikelen.

Snelle levering, mooi product

1 levering retour gestuurd. Ken geen bedrijf waar je zelf de retourkosten moet betalen vind ik wel een minpunt.

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen