Ondanks de Corona, waarbij alles vertraging oploopt had ik mijn jas binnen een paar dgn in huis.

Snelle levering, goede retourservice

Besteld skipak was te groot. Retour en terugbetaling verliep erg goed en snel. Vervolgens nieuwe jas besteld die erg goed bevalt.

doen wat ze beloven, chapeau!!

fraaie collectie, correcte en snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt

De keren dat ik van de skihut bestellingen ontvangen heb zijn altijd goed verlopen. Van te voren mail dat het verzonden is en snelle levering. Erg fijn , aldus een zeer tevreden klant.

Schneller und guter Service

Ware ist genau wie bestellt. Schneller Versand. Gerne wieder

Al zo vaak besteld echt fijne winkel altijd online besteld prima service 👍👍👍

Zeer goede service

Gute Ware, aber sehr schlechte Verpackung, Ware dadurch verschmutzt

Paket defekt, zu leichter Karton für das Gewicht der Ware, weisse Kleidung nicht durch Plastik separat geschützt .... Ware massiv verschmutzt, Reinigung kostenintensiv und fraglich erfolgreich Nicht empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle complete levering

Perfect en snel ontvangen

Mooie ski’s voor geweldige prijs

Ski’s snel geleverd, voor mooie prijs. Wel jammer dat niet aangeboden wordt om de bindingen te monteren en af te stellen. Monteren kun je zelf ook makkelijk doen. Het afstellen is ander verhaal en daar heb je toch echt vakman voor nodig. Al met al tevreden, extra service zou nog mooier zijn

Mooie ski jas, geweldige kwaliteit

Topservice

Artikel ruilen ivm niet passen. Na contact over de retourzending is juiste maat weggehangen. Na ontvangst van mijn retour, bij skihut, had ik binnen 2 dagen de juiste maat bij mij thuis, supersnel.

Super fijne winkel met lief personeel

Fijne winkel met top service en super vriendelijk personeel...

Exclusieve ski kleding

Perfecte en snelle levering

prima!

Dat men verzend- en retourkosten betaald, lijkt me erg logisch. Het bespaart me tijd en verplaatsing daar in van België kom. Inmiddels weet ik vrij goed mijn maat van mijn lievelingsmerk. Ik ben een tevreden klant.

Jammer van twee keer verzendkosten

Ondanks dat de levering snel was hou ik toch een vervelend gevoel over aan twee keer verzendkosten.De mogen passen van de skibroek die helaas niet goed zat bij mij, heeft me nu 5 plus 7.25 (12.25 euro) gekost. Ik snap dat wat verzendkosten verrekend moeten worden maar zowel bezorg-als retourkosten vind ik wel erg teleurstellend. Verder volgens mij nette shop met mooie artikelen.

Snelle en betrouwbare service

Snel in huis. Altijd netjes verpakt. Top! Mocht er iets zijn dan wordt je telefonisch op de hoogte gebracht.

Irritant

Ik bestelde een ski broek. Na dagen lang wachten krijg ik het bericht dat ik hem toch niet krijg (wel mijn geld).

Toppie

Snowboardbroek besteld die toch niet helemaal de juiste maat was, teruggestuurd en binnen een dag of 2 het geld alweer terug, helemaal top!!

Goed bedrijf en site.

Skischoenen snel en keurig geleverd.

Telefonisch een goed advies ontvangen. Skischoenen snel en keurig geleverd. Kan op een later moment de schoenen laten fitten als dat nodig is.

fijne winkel ervaring

top zaak

Snel, super prijs/kwaliteit

Geen transportkosten, snelle levering, super kwaliteit

Leuke kleding en altijd netjes en snel geleverd

Leuke kleding en altijd netjes en snel geleverd

Kwaliteit !

Prachtige kleding, goede service mooie aanbiedingen en prettige website. Ook de winkel is het bezoeken waard, ook als je van ver komt maar helaas nu niet mogelijk!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen