Nare ervaring

Jas ontvangen met penetrante zweetgeur.

Slechte service

Er werd een besteld item niet geleverd en we werden hier niet duidelijk over geïnformeerd. Ik heb toen vervolgens een mail gestuurd, maar kreeg niet het gewenste antwoord.

Razend snelle levering, sneller dan was aangegeven, goed verpakt, niets op aan te merken.

Snelle verzending, goed product

Duidelijke site, snel verzonden! Tevreden klant

Goed tot goed gaat, daarna waardeloos!

tasje was in de aanbieding, hoe duur die was maakt niet uit. Al koop je een pen van 20 cent verwacht je gewoon dat je er mee kan schrijven! Maar na 2 dagen dragen begon aan de zijkant alle “verf” los te komen. Dus ja na 2 dagen hups de vuilnisbak in. Mail gestuurd (contactformulier) word na dag gereageerd! Nou ik heb het gezien! Niet dus! Jammer jammer jammer. Weer een klant minder! Zowel online als in de shop!!

Super onvriendelijk!

Door een communicatie wat niet goed is gegaan via het bestellen moet ik nu 2x verzendkosten bestalen om iets te retourneren waar ik niet om gevraagd heb. Zal er nooit meer iets bestellen. Ook een onvriendelijk benadering via de mail.

Goed en snel geleverd

Netjes de cap gehad zonder schade alleen jammer de week 2dagen later 20 euro goedkoper werd Ps ik ben een keer in de winkel geweest liep rond kijken kon het niet zo groot werd ik de hele tijd gevolgd of niets zo stelen maar verkopers niet te vinden om te vragen maar ja zal me uiterlijk zijn vond erg belediging

Super en snel

Super en snelle levering

Bestellen maar altijd keurig verzorgt.

Je word keurig geholpen als je vragen hebt . Keurig verpakt als je iets besteld prima

zeer goed behandeld

bij vragen krijg je netjes antwoord super service

Ontzettend snel opgestuurd, top!!

Ontzettend snel opgestuurd, kreeg op zondag zelfs 1 bericht dat mijn jack was opgestuurd, top!!

Klantonvriendelijk

Heb contact gehad met de webshop, erg onvriendelijk. Niet kijken naar een oplossing. Ook winkel daarna gebeld uitgelegd en verwezen me door ondanks uitleg v webshop toch naar de webshop. Begrijp niet dat er zo word gedaan naar klanten ik vind jet een erg slecht onvirmenelijke winkel. Behalve wanneer je duren spullen in je handen hebt en die gaat afrekenen. Maar bij bepaalde klachten zijn ze absoluut niet klant vriendelijk.

Schneller Service, Top Ware

Schnell geliefert

Top service, reageren snel en lossen het op!

Fijne ervaring. Prijs is top en service ook👍👍

slechte service

slecht slecht slecht iets besteld zat er een gat in terug gestuurd vragen ze mij of ik het niet zelf heb gedaan. slechte webshop

Snel en goed

Relatief goedkoop, snel verstuurd, keurig verzorgd product.

Vlot en soepel

Alles gaat gewoon vlot en soepel. Ben wel benieuwd of mijn retour ook zo gaat. Nooit retour bij ze gehad, dus geen ervaring tot nu toe.

Snel en correct. Alles lag klaar in de winkel waar ik het ophaalde.

Snelle en vriendelijke service!

Prachtige jas, mooie kwaliteit! Snelle levering

Prachtige jas, mooie kwaliteit! Snelle levering. Ook vraag per e-mail snel beantwoord.

Snelle levering, goede service.

Snelle levering, 24 uur, van een trui. Netjes verpakt en mooie kwaliteit.

Prachtig skipak, snelle bezorging!

Prachtig pak gekocht uit de collectie van afgelopen seizoen voor hele goede prijs. Ik heb wel op de site van het merk gezocht naar een foto waar een model het draagt want op skihut zijn alleen foto’s van de kleding te zien. Staan ook weinig specs op de site maar die zijn ook elders wel te vinden.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Goede snelle levering

Goede aktie prijzen met de opruiming

Matig

Snelle levering kwaliteit wat minder communicatie mag wat sneller.

Makkelijk te bestellen en zee snelle levering van een mooie jas

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen