Makkelijk bestellen en in de winkel passen

Fijn ontvangen en geholpen in de winkel.

heel tevreden over de snelle levering

Snelle levering Artikel zoals het moest zijn

Retour kosten voor eigen rekening beetje jammer,,

Levering was snel, goederen waren goed maar de jas paste niet en moest dus retour gezonden, erg jammer dat de kosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn. Jas passen kost je dan gewoon geld!

Super snelle levering en super blij met de aankoop!

Super snel geleverd en super blij met de aankoop!

Alles gut gelaufen.

Guter Preis, schnelle Lieferung und Ware wie beschrieben. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik zocht nog net voor de vakantie een bikinibroekje. Deze bij de skihut gevonden, snel in huis. Goed geregeld

Snelle, soepele service!

Artikel snel binnen gekregen. Helaas moeten omruilen, maar dat was geen probleem. Geld zeer snel terug gekregen. Super service!

Goed bereikbaar per mail, correcte service en snelle levering! Ik zal er zeker vaker bestellen.

Perfecft

Goede prijs, goed product, snelle levering

Hele snelle levering !

Snelle en goede levering

Snelle levering, helaas was de jas niet helemaal wat ik dacht. Retour gestuurd vervolgens super snelle retour melding! Top geregeld👍🏻

Nare ervaring

Jas ontvangen met penetrante zweetgeur.

Slechte service

Er werd een besteld item niet geleverd en we werden hier niet duidelijk over geïnformeerd. Ik heb toen vervolgens een mail gestuurd, maar kreeg niet het gewenste antwoord.

Razend snelle levering, sneller dan was aangegeven, goed verpakt, niets op aan te merken.

Snelle verzending, goed product

Duidelijke site, snel verzonden! Tevreden klant

Goed tot goed gaat, daarna waardeloos!

tasje was in de aanbieding, hoe duur die was maakt niet uit. Al koop je een pen van 20 cent verwacht je gewoon dat je er mee kan schrijven! Maar na 2 dagen dragen begon aan de zijkant alle “verf” los te komen. Dus ja na 2 dagen hups de vuilnisbak in. Mail gestuurd (contactformulier) word na dag gereageerd! Nou ik heb het gezien! Niet dus! Jammer jammer jammer. Weer een klant minder! Zowel online als in de shop!!

Super onvriendelijk!

Door een communicatie wat niet goed is gegaan via het bestellen moet ik nu 2x verzendkosten bestalen om iets te retourneren waar ik niet om gevraagd heb. Zal er nooit meer iets bestellen. Ook een onvriendelijk benadering via de mail.

Goed en snel geleverd

Netjes de cap gehad zonder schade alleen jammer de week 2dagen later 20 euro goedkoper werd Ps ik ben een keer in de winkel geweest liep rond kijken kon het niet zo groot werd ik de hele tijd gevolgd of niets zo stelen maar verkopers niet te vinden om te vragen maar ja zal me uiterlijk zijn vond erg belediging

Super en snel

Super en snelle levering

Bestellen maar altijd keurig verzorgt.

Je word keurig geholpen als je vragen hebt . Keurig verpakt als je iets besteld prima

zeer goed behandeld

bij vragen krijg je netjes antwoord super service

Ontzettend snel opgestuurd, top!!

Ontzettend snel opgestuurd, kreeg op zondag zelfs 1 bericht dat mijn jack was opgestuurd, top!!

Klantonvriendelijk

Heb contact gehad met de webshop, erg onvriendelijk. Niet kijken naar een oplossing. Ook winkel daarna gebeld uitgelegd en verwezen me door ondanks uitleg v webshop toch naar de webshop. Begrijp niet dat er zo word gedaan naar klanten ik vind jet een erg slecht onvirmenelijke winkel. Behalve wanneer je duren spullen in je handen hebt en die gaat afrekenen. Maar bij bepaalde klachten zijn ze absoluut niet klant vriendelijk.

Schneller Service, Top Ware

Schnell geliefert