Pluspunten

vlotte service snel

Pluspunten

soper geregeld

Pluspunten

Leverde heel snel

Heb geen tips

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uitgebreide keus

Bestelde online is kennelijk niet leverbaar Slechte communicatie digitaal? Met winkelvoorraad en online

Pluspunten

snelle zending

Pluspunten

Snelle service . Mooie skikleding in iets grotere maat .

Niks

Pluspunten

snelle levering en informatie !

Pluspunten

Snel binnen en goed verpakt

Pluspunten

heel snelle levering zeer goed

Pluspunten

Super snelle Service altijd top winkel

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Groot assortiment en snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Als een artikel word geretourneerd graag beter controleren. De jas die ik had besteld rook helemaal naar parfum en rook alsof iemand er al mee in de regen had gelopen. Laten stomen maar ik heb toch meer als €300 betaald, dan vind ik dat je als webshop daar beter op dient te letten.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Sehr schnell und gut verpackt hier angekommen. Der Skianzug ist hochwertig in guter Qualität. Habe mehr Oberweite und brauche daher die Größe. Das dan alles andere dann auch passt. Sehr schöne und richtige Passform

Verbesserungspunkte

Sendungsverfolgung wäre schön gewesen.

Pluspunten

7 waarom niet alles van de winkel op de site wordt aanggeven winkel bezocht heeft artikelen die niet op de site staat jammer.P.S de winkel ziet er prachtig uit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ander personeel dat de telefoon aan neemt! Slechte kwaliteit jas.. aangeschaft in de winkel en duidelijk beter qua dikte van de jas.. begon bijna te twijfelen of de jas wel echt van Canada goose was. Ook de levering vanuit de skihut naar post nl ging slecht!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Deze beoordeling gaat uitsluitend over de webshop. Niet over de service in de winkel in Scheveningen. Mijn jas is uiteindelijk thuis afgeleverd.

Op 11 november heb ik een jas besteld via jullie webshop. Het geld wordt natuurlijk gelijk per creditcard verrekend. Daarna verneem ik niks meer. Op 18 november was ik met mijn gezin in de winkel in Scheveningen en werd daar vriendelijk geholpen. Ik heb uitgelegd dat ik via de webshop een jas had besteld en deze nu in de winkel zie hangen. Is het een idee als ik hem nu meeneem? De verkoopster is naar achteren gegaan om het met de verantwoordelijke te overleggen. Ze kwam terug met het antwoord dat de jas 100% zeker was ingepakt en dus echt snel thuis geleverd zal worden. Dat begreep ik en hoopte dat maandag of dinsdag de jas wel zou komen. Op dinsdag een e-mail gestuurd naar de klantenservice. daarop kreeg ik een reactie van Emalisa waar mij haren van overeind gaan staan. ten eerste kraakt ze haar eigen collega's en het allerbelangrijkst vind ik nog de grammaticale fout. "HUN" in plaats van "zij". ik heb de e-mail hieronder even gekopieerd. Emalisa (de Skihut) 22 nov. 17:47 CET Beste heer Schippers, Bedankt voor uw email. Ik denk dat u verkeerde informatie heeft verkregen in de winkel, hun hebben hier namelijk geen inzicht in. Uw order is wegens een technische fout nooit in ons systeem gekomen. Wij zullen hem vandaag alsnog naar u verzenden. Mijn excuus voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Emalisa De Skihut klantenservice www.skihut.nl De volgende dag werd inderdaad de juiste jas thuis afgeleverd.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

zeer vlugge bediening

Pluspunten

Snelle verzending

Verpakking kan beter Geen gratis retour

Pluspunten

Erg mooie jas en snel geleverd

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen